🎉Maskeli Fedai, Nice Yaşlara 🎈🟡🔴

Hainlerin başbakanı beni VMYM yaktığın geceyi hala unutmadım :A :A şaka bir yana doğum günün kutlu olsun dostum daha nice mutlu yaşlara 🥳🥳

Böyle bir ihaleyi alacak kadar paran olsun :A:A

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu ailenle birlikte geçireceğin bir ömür dilerim:D

Adını aldığın efsanenin sahnelerini armağan edeyim :D

• Harika
Doğum günün kutlu olsun . Sağlıkla , huzurla geçireceğin nice yıllara.😊🤗

• Harika
Hepi börtdey :X

@xBUGRAx ya da @serhatt ı şikayet etmişsin :A
FAyUdh-XMAg8ig5.jpeg

Forumun troll üyesi, @MasacRE , @MEnes , @Sherlock , @DarkLegenD ve @Tolstoyevski 'nin has kankası ve hainlik yapmayı çok seven ama çok hainlikte tadan @Maskeli Fedai 'nin bugün yaş günü. Sevdikleri ile nice nice yaşlara :Z

Ooooo konumu açtığın için teşekkür ederim Dosi hanım :bhr: Allah yolumuzu ayırmasın..

Hediyelerime de ayrıca mutlu oldum :A :Z Üç kişinin de en sevdiğim şarkılarını paylaşmışsın :bhr: Tekrar teşekkür ediyorum sana :bhr:
------

Hainlerin başbakanı beni VMYM yaktığın geceyi hala unutmadım :A :A şaka bir yana doğum günün kutlu olsun dostum daha nice mutlu yaşlara 🥳🥳

Böyle bir ihaleyi alacak kadar paran olsun :A:A
Ahahahhahaha harbiden ben bile unutamadım o günü, ne hainlik yapmıştım be :A Eyvallah sayın Baron'um hep beraber.. :A

Ah ah.. Keşke.. :A
------

Nice yaşlara hocam ömrün böyle fişek gibi geçsin :A

Hocama bak be reyizimin hızlı zamanlarını paylaşmış.. :A Belhanda ve Caner gibi fişek olabilirsem hayattaki amacımı gerçekleştirmiş sayarım kendimi.. :A
------

@Maskeli Fedai Doğum günün kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu ailenle birlikte geçireceğin bir ömür dilerim:D

Adını aldığın efsanenin sahnelerini armağan edeyim :D
Sana da sağol ablam amin inşallah.. :A

Hediyem de yakıyormuş.. :A Polat Alemdar'ın Memati'nin intikamı için meydana indiği efsanevi bölümler..
------

Panenteizm'in sonsuz savunucusu yeni yaşına girmiş demek ki... @Maskeli Fedai 14 mü oldun şimdi sen? 🥺
Ahahahahha Ersin beyciğim.. ✍️✍️ 14 olduk ya.. Yaşlandım..
------

Kardeşim doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı ve mutlu günlere inşallah. :D

Doğum günün kutlu olsun . Sağlıkla , huzurla geçireceğin nice yıllara.😊🤗

İyi ki doğmuşsun @Maskeli Fedai
Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşAllah sana🥳 :A
Sizlere de teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. :bhr: Hep birlikte inşallah.. :A

xemre melunu o görsel kan dondurucu..

Son düzenleme:
Ooooo konumu açtığın için teşekkür ederim Dosi hanım :bhr: Allah yolumuzu ayırmasın..

Hediyelerime de ayrıca mutlu oldum :A :Z Üç kişinin de en sevdiğim şarkılarını paylaşmışsın :bhr: Tekrar teşekkür ediyorum sana :bhr:
Rica ederim. Geçen konuştuk, açmasam olmazdı :A uykumu feda ettim biraz sizin saatle 12'yi geçsin diye :A
Bilal Sonses'in şarkısı benim en sevdiğim şarkısı. Daha önce demiştim belki. Diğerlerini tutturmam iyi oldu :A
Serkan Kaya ise Belhanda etkisi :A Kurtlar Vadisi ve Tarkan ile bol gelenler olacağı için iki kısımdan almadım :A

• Harika

------

Ahahahhahaha harbiden ben bile unutamadım o günü, ne hainlik yapmıştım be :A Eyvallah sayın Baron'um hep beraber.. :A

Ah ah.. Keşke.. :A
------

Hocama bak be reyizimin hızlı zamanlarını paylaşmış.. :A Belhanda ve Caner gibi fişek olabilirsem hayattaki amacımı gerçekleştirmiş sayarım kendimi.. :A
------

Sana da sağol ablam amin inşallah.. :A

Hediyem de yakıyormuş.. :A Polat Alemdar'ın Memati'nin intikamı için meydana indiği efsanevi bölümler..
------

Ahahahahha Ersin beyciğim.. ✍️✍️ 14 olduk ya.. Yaşlandım..
------

Sizlere de teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. :bhr: Hep birlikte inşallah.. :A

xemre melunu o görsel kan dondurucu..

Aynen toplu bölümler olsun dedim :D

• Güldürdün
Teşekkür ederim :bhr:
------

Rica ederim. Geçen konuştuk, açmasam olmazdı :A uykumu feda ettim biraz sizin saatle 12'yi geçsin diye :A
Bilal Sonses'in şarkısı benim en sevdiğim şarkısı. Daha önce demiştim belki. Diğerlerini tutturmam iyi oldu :A
Serkan Kaya ise Belhanda etkisi :A Kurtlar Vadisi ve Tarkan ile bol gelenler olacağı için iki kısımdan almadım :A
Dosi hanımın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz..

İyi yaptın :A Değişiklik iyidir :A :Z
------

Doğum günün kutlu olsun Maskelicimm:A
Teşekkürler fenomen marulcum :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 110002

Çıkar artık şu maskeni!

Doğum günün kutlu olsun @Maskeli Fedai. Nice mutlu yıllara. :A
Oooooo sağol imla adam.. :A Hep beraber :A

Ahahahha.. Maskem asla çıkmaz..

• Güldürdün
  • Harika