Benim mesajımın neresi kan donmalıkKanımı donduruyorsunuz..
Benim mesajımın neresi kan donmalıkKanımı donduruyorsunuz..
O da sıkıntı. 18'den küçüklerin alınmaması lazım, burası anasınıfı değil.Yaşını yazmıştı bir ara aslında
16 ise ya? O yaşta çok üye var forumda
Forum kurucusu @bazinga 14 yaşında burayı kurmuş dediler amaO da sıkıntı. 18'den küçüklerin alınmaması lazım, burası anasınıfı değil.
Ecünnü mü verecektim?Hediye bile vermemişsin çok bile..
------
Yaş konusuna takılmamak gerekir
Ergenlik zamanları, yapmış işte bir hata. Şimdiki hâli olsa "18'imi beklemeliyim" der.Forum kurucusu @bazinga 14 yaşında burayı kurmuş dediler ama
Acaba sen kaç yaşında geldin 14? 15?Ergenlik zamanları, yapmış işte bir hata. Şimdiki hâli olsa "18'imi beklemeliyim" der.
Şu an 30 yaşındayım, 23 yaşında gelmiştim. 😡 😡Acaba sen kaç yaşında geldin 14? 15?
Kime laf atıyorsun
Admine söylede 22 kısmı 30 yapsınŞu an 30 yaşındayım, 23 yaşında gelmiştim. 😡 😡
Şu an 30 yaşındayım, 23 yaşında gelmiştim. 😡 😡
Dark 13-14 yaşlarında gelmişti foruma.. Elimizde büyüdü..Admine söylede 22 kısmı 30 yapsın
Senle tanışırken 16-17 yaşında olduğunu demiştin (2017)
Evet..Ecünnü mü verecektim?
Admine söylede 22 kısmı 30 yapsın
Senle tanışırken 16-17 yaşında olduğunu demiştin (2017)
Ne 13'ü ne 14'ü. 😡😡 15'tim geldiğimde. 😡Dark 13-14 yaşlarında gelmişti foruma.. Elimizde büyüdü..
------
Evet..
Yaşını yazmıştı bir ara aslında
O da sıkıntı. 18'den küçüklerin alınmaması lazım, burası anasınıfı değil.
Acaba sen kaç yaşında geldin 14? 15?
Kime laf atıyorsun
Şu an 30 yaşındayım, 23 yaşında gelmiştim. 😡 😡
13 demedim hiç. Neyse cevabı aldım ilk mesajın sana cevapNe 13'ü ne 14'ü. 😡😡 15'tim geldiğimde. 😡
Çocukların foruma girmesine göz yumdunuz demek... Yakışmadı Ersun Yanal hocam...@HeisenBerg foruma geldiğinde 11-12 yaşındaydı
Mesajları görsen 11-12 yaşında demezdin ama her haltı biliyorduÇocukların foruma girmesine göz yumdunuz demek... Yakışmadı Ersun Yanal hocam...
Veletleri foruma sokmuşlar zamanında yaş sınırı gerekÇocukların foruma girmesine göz yumdunuz demek... Yakışmadı Ersun Yanal hocam...
Avucunu yalarsın pis azgın...Dark 13-14 yaşlarında gelmişti foruma.. Elimizde büyüdü..
------
Evet..
Yoldaşım ben dizinin değil, müziklerinin fanıyım.İşte şimdi terlemeye başladım..
------
Katılıyorum kesinlikle yoldaşım Ozellikle Gökhan Kırdar Vadi'ye çok şey kattı, kendi seslendirdiği şarkılar da güzel.
------
Sorulacak soru mu bu 14 yaşına girdim.. @DarkLegenD
Şaka bir yana teşekkür ederim hediyelerim için.. Hepsi birbirinden güzel
------
Size de teşekkür ederim cidden düşünmeniz yeter
10 yaş farkını küçümsemeKesinlikle. Ha 14 ha 24 ne farkeder. Sohbet sarsın yeter forumda anca sohbete goygoya bakılır
Bir karar ver.14 mü? 16 da mı geldi?Yaşını yazmıştı bir ara aslında
Malum mesajlar demek bu yüzden@HeisenBerg foruma geldiğinde 11-12 yaşındaydı
Bu hafta bitmeden kesin gelirim, ohooo yoldaşımı hediyesiz koyar mıyım hiç... @Maskeli Fedai@MEnes sanatsal hediyeler avında olduğu için daha @Maskeli Fedai 'ye hediye veremedi. Bu hafta bitmeden gelecekmiş ama...
@MEnes sanatsal hediyeler avında olduğu için daha @Maskeli Fedai 'ye hediye veremedi. Bu hafta bitmeden gelecekmiş ama...
Günü geçti yalnız..Bu hafta bitmeden kesin gelirim, ohooo yoldaşımı hediyesiz koyar mıyım hiç... @Maskeli Fedai