Hem Kütük kardeşim hem de Canım yoldaşım! Doğum Günün Kutlu Olsun! Nice Senelere! İyi Ki Doğdun! 🎁🎂🎊🎈🎉
Çok beklersinBana hainlik yapmazsan ödemiş olursun bide hani olurda kicktipp zamanı son hafta sadece ikimizin kazanma şansı varsa tahmin yapmayı unutabilirsin @Tolstoyevski
Oooo sağol yoldaşım, adamın en hasıHem Kütük kardeşim hem de Canım yoldaşım! Doğum Günün Kutlu Olsun! Nice Senelere! İyi Ki Doğdun! 🎁🎂🎊🎈🎉
Hakkımı ödeyemezsin evet. Netleşti...Çok beklersin
Ahahahhaa teşekkürler Gerekli dostum.. Yooo o nerden çıktı 😱Doğum günün kutlu olsun @Maskeli Fedai . Sen o maskeyi daha çok hainlik için kullanıyorsun ama neyse
Ekli dosyayı görüntüle 110006
Kimsenin hakkı üstümde kalmaz Dosi hanım..Hakkımı ödeyemezsin evet. Netleşti...
31 Mayıs'ta da konunu açmak gerekir madem hak sayılıyor ayrıca 35 bin oluncada. Bana borçlu ol...Ahahahhaa teşekkürler Gerekli dostum.. Yooo o nerden çıktı 😱
Maşallah hediyelerime hepsi ateş ediyor.. 🔥🔥
------
Kimsenin hakkı üstümde kalmaz Dosi hanım..
Rica ederim kütük yoldaşım, o senin gönül güzelliğinden kaynaklanıyor.Gökhan Kırdar'ın müziklerine zaten hastayım. 😍 Dizi müzikleri dedin mi iki üstad tanırım. Biri Toygar Işıklı diğeri de Gökhan Kırdar.Çok beklersin
------
Oooo sağol yoldaşım, adamın en hası
Bu yaşların kıymetini bil... @Tolstoyevski 16 yaşında ama daha şimdiden Erkin Koray'ın ÖBGZK şarkısını paylaşıp duruyor.Ahahahahha Ersin beyciğim.. ✍️✍️ 14 olduk ya.. Yaşlandım..
------
İşte şimdi terlemeye başladım..31 Mayıs'ta da konunu açmak gerekir madem hak sayılıyor ayrıca 35 bin oluncada. Bana borçlu ol...
Katılıyorum kesinlikle yoldaşım Ozellikle Gökhan Kırdar Vadi'ye çok şey kattı, kendi seslendirdiği şarkılar da güzel.Rica ederim kütük yoldaşım, o senin gönül güzelliğinden kaynaklanıyor.Gökhan Kırdar'ın müziklerine zaten hastayım. 😍 Dizi müzikleri dedin mi iki üstad tanırım. Biri Toygar Işıklı diğeri de Gökhan Kırdar.
Sorulacak soru mu bu 14 yaşına girdim.. @DarkLegenD@Maskeli Fedai kaç yaşına girdiğini bize söyleyecek misin bu kez bilmiyorum ama doğduğun günü canı gönülden kutluyorum nice senelere mutlu ve huzurlu ve en önemlisi sağlıklı yıllar dilerim
Hediyeler klasik dozdan gelecek
@Dosi nin hiç Tarkan şarkısı hediye etmemesi şaşırttı 😱
Masken gerçek yüzünü perdelemeye yetmiyor artık, masken düştü...
Nice yıllara aşkım. Yeni yaşın istediğin ne varsa önüne getirsin. @Maskeli Fedai
Size de teşekkür ederim cidden düşünmeniz yeterDoğum günün kutlu olsun Nice huzurlu, mutlu yaşlara . @Maskeli Fedai
Kuru bir teşekkürü mü hak gördün bana...İşte şimdi terlemeye başladım..
------
Katılıyorum kesinlikle yoldaşım Ozellikle Gökhan Kırdar Vadi'ye çok şey kattı, kendi seslendirdiği şarkılar da güzel.
------
Sorulacak soru mu bu 14 yaşına girdim.. @DarkLegenD
Şaka bir yana teşekkür ederim hediyelerim için.. Hepsi birbirinden güzel
------
Size de teşekkür ederim cidden düşünmeniz yeter
Yaşını nasıl bilmez @Tolstoyevski 😱 bir konuda yazmıştınİşte şimdi terlemeye başladım..
------
Katılıyorum kesinlikle yoldaşım Ozellikle Gökhan Kırdar Vadi'ye çok şey kattı, kendi seslendirdiği şarkılar da güzel.
------
Sorulacak soru mu bu 14 yaşına girdim.. @DarkLegenD
Şaka bir yana teşekkür ederim hediyelerim için.. Hepsi birbirinden güzel
------
Size de teşekkür ederim cidden düşünmeniz yeter
Hediye bile vermemişsin çok bile..Kuru bir teşekkürü mü hak gördün bana...
Yaş konusuna takılmamak gerekirYaşını nasıl bilmez @Tolstoyevski 😱 bir konuda yazmıştın
Kesinlikle. Ha 14 ha 24 ne farkeder. Sohbet sarsın yeter forumda anca sohbete goygoya bakılırHediye bile vermemişsin çok bile..
------
Yaş konusuna takılmamak gerekir
Eğer gerçekten 14 yaşındaysa sohbeti keserim...Kesinlikle. Ha 14 ha 24 ne farkeder. Sohbet sarsın yeter forumda anca sohbete goygoya bakılır
Yaşını yazmıştı bir ara aslındaEğer gerçekten 14 yaşındaysa sohbeti keserim...
Kesinlikle. Ha 14 ha 24 ne farkeder. Sohbet sarsın yeter forumda anca sohbete goygoya bakılır
@Maskeli Fedai niye gereksiz gizem yaratıyorsun forumdakilerin bu gizem sevgisini anlamak mümkün değil....
Kanımı donduruyorsunuz..Eğer gerçekten 14 yaşındaysa sohbeti keserim...