Baya heyecanı dorukta bir seon finali olacak abla. Seninle ilgili de bir gelişme olacak. 😊Bakalım neler olacak
------
Bence @Maskeli Fedai olsaydı hiç yeni balık almazdı sana gelir söylerdi gibime geliyor 😄😁Balık Katiline Tepkim
Baya heyecanı dorukta bir seon finali olacak abla. Seninle ilgili de bir gelişme olacak. 😊Bakalım neler olacak
Bence @Maskeli Fedai olsaydı hiç yeni balık almazdı sana gelir söylerdi gibime geliyor 😄😁Balık Katiline Tepkim
Baya heyecanı dorukta bir seon finali olacak abla. Seninle ilgili de bir gelişme olacak. 😊
------
Bence @Maskeli Fedai olsaydı hiç yeni balık almazdı sana gelir söylerdi gibime geliyor 😄😁
Kayseri sokaklarında süründürürm valla 🤭🤭🤭Ay benle ilgili ne olacak acaba balıklara ben mi yem verdim yoksa @The_Erinch abim beni gebertir
Kayseri sokaklarında süründürürm valla 🤭🤭🤭
Geri dönmene sevindim. Forum = Dosi canlılığı. Kimsenin mesaj yazmıyor.😁😆@slhttnmtl öldürmüştür bence. @Angelica 'dan yardım alacak tek kişi o
Aslında ben herkesin aidatını karşılarım demiştim @Mircan Saye
Bir süre daha suskun olurum belki ama bu kadar ara olmaz artık (umarım)Geri dönmene sevindim. Forum = Dosi canlılığı. Kimsenin mesaj yazmıyor.😁😆
Ya ben sen sadece ev arkadaşlarınınkini karşılayacağını sandım. Tamam sezon finalinde yazarım.
Bakalım yeni bölümde görecez kimin öldürdüğünü....
@Dosi Sezon finalinde isveçe dönüyormuşsun😔SEZON FİNALİ - SALI 15.00
FAV10 APARTMANI
SEZON FİNALİ FRAGMANI
THE ERINCH BALIKLARI ÖLÜMÜNÜE KİMİN SEBEP OLDUĞUNU ÖGRENİR , PEKİ TEKPİSİ NASIL OLUR ,
TOLSTOYEVSKİ'NİN ARABASI ÇALINIR. ARABASINI ÇİZEN KİŞİ VEYA KİŞİLER MI ÇALMIŞTIR.
DOSİ NEDEN İSVEÇE DÖNME KARARI ALIR.
BAZİNGA AİDATINI ÖDEMEYENLERE TEPKİSİ NASIL OLUR.
MASKELİ FEDAİ BAŞINI NEDEN BELAYA SOKAR.
FAV10 APARTMANI HEYECAN VERİCİ SEZON FİNALİYLE SALI MYD TV'DE.
@Doğan @Dosi @Angelica @The_Erinch @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Maskeli Fedai @mesmeso @Özgür @pompy @EmreCan @12.Adam @Çiğdem @AteşBöceği @Zeyno @xdragxx @xemrexxx @cookies
Doğru olanı yapıyorum. Huzursuzluk olunan bir ortamdan kaçmak en doğrusu. İsveç'te kafam rahat@Dosi Sezon finalinde isveçe dönüyormuşsun😔
Bu akşam 20.00 de ögreneceğiz. Sezon finalinin 2. Fragmanında ortaya çıkacak.3 tane masum cana kıyan belli değil mi daha 🧐🧐🧐
Fragmanda söylenmez böyle bir bilgi...Az daha uzatıp,bayıltman lazım izleyiciyi..Böyle beklenen birine okları yönlendirip,hiç ummadık biri öldürsün.Bu akşam 20.00 de ögreneceğiz. Sezon finalinin 2. Fragmanında ortaya çıkacak.
yani yine tahminim tuttu @TolstoyevskiSEZON FİNALİSEZON FİNALİ 2. FRAGMAN
FAV10 APARTMANI
SALI 15.00
OLAY GÜNÜ
Tolstoyevski arabasının çizildiğini ögrenince evden bir hışımla çıkar , çıkarken kapıyı kapatmadığını fark etmez. Dosi ile aşağı indikten sonra Slhttnmtl gelir. Kapının açık olduğunu fark edince içeri girer ve kapıyı kapatır. Maskeli fedai dün gece sabaha kadar film izlediği için hala uyumakta ve Mesmeso ve Özgür ise oyun konsolunda oyun oynamaktaydı. Holdeki masanın üstünde duran balıklara gözü ilişir. Balıkların yanında duran yem kabını görür ve eline yemleri alır. Normalden daha fazla aldığını fark etmez ve balıklara atar. Balıklar kısa süre içinde yer ve bir süre sonra kıpırdamadıklarını fark eder. Akvaryumu alıp evden gizlice çıkar. Hemen aklına bir fikir gelir ve Angelica dan yardım ister ve birlikte balık almaya giderler. Balıkları alıp eve geri gelirler ve yerine koyarlar. Sonrası da zaten The Erınch gelip balıkların kendi balıkları olmadığını fark eder.
GÜNÜMÜZ
Slhttnmtl : Ben yaptım. Balıkların ölümüne ben sebep oldum.
The Erınch : Nasıl ya... Neden?
Slhttnmtl olanları anlatır.
The Erınch : Biliyormusun o balıkları iyi niyetinden beslemek istediğini biliyorum ama bana olanları olduğu gibi anlatabilirdiniz böyle arkadan beni kandırmaya çalışmaya çalışmanız beni çok üzdü.
Angelica : Abi biz sen üzülme diye...
Angelica : Tamam Melek. Ben artık bu apartmanda kalmak istemiyorum. Eşyalarımı da toplayıp gideceğim. Zaten ailemi de özlemiştim. Kendinizi sorumlu hissetmeyin. Bu benim kişisel kararım.
@Dosi @Angelica @Çiğdem @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @xdragxx @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @xemrexxx @cookies @12.Adam @Doğan @EmreCan
Yanlış yazmışım 😱😱😱Giden Melek mi Ben miyim.. O kısmı çözemedim 🤷
Sürprizler her an her yerde olabilir ama katil bensem de balıklar hak etmiştir.
Sürprizler her an her yerde olabilir ama katil bensem de balıklar hak etmiştir.