YENİ BÖLÜM
BİNA KAT VE NUMARASI | KALAN ÜYELER |
1. KAT / 1 NUMARA | @Dosi @Angelica @AteşBöceği @Zeyno @Çiğdem |
1. KAT / 2 NUMARA | @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @mesmeso |
2. KAT / 3 NUMARA | @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Mircan Saye |
2. KAT / 4 NUMARA | @Maskeli Fedai @EmreCan @12.Adam |
3. KAT / 5 NUMARA | @xemrexxx @Özgür @Doğan |
3. KAT / 6 NUMARA | @bazinga |
3.BÖLÜM
Dosi : Kızlar bu aykini dert etmeyin ben veririm ama sonraki ayları bölüşürüz.
Angelica : Tamam kuzum.
Maskeli Fedai : Görün görün. Ev arkadaşları aidatın hepsini ödüyor yok mu bizim evde böyle yiğit.
The Erinch : Aa bak ne güzel diyorsun. Sen öde işte.
Hepsi gülerler ve kerkes kendi odasına çekilir. Sabah olur. Kahvaltılarını yaparlar.Ve sonra bahçeye inerler. O sırada Maskeli fedai ;
Maskeli Fedai : Geçen gün kü maçın rövanşını yapalım gençler.
Baron : Yav bizi uğraştırma.
Maskeli Fedai : Ne oldu olm korktun mu?
Tolstoyevski : Bence bu sefer maç değilde voleybol oynasak , hem kızlar da oynar değişiklik olur onlara da.
Gerekli24 : İyi düşündün. Zaten karşı sahada voleybol maçı yapılacak alanda var. Eğlenceli olur.
Maskeli : Tamam ama zaten benim takımım yenecek. Kendinizi çok da yormayın.
The Erınch : Tamam o zaman hadi Selo git kızlara haber ver de gidelim.
Slhttnmtl : Ya kaç kişiyiz burda ben niye haber veriyom. Bak senin hatrın için şimdi iniyorum ama başka bir şey yapmam.
The Erınch : Abo... ne söylendin öyle.
Slhttnmtl kızların yanına gelir.
Slhttnmtl : Angelica abla biz voleybol maçı yapacaz. Sizde gelip oynar mısınız?
Dosi : Tabiki gelirim. Hey Çiğdem , zeyno , ateşböçegi hemen gelin oyun var.
Çiğdem : Ooo oyun varmış. Tamam hazırız biz hadi hemen gidek.
Slhttnmtl : Aman. Sizde dünden hazırmışsınız. Bir teklif bekliyormuşsunuz.
Angelica : Kuzum ben gelemem ya. Siz gidin oynayın fırında yemeğim var.
Slhttnmtl : Tamam abla.
O sırada yukarı The Erınch gelir.
The Erınch : Angelica , kız bırak yemeği her zaman yemek mi yapacan. Hadi yemeğin altını kapatıp gel sende aramıza katıl.
Angelica : E tamam o zaman yemeğin altını kapatıp iniyorum.
Sonra hepbirlikte voleybol sahasına giderler. Takımı kurduktan sonra güzelce oynarlar. Kaybeden takım birkaç tepsi künefe söyler ve hepbirlikte bahçede yerler.
Sabah olur . The Erınch erkenden uyanmış , Tolstoyevski ise bilgisayar karşısında oyun oynuyor halde bulur.
The Erınch : Günaydın Tols. Benim erken çıkmam gerek . Birkaç saate işimi bitirir gelirim. Bak ben balıklara yemini verdim siz bir şey vermeyin.
Tolstoyevski : Tamam. Hadi görüşürüz.
The Erınch evden çıkar. Birkaç dakika sonra Dosi kapıyı çalar.
Dosi : Tols arabana ne olmuş gördün mü?
Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.
Hemen aşağı inerler. Arabanın kapılarının çizildiğini fark ederler.
Tolstoyevski : Lan... Kim yapmış bunu. Daha yeni alınmıştı. Sen gördün mü?
Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.
Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.
Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.
Angelica'nın kapısı çalar.
Angelica : Merhaba canım noldu?
? : Merhaba abla. Ben bir şey yaptım.
Ve ölü balıkların olduğu akvaryumu gösterir.
Angelica : Aaa.. Hepsi mi ölmüş. Sen mi yaptın?
? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.
Angelica : Tamam ben üstüme bir şey alıp geliyorum.
Birlikte giderler ve ölen balıkların türünde 3 tane balık alırlar. Ve sonra hızlıca evin yoluna koyulurlar. Eve gelip akvaryumu eski yerine koyarlar.Aradan çok geçmeden The_Erinch gelir. Ve akvaryumuna doğru yaklaşır.
Tolstoyevski : Tamam. Hadi görüşürüz.
The Erınch evden çıkar. Birkaç dakika sonra Dosi kapıyı çalar.
Dosi : Tols arabana ne olmuş gördün mü?
Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.
Hemen aşağı inerler. Arabanın kapılarının çizildiğini fark ederler.
Tolstoyevski : Lan... Kim yapmış bunu. Daha yeni alınmıştı. Sen gördün mü?
Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.
Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.
Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.
Angelica'nın kapısı çalar.
Angelica : Merhaba canım noldu?
? : Merhaba abla. Ben bir şey yaptım.
Ve ölü balıkların olduğu akvaryumu gösterir.
Angelica : Aaa.. Hepsi mi ölmüş. Sen mi yaptın?
? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.
Angelica : Tamam ben üstüme bir şey alıp geliyorum.
Birlikte giderler ve ölen balıkların türünde 3 tane balık alırlar. Ve sonra hızlıca evin yoluna koyulurlar. Eve gelip akvaryumu eski yerine koyarlar.Aradan çok geçmeden The_Erinch gelir. Ve akvaryumuna doğru yaklaşır.
The_Erinch : Benim güzel balıklarım... Nemo 1, Nemo 2 ve Nemo 3 nasıllarmış ? Nee. Bu ne.. Benim balıklarım değil ki bunlar.
Hemen herkesi başına toplar.
The Erınch : Hemen söyleyin benim balıklarım nerde , ne yaptınız balıklarıma. Bir de yenilerini koymuşlar. Ben onlara nasıl alışmıştım biliyor musunuz. Onları en küçük ayrıntısına kadar bilirim.Hadi şimdi itraf edin kim yaptı.
? : Çok özür dilerim . Balıkların ölümüne ben sebep oldum.
3.BÖLÜM SONU
SEZON FİNALİ
FAV10 APARTMANI
SALI 15.00
Hemen herkesi başına toplar.
The Erınch : Hemen söyleyin benim balıklarım nerde , ne yaptınız balıklarıma. Bir de yenilerini koymuşlar. Ben onlara nasıl alışmıştım biliyor musunuz. Onları en küçük ayrıntısına kadar bilirim.Hadi şimdi itraf edin kim yaptı.
? : Çok özür dilerim . Balıkların ölümüne ben sebep oldum.
3.BÖLÜM SONU
SEZON FİNALİ
FAV10 APARTMANI
SALI 15.00
------
@Angelica @Dosi @Çiğdem @AteşBöceği @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xdragxx @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Doğan @EmreCan @mesmeso @Özgür @cookies @xemrexxx
Son düzenleme: