The_Erinch
Favori Üye
Bodyguard'larım toplaşın!
Bodyguard'larım toplaşın!
Yeni bölüm yayınlandığı gibi geliyorlar.
SEZON FİNALİSEZON FİNALİ 2. FRAGMAN
FAV10 APARTMANI
SALI 15.00
OLAY GÜNÜ
Tolstoyevski arabasının çizildiğini ögrenince evden bir hışımla çıkar , çıkarken kapıyı kapatmadığını fark etmez. Dosi ile aşağı indikten sonra Slhttnmtl gelir. Kapının açık olduğunu fark edince içeri girer ve kapıyı kapatır. Maskeli fedai dün gece sabaha kadar film izlediği için hala uyumakta ve Mesmeso ve Özgür ise oyun konsolunda oyun oynamaktaydı. Holdeki masanın üstünde duran balıklara gözü ilişir. Balıkların yanında duran yem kabını görür ve eline yemleri alır. Normalden daha fazla aldığını fark etmez ve balıklara atar. Balıklar kısa süre içinde yer ve bir süre sonra kıpırdamadıklarını fark eder. Akvaryumu alıp evden gizlice çıkar. Hemen aklına bir fikir gelir ve Angelica dan yardım ister ve birlikte balık almaya giderler. Balıkları alıp eve geri gelirler ve yerine koyarlar. Sonrası da zaten The Erınch gelip balıkların kendi balıkları olmadığını fark eder.
GÜNÜMÜZ
Slhttnmtl : Ben yaptım. Balıkların ölümüne ben sebep oldum.
The Erınch : Nasıl ya... Neden?
Slhttnmtl olanları anlatır.
The Erınch : Biliyormusun o balıkları iyi niyetinden beslemek istediğini biliyorum ama bana olanları olduğu gibi anlatabilirdiniz böyle arkadan beni kandırmaya çalışmaya çalışmanız beni çok üzdü.
Angelica : Abi biz sen üzülme diye...
The_Erinch : Tamam Melek. Ben artık bu apartmanda kalmak istemiyorum. Eşyalarımı da toplayıp gideceğim. Zaten ailemi de özlemiştim. Kendinizi sorumlu hissetmeyin. Bu benim kişisel kararım.
@Dosi @Angelica @Çiğdem @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @xdragxx @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @xemrexxx @cookies @12.Adam @Doğan @EmreCan