M TV Fav10 Apartmanı - Yeni Bölüm | 3.Bölüm " Balıkların ölümüne kim sebep oldu?"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

THE ERINCH 'İN BALIKLARININ ÖLÜMÜNE KİM SEBEP OLDU?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,182
Puanı
610
Screenshot_20210908-205829_Canva-1.jpg

YENİ BÖLÜM

BİNA KAT VE NUMARASIKALAN ÜYELER
1. KAT / 1 NUMARA@Dosi
@Angelica
@AteşBöceği
@Zeyno
@Çiğdem
1. KAT / 2 NUMARA@The_Erinch
@Tolstoyevski
@xdragxx
@mesmeso
2. KAT / 3 NUMARA@BARON男爵
@Gerekli24
@slhttnmtl
@Mircan Saye
2. KAT / 4 NUMARA@Maskeli Fedai
@EmreCan
@12.Adam
3. KAT / 5 NUMARA@xemrexxx
@Özgür
@Doğan
3. KAT / 6 NUMARA@bazinga

3.BÖLÜM
Bazinga : Aidat 1000 tl dir. Lütfen her kattakiler en geç yarına bana getirsinler.

Dosi : Kızlar bu aykini dert etmeyin ben veririm ama sonraki ayları bölüşürüz.

Angelica : Tamam kuzum.

Maskeli Fedai : Görün görün. Ev arkadaşları aidatın hepsini ödüyor yok mu bizim evde böyle yiğit.

The Erinch : Aa bak ne güzel diyorsun. Sen öde işte.

Hepsi gülerler ve kerkes kendi odasına çekilir. Sabah olur. Kahvaltılarını yaparlar.Ve sonra bahçeye inerler. O sırada Maskeli fedai ;

Maskeli Fedai : Geçen gün kü maçın rövanşını yapalım gençler.

Baron : Yav bizi uğraştırma.

Maskeli Fedai : Ne oldu olm korktun mu?

Tolstoyevski : Bence bu sefer maç değilde voleybol oynasak , hem kızlar da oynar değişiklik olur onlara da.

Gerekli24 : İyi düşündün. Zaten karşı sahada voleybol maçı yapılacak alanda var. Eğlenceli olur.

Maskeli : Tamam ama zaten benim takımım yenecek. Kendinizi çok da yormayın.

The Erınch : Tamam o zaman hadi Selo git kızlara haber ver de gidelim.

Slhttnmtl : Ya kaç kişiyiz burda ben niye haber veriyom. Bak senin hatrın için şimdi iniyorum ama başka bir şey yapmam.

The Erınch : Abo... ne söylendin öyle.

Slhttnmtl kızların yanına gelir.

Slhttnmtl : Angelica abla biz voleybol maçı yapacaz. Sizde gelip oynar mısınız?

Dosi : Tabiki gelirim. Hey Çiğdem , zeyno , ateşböçegi hemen gelin oyun var.

Çiğdem : Ooo oyun varmış. Tamam hazırız biz hadi hemen gidek.

Slhttnmtl : Aman. Sizde dünden hazırmışsınız. Bir teklif bekliyormuşsunuz.

Angelica : Kuzum ben gelemem ya. Siz gidin oynayın fırında yemeğim var.

Slhttnmtl : Tamam abla.

O sırada yukarı The Erınch gelir.

The Erınch : Angelica , kız bırak yemeği her zaman yemek mi yapacan. Hadi yemeğin altını kapatıp gel sende aramıza katıl.

Angelica : E tamam o zaman yemeğin altını kapatıp iniyorum.

Sonra hepbirlikte voleybol sahasına giderler. Takımı kurduktan sonra güzelce oynarlar. Kaybeden takım birkaç tepsi künefe söyler ve hepbirlikte bahçede yerler.

images.jpeg-10.jpg

Sabah olur . The Erınch erkenden uyanmış , Tolstoyevski ise bilgisayar karşısında oyun oynuyor halde bulur.

The Erınch : Günaydın Tols. Benim erken çıkmam gerek . Birkaç saate işimi bitirir gelirim. Bak ben balıklara yemini verdim siz bir şey vermeyin.

Tolstoyevski : Tamam. Hadi görüşürüz.

The Erınch evden çıkar. Birkaç dakika sonra Dosi kapıyı çalar.

Dosi : Tols arabana ne olmuş gördün mü?

Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.

Hemen aşağı inerler. Arabanın kapılarının çizildiğini fark ederler.

Tolstoyevski : Lan... Kim yapmış bunu. Daha yeni alınmıştı. Sen gördün mü?

Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.

Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.

Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.

Angelica'nın kapısı çalar.

Angelica : Merhaba canım noldu?

? : Merhaba abla. Ben bir şey yaptım.

Ve ölü balıkların olduğu akvaryumu gösterir.

Angelica : Aaa.. Hepsi mi ölmüş. Sen mi yaptın?

? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.

Angelica : Tamam ben üstüme bir şey alıp geliyorum.

Birlikte giderler ve ölen balıkların türünde 3 tane balık alırlar. Ve sonra hızlıca evin yoluna koyulurlar. Eve gelip akvaryumu eski yerine koyarlar.Aradan çok geçmeden The_Erinch gelir. Ve akvaryumuna doğru yaklaşır.

images.jpeg-2.jpg

The_Erinch : Benim güzel balıklarım... Nemo 1, Nemo 2 ve Nemo 3 nasıllarmış ? Nee. Bu ne.. Benim balıklarım değil ki bunlar.

Hemen herkesi başına toplar.

The Erınch : Hemen söyleyin benim balıklarım nerde , ne yaptınız balıklarıma. Bir de yenilerini koymuşlar. Ben onlara nasıl alışmıştım biliyor musunuz. Onları en küçük ayrıntısına kadar bilirim.Hadi şimdi itraf edin kim yaptı.

? : Çok özür dilerim . Balıkların ölümüne ben sebep oldum.

3.BÖLÜM SONU

SEZON FİNALİ
FAV10 APARTMANI

SALI 15.00
------

@Angelica @Dosi @Çiğdem @AteşBöceği @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xdragxx @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Doğan @EmreCan @mesmeso @Özgür @cookies @xemrexxx

Son düzenleme:
BİNA KAT VE NUMARASIKALAN ÜYELER
1. KAT / 1 NUMARA@Dosi
@Angelica
@AteşBöceği
@Zeyno
@Çiğdem
1. KAT / 2 NUMARA@The_Erinch
@Tolstoyevski
@xdragxx
@Özgür
@mesmeso
2. KAT / 3 NUMARA@BARON男爵
@Gerekli24
@slhttnmtl
@Mircan Saye
2. KAT / 4 NUMARA@Maskeli Fedai
@Yakamoz-Asi
@EmreCan
@12.Adam
3. KAT / 5 NUMARA@xemrexxx
@cookies
@Doğan
3. KAT / 6 NUMARA@bazinga

3.BÖLÜM
Bazinga : Aidat 1000 tl dir. Lütfen her kattakiler en geç yarına bana getirsinler.

Dosi : Kızlar bu aykini dert etmeyin ben veririm ama sonraki ayları bölüşürüz.

Angelica : Tamam kuzum.

Maskeli Fedai : Görün görün. Ev arkadaşları aidatın hepsini ödüyor yok mu bizim evde böyle yiğit.

The Erinch : Aa bak ne güzel diyorsun. Sen öde işte.

Hepsi gülerler ve kerkes kendi odasına çekilir. Sabah olur. Kahvaltılarını yaparlar.Ve sonra bahçeye inerler. O sırada Maskeli fedai ;

Maskeli Fedai : Geçen gün kü maçın rövanşını yapalım gençler.

Baron : Yav bizi uğraştırma.

Maskeli Fedai : Ne oldu olm korktun mu?

Tolstoyevski : Bence bu sefer maç değilde voleybol oynasak , hem kızlar da oynar değişiklik olur onlara da.

Gerekli24 : İyi düşündün. Zaten karşı sahada voleybol maçı yapılacak alanda var. Eğlenceli olur.

Maskeli : Tamam ama zaten benim takımım yenecek. Kendinizi çok da yormayın.

The Erınch : Tamam o zaman hadi Selo git kızlara haber ver de gidelim.

Slhttnmtl : Ya kaç kişiyiz burda ben niye haber veriyom. Bak senin hatrın için şimdi iniyorum ama başka bir şey yapmam.

The Erınch : Abo... ne söylendin öyle.

Slhttnmtl kızların yanına gelir.

Slhttnmtl : Angelica abla biz voleybol maçı yapacaz. Sizde gelip oynar mısınız?

Dosi : Tabiki gelirim. Hey Çiğdem , zeyno , ateşböçegi hemen gelin oyun var.

Çiğdem : Ooo oyun varmış. Tamam hazırız biz hadi hemen gidek.

Slhttnmtl : Aman. Sizde dünden hazırmışsınız. Bir teklif bekliyormuşsunuz.

Angelica : Kuzum ben gelemem ya. Siz gidin oynayın fırında yemeğim var.

Slhttnmtl : Tamam abla.

O sırada yukarı The Erınch gelir.

The Erınch : Angelica , kız bırak yemeği her zaman yemek mi yapacan. Hadi yemeğin altını kapatıp gel sende aramıza katıl.

Angelica : E tamam o zaman yemeğin altını kapatıp iniyorum.

Sonra hepbirlikte voleybol sahasına giderler. Takımı kurduktan sonra güzelce oynarlar. Kaybeden takım birkaç tepsi künefe söyler ve hepbirlikte bahçede yerler.

Ekli dosyayı görüntüle 109661

Sabah olur . The Erınch erkenden uyanmış , Tolstoyevski ise bilgisayar karşısında oyun oynuyor halde bulur.

The Erınch : Günaydın Tols. Benim erken çıkmam gerek . Birkaç saate işimi bitirir gelirim. Bak ben balıklara yemini verdim siz bir şey vermeyin.

Tolstoyevski : Tamam. Hadi görüşürüz.

The Erınch evden çıkar. Birkaç dakika sonra Dosi kapıyı çalar.

Dosi : Tols arabana ne olmuş gördün mü?

Tolstoyevski : Ne.. Ne olmuş. Daha yeni uyandık ne bileyim. Arabayla mı uyuyorum ki.

Hemen aşağı inerler. Arabanın kapılarının çizildiğini fark ederler.

Tolstoyevski : Lan... Kim yapmış bunu. Daha yeni alınmıştı. Sen gördün mü?

Dosi : Sence görseydim senin yanına mı çıkardım. Yapan kişiyi elimden alamazdınız.İyiki sitenin kameraları var. Şikayetçi oluruz.

Tolstoyevski : Yok bu sefer şikayetçi olmadan önce iyi bir dövecem. Hatta xdragx'ı da çağıracam.

Kamera görüntülerini alıp birlikte polise giderler ve şikayetçi olurlar.İşlemler bittikten sonra eve dönerler.

Angelica'nın kapısı çalar.

Angelica : Merhaba canım noldu?

? : Merhaba abla. Ben bir şey yaptım.

Ve ölü balıkların olduğu akvaryumu gösterir.

Angelica : Aaa.. Hepsi mi ölmüş. Sen mi yaptın?

? : Sanırım fazla yem vermişim. Öldüler. The_Erinch gelmeden siz nerden aldıysanız beni götür aynılarını alalım. Yoksa evde harp çıkar.

Angelica : Tamam ben üstüme bir şey alıp geliyorum.

Birlikte giderler ve ölen balıkların türünde 3 tane balık alırlar. Ve sonra hızlıca evin yoluna koyulurlar. Eve gelip akvaryumu eski yerine koyarlar.Aradan çok geçmeden The_Erinch gelir. Ve akvaryumuna doğru yaklaşır.

Ekli dosyayı görüntüle 109660

The_Erinch : Benim güzel balıklarım... Nemo 1, Nemo 2 ve Nemo 3 nasıllarmış ? Nee. Bu ne.. Benim balıklarım değil ki bunlar.

Hemen herkesi başına toplar.

The Erınch : Hemen söyleyin benim balıklarım nerde , ne yaptınız balıklarıma. Bir de yenilerini koymuşlar. Ben onlara nasıl alışmıştım biliyor musunuz. Onları en küçük ayrıntısına kadar bilirim.Hadi şimdi itraf edin kim yaptı.

? : Çok özür dilerim . Balıkların ölümüne ben sebep oldum.

3.BÖLÜM SONU

SEZON FİNALİ
FAV10 APARTMANI

PAZAR 17.00
------

@Angelica @Dosi @Çiğdem @AteşBöceği @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xdragxx @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Doğan @EmreCan @mesmeso @Özgür @cookies @xemrexxx
Komik olmuş Şu mrna aşısından neden korkuyorlar @Mircan Saye

• Beğendim
Reactions: STAR
Üç yerine dört balık alırsanız anlar tabi adamın üç balığı vardı bak akvaryumda 4 balık var @Angelica kız cevap ver gece erkeklerin evine sızıpta iyilik olsun diye balıklara yem verdin di mi senden başka anaç yapmaz bunu sabahta diğerleri yemi verince balıklar mefta tabii :A

Emeğine sağlık @Mircan Saye 😉

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Angelica and STAR
Üç yerine dört balık alırsanız anlar tabi adamın üç balığı vardı bak akvaryumda 4 balık var @Angelica kız cevap ver gece erkeklerin evine sızıpta iyilik olsun diye balıklara yem verdin di mi senden başka anaç yapmaz bunu sabahta diğerleri yemi verince balıklar mefta tabii :A

Teşekkür ederim @Zeyno . 😁
Balığın ölmesinde @Angelica ablanın parmağı yoktur ya. Daha ne yapsım gitti yeni balıklar aldı. Yine tüm anaçlığını kullandı.😊

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Zeyno

Kız orda 3 tane aldılar diyor ama :A anam valla ben vermedim baksana kapım çaldı geldi benden yardım istedi @The_Erinch abim valla benim bir suçum yok :A
Eline sağlık özellikle Angelicayı konuşma olarak iyi yansıtıyorsun.

:ABen öyle herkese kuzum demem demek ki kuzum demem hoşuna gitmiş yazıyor onun dışında benim yani:A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and STAR
Teşekkür ederim @Gerekli24 . 😊
Evet angelica ablayı güzel yansıttığımı düşünüyorum.
Balıkları kimin öldürdüğü hakkında bir fikrin var mı?
------

Yoksa balıkları sen mi öldürdün ? Böyle gülüyorsun 😄😁

Sağol canım benim ilk defa böyle aynı şekilde sen yansıtıyon beni :D

• Harika
SEZON FİNALİ - SALI 15.00
FAV10 APARTMANI

SEZON FİNALİ FRAGMANI

THE ERINCH BALIKLARI ÖLÜMÜNÜE KİMİN SEBEP OLDUĞUNU ÖGRENİR , PEKİ TEKPİSİ NASIL OLUR ,

TOLSTOYEVSKİ'NİN ARABASI ÇALINIR. ARABASINI ÇİZEN KİŞİ VEYA KİŞİLER MI ÇALMIŞTIR.

DOSİ NEDEN İSVEÇE DÖNME KARARI ALIR.

BAZİNGA AİDATINI ÖDEMEYENLERE TEPKİSİ NASIL OLUR.

MASKELİ FEDAİ BAŞINI NEDEN BELAYA SOKAR.

FAV10 APARTMANI HEYECAN VERİCİ SEZON FİNALİYLE SALI MYD TV'DE.

@Doğan @Dosi @Angelica @The_Erinch @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Maskeli Fedai @mesmeso @Özgür @pompy @EmreCan @12.Adam @Çiğdem @AteşBöceği @Zeyno @xdragxx @xemrexxx @cookies

SEZON FİNALİ - SALI 15.00
FAV10 APARTMANI

SEZON FİNALİ FRAGMANI

THE ERINCH BALIKLARI ÖLÜMÜNÜE KİMİN SEBEP OLDUĞUNU ÖGRENİR , PEKİ TEKPİSİ NASIL OLUR ,

TOLSTOYEVSKİ'NİN ARABASI ÇALINIR. ARABASINI ÇİZEN KİŞİ VEYA KİŞİLER MI ÇALMIŞTIR.

DOSİ NEDEN İSVEÇE DÖNME KARARI ALIR.

BAZİNGA AİDATINI ÖDEMEYENLERE TEPKİSİ NASIL OLUR.

MASKELİ FEDAİ BAŞINI NEDEN BELAYA SOKAR.

FAV10 APARTMANI HEYECAN VERİCİ SEZON FİNALİYLE SALI MYD TV'DE.

@Doğan @Dosi @Angelica @The_Erinch @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Maskeli Fedai @mesmeso @Özgür @pompy @EmreCan @12.Adam @Çiğdem @AteşBöceği @Zeyno @xdragxx @xemrexxx @cookies

Bakalım neler olacak :D

• Harika