Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Zirve hedefim olmadığı için sorun değil. @Maskeli Fedai 1. olmasın, @MEnes benden üst sıralamada tamamlamasın, geçen sene dereceye girenler kazanmasın yeter :A
Benimde zirve hedefim yok ama şu Sivas maçlarında kaybettiğim üç puanlar var hep 0 bir tanesinden üç puanla ayrıldım

• Üzücü
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Bize hatırlatıp kendi unutması daha da güzelmiş :A

Bu arada hoşgeldiniz Dosi hanım. Bir süredir gözükmüyordunuz ortalıkta :A
Hoşbuldum da sen varmıydın forumda? :A zaten az görünüyorsun. İş hayatına atıldım. Şimdilik tam odaklanmak için kendimi işe verdim :A İş sistemim baya karışık :A sonra sabit bir duruma getireceğim. Ortamı kolluyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Hoşbuldum da sen varmıydın forumda? :A zaten az görünüyorsun. İş hayatına atıldım. Şimdilik tam odaklanmak için kendimi işe verdim :A İş sistemim baya karışık :A sonra sabit bir duruma getireceğim. Ortamı kolluyorum :A
2-3 günde bir giriyorum genelde. Son birkaç seferdir görmemiştim seni :A Hayırlısı olsun Dosi hanım. İş daha önemli tabii forumdan. Düzenini oturtunca aktifliğini arttırısın yine o halde :A

• Güldürdün
2-3 günde bir giriyorum genelde. Son birkaç seferdir görmemiştim seni :A Hayırlısı olsun Dosi hanım. İş daha önemli tabii forumdan. Düzenini oturtunca aktifliğini arttırısın yine o halde :A
1 ay sonra belki :A saat farkı 2 olunca 'gececi' olurum :A ozaman En Favori Üye başlar artık. Şuan hiç modum yok ona el atmaya :A
Şimdilik üşengeç biri olarak takılıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
1 ay sonra belki :A saat farkı 2 olunca 'gececi' olurum :A ozaman En Favori Üye başlar artık. Şuan hiç modum yok ona el atmaya :A
Şimdilik üşengeç biri olarak takılıyorum :A
Böyle forumdan uzaklaşırsan en favori üye seçilemezsin sonra :A Geçen sene benim askerde olmamın etkisiyle şampiyon olmuşsun diye bu sene de şampiyon olabileceğini mi zannediyorsun :A Bu sene şampiyon benim... (2. turda elendi)

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Böyle forumdan uzaklaşırsan en favori üye seçilemezsin sonra :A Geçen sene benim askerde olmamın etkisiyle şampiyon olmuşsun diye bu sene de şampiyon olabileceğini mi zannediyorsun :A Bu sene şampiyon benim... (2. turda elendi)
Altı üstü 10 gün uzaklaştık :A ayrıca millet son zamana değil, tüm yıla bakmalı :A ilk kez bir kadın üye kazandı. Bu zafer bana yeter :A bundan sonrası halkın taktiri :A

Aynen, askerde olman bana yaradı :A teşekkürler :bhr: :A

• Güldürdün
Altı üstü 10 gün uzaklaştık :A ayrıca millet son zamana değil, tüm yıla bakmalı :A ilk kez bir kadın üye kazandı. Bu zafer bana yeter :A bundan sonrası halkın taktiri :A

Aynen, askerde olman bana yaradı :A teşekkürler :bhr: :A
Millet son zamana bakıyor işte. En favori üye başlayınca her yere yalnız Dosi 10 gün foruma girmedi yazacağım :A

Rica ederim. Biraz da başkalarına şans tanıyoruz işte bu şekilde :A

• Güldürdün
Millet son zamana bakıyor işte. En favori üye başlayınca her yere yalnız Dosi 10 gün foruma girmedi yazacağım :A

Rica ederim. Biraz da başkalarına şans tanıyoruz işte bu şekilde :A
Diğer herkesle kıyaslarsak yine en çok aktif olanların başında oluyorum ama :A :A burdan birşey çıkmaz :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...