Valla ya
Valla ya
Neyse bu sefer hep olan değil olması gereken olduValla ya. Hem de ne fiyasko
![]()
Aynen öyleNeyse bu sefer hep olan değil olması gereken oldu![]()
5 bölüme dizi bitirmek bence her türlü saygısızlık. Bence oranları da 5 bölüme bitecek bir oranda değil. Kanal D'nin finalsiz dizi bitirmelerine zaten tepkim belli.Yani FOX'un bu kadar çok dizi almasına ve hızlı davranmasına ben de tepkiliyim ama Kanal D gibi 4-5 reyting alan bir işi değil gerçekten az izlenen ve ilerisi için umut vermeyen bir diziyi bitiriyor bu sefer. Yeni dizi konusunda acele etmesinin nedeni de rakiplerin daha tam yerine oturmamış olması bence.
Sadece bir tesadüfDaha sabah demiştim ve tuttu![]()
Şimdi Son Yaz'ın bir ayağı çukurdaGüzel haber.Böyle 1-2 dizi daha final yaparsa Son Yaz sezon ortalarını hatta sonunu görür en azından 😂
Biraz kıpırdarsa direnebilir diye düşünüyorum ama yeni sezon konularının biraz hızlanması gerekiyor.Ağır işlerse daha da düşebilirŞimdi Son Yaz'ın bir ayağı çukurdaHer ne kadar tanıtımları gelmese bile sırada bekleyen 3 dizi var, unuttuğum yoksa ki akılda tutmak zor
![]()
Bence işleyişin yanında izleyici yeni dünyayı benimseyemedi. Biraz zaman lazım gibi bence de.Biraz kıpırdarsa direnebilir diye düşünüyorum ama yeni sezon konularının biraz hızlanması gerekiyor.Ağır işlerse daha da düşebilir
Bence de gelsin Enderi Doğandan kıskansın
Bence deBence de gelsin Enderi Doğandan kıskansın![]()
Olmaz yetti gari
Gelmez artık ki gelmesin de sıktı gir çık.
Bence de gelmez artıkGelmez artık ki gelmesin de sıktı gir çık.![]()