3 puan 3 puandır.Bende varım lan... Sadece 3 puan fark var.
3 puan 3 puandır.Bende varım lan... Sadece 3 puan fark var.
Sana bu lafını hatırlatacağım.3 puan 3 puandır.
Sen hiç yoksun ama hocam3 puan 3 puandır.
Ahahahahaha.Hava birden buzzz gibi oldu. @SherlockSen hiç yoksun ama hocam
(Hatırlatamadı. )Sana bu lafını hatırlatacağım.
Gençlerin önünü açtım, hep ben mi şampiyon olacağım yani.Sen hiç yoksun ama hocam
Hocam seni hiç göremedik ki tam. Bir gelsen de öğretsen keşke bu işleri(Hatırlatamadı. )
Gençlerin önünü açtım, hep ben mi şampiyon olacağım yani.
Canım yoldaşlarım ilgileniyor bu işlerle, ben kapalı kapılar ardında kendilerine skor veriyorum. @MasacRE @Maskeli Fedai @MEnesHocam seni hiç göremedik ki tam. Bir gelsen de öğretsen keşke bu işleri
(Zamanı gelmedi de ondan. )(Hatırlatamadı. )
Gençlerin önünü açtım, hep ben mi şampiyon olacağım yani.
Bu hafta nasıl geçiyor?Bol 0'lı 9. hafta tahminlerimizi de yaptık bakalım.
Entrikaların bitmek bilmeyen birbirine tuzak kuran ve kazananlara tebrıklerKanın gövdeyi götürdüğü, vahşetin dehşet seviyeye ulaştığı, tarihin en zorlu Kicktipp savaşları 2. sezonunun 7. hafta sonuçları belli oldu...
Haftalardır liderlik tahtını bırakmayan @The_Erinch 'i tahttından kılıç zoruyla indiren Hasanoğulları Hanedanı'ndan @hasanca liderlik tacını giydi ve Demir Taht'ın yeni sahibi oldu.
Haftanın en çok puan toplayan sürpriz ismi ise @eskici oldu, topladığı 12 puanla 7 basamak birden yükselerek 4. sıraya ulaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 109671
Ekli dosyayı görüntüle 109672
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
@The_Erinch 'in kelle gittiEntrikaların bitmek bilmeyen birbirine tuzak kuran ve kazananlara tebrıkler
Dördüncüsün ŞL'de 😱Batmışke...
Kelle gittide @The_Erinch intikam planları neler olcak bakalım.Enrika bitmek bilmiyor tols kardeşim
Geçen senenin şampiyonu ne hallere düştü.Kanın gövdeyi götürdüğü, vahşetin dehşet seviyeye ulaştığı, tarihin en zorlu Kicktipp savaşları 2. sezonunun 7. hafta sonuçları belli oldu...
Haftalardır liderlik tahtını bırakmayan @The_Erinch 'i tahttından kılıç zoruyla indiren Hasanoğulları Hanedanı'ndan @hasanca liderlik tacını giydi ve Demir Taht'ın yeni sahibi oldu.
Haftanın en çok puan toplayan sürpriz ismi ise @eskici oldu, topladığı 12 puanla 7 basamak birden yükselerek 4. sıraya ulaştı.
Ekli dosyayı görüntüle 109671
Ekli dosyayı görüntüle 109672
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Kicktipp'in Asansör takımı oldun. İneyim mi? Çıkayım mı?Batmışke...
Bu hafta 14 olmasın da, tutarlı tahmin yapamadığım için her an her şey olabiliyor.
@The_Erinch balıklarını salacakmış @hasanca'nın üstüneKelle gittide @The_Erinch intikam planları neler olcak bakalım.Enrika bitmek bilmiyor tols kardeşim