Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taht Savaşları 6. hafta sonuçları belli oldu... Haftaya 12 puan toplayıp şov yaparak toplam 12 basamak birden yükselen @Dosi damgasını vurdu ve geçen sezonki o güçlü iddiasını halen sürdürdüğünü hissederek zirve hattındakileri tedirgin etti...

@The_Erinch inatla zirve tahtını bırakmayıp liderliğini korumayı başardı, onu @hasanca ve @Maskeli Fedai takip etti...

Yarın oynanacak Altay - Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig'in 7. haftası başlayacak. Tahminlerinizi aşağıdaki linkten yapabilirsiniz :Z

Ekli dosyayı görüntüle 109580Ekli dosyayı görüntüle 109581
------

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Sıralamam çok güzel. Kütük dostumla beraber zirve yarışındayız :A @Maskeli Fedai

Dünkü maça kadar umudum vardı da, dünkü maçtan sonra umut falan kalmadı :A
O umudunu Başakehir maçında kaybetmişsen, Giresunspor maçında kaybetmişsen eğer, bence umudunu koruyorsun demektir ya da umudunu korumak istiyorsun demektir. :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
1632510101435.png

@MEnes kardeşimle sonucu tutturmuşuz.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
O umudunu Başakehir maçında kaybetmişsen, Giresunspor maçında kaybetmişsen eğer, bence umudunu koruyorsun demektir ya da umudunu korumak istiyorsun demektir. :A
2 tane rezil takım karşısında bu kadar berbat bir futbol oynuyorsak, biraz sağlam takım gelse bizi paramparça eder demektir :A yani tam umut kaybetmelik maçlardı bunlar ve kaybettim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Ben unutmuşum bu hafta ya ama kafam karıştı iyice yok süper lig maçları yok uefa maçları birbirine karıştı bende

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...