Bence 10-0 yap, 8-0 az kalır.Hatayspor - Fenerbahçe maçına 8-0 Hatay kazanır diye tahmin yaptım, bakalım tutacak mı? Tutacağını düşünüyorum.
Ben bu bodrumsporla ne yapacağım Bodrumsporu Fikret Öztürk aldıBence 10-0 yap, 8-0 az kalır.
Sıralamam çok güzel. Kütük dostumla beraber zirve yarışındayız @Maskeli FedaiTaht Savaşları 6. hafta sonuçları belli oldu... Haftaya 12 puan toplayıp şov yaparak toplam 12 basamak birden yükselen @Dosi damgasını vurdu ve geçen sezonki o güçlü iddiasını halen sürdürdüğünü hissederek zirve hattındakileri tedirgin etti...
@The_Erinch inatla zirve tahtını bırakmayıp liderliğini korumayı başardı, onu @hasanca ve @Maskeli Fedai takip etti...
Yarın oynanacak Altay - Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig'in 7. haftası başlayacak. Tahminlerinizi aşağıdaki linkten yapabilirsiniz
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ekli dosyayı görüntüle 109580Ekli dosyayı görüntüle 109581
------
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Fenerbahçe bu rezil futbolla ele güne kepaze olacakBence 10-0 yap, 8-0 az kalır.
Başladı yine @eskici felaket tellalığına.Fenerbahçe bu rezil futbolla ele güne kepaze olacak
Dünkü maça kadar umudum vardı da, dünkü maçtan sonra umut falan kalmadıBaşladı yine @eskici felaket tellalığına.
O umudunu Başakehir maçında kaybetmişsen, Giresunspor maçında kaybetmişsen eğer, bence umudunu koruyorsun demektir ya da umudunu korumak istiyorsun demektir.Dünkü maça kadar umudum vardı da, dünkü maçtan sonra umut falan kalmadı
Senin de mi ekranın var?
Ne ekranı?Senin de mi ekranın var?
Bilmiyorum @MEnes kardeşin öyle diyor.Ne ekranı?
2 tane rezil takım karşısında bu kadar berbat bir futbol oynuyorsak, biraz sağlam takım gelse bizi paramparça eder demektir yani tam umut kaybetmelik maçlardı bunlar ve kaybettimO umudunu Başakehir maçında kaybetmişsen, Giresunspor maçında kaybetmişsen eğer, bence umudunu koruyorsun demektir ya da umudunu korumak istiyorsun demektir.
Halen kalan maçları tahmin edebilirsin, çok geç değil yaniBen unutmuşum bu hafta ya ama kafam karıştı iyice yok süper lig maçları yok uefa maçları birbirine karıştı bende
Benim planımı yap domain satın al @eskici2 tane rezil takım karşısında bu kadar berbat bir futbol oynuyorsak, biraz sağlam takım gelse bizi paramparça eder demektir yani tam umut kaybetmelik maçlardı bunlar ve kaybettim
Ha ben ha kütük dostum.. Bizden birisi şampiyon olmalı..Sıralamam çok güzel. Kütük dostumla beraber zirve yarışındayız @Maskeli Fedai
Canım yoldaşımHa ben ha kütük dostum.. Bizden birisi şampiyon olmalı..