Emre Ozansoy
Moderatör
Senaryosu kötü olsa bile oyuncuları için mutlaka şans veririm ben.Oyuncular harika ama konusu asla değiloyuncu için dizi izlemem diyordum Güvercin izledim onun için birşey diyemiyorum
![]()
.
Senaryosu kötü olsa bile oyuncuları için mutlaka şans veririm ben.Oyuncular harika ama konusu asla değiloyuncu için dizi izlemem diyordum Güvercin izledim onun için birşey diyemiyorum
![]()
.
Neden beğenmeyeyim kendi yaş grubunun en iyilerinden.
Valla ben beğendiğimi izliyorumSenaryosu kötü olsa bile oyuncuları için mutlaka şans veririm ben.Zaten genelde tüm dizilerin ilk veya ilk iki bölümünü izlemiş oluyorum.
![]()
O kadar haklısın kiNeden beğenmeyeyim kendi yaş grubunun en iyilerinden.![]()
Bölüm bittikten sonra fragman gelmesini o kadar çok özlemişim ki
Bu bölüm sonu fragmansız olmazdı ama.Bölüm bittikten sonra fragman gelmesini o kadar çok özlemişim![]()
![]()
![]()
![]()
Ender ile Caner odadan niye öyle çıktı acaba, gördüler mi görmediler mi?
Bence Sedai'yi gördülerEnder ile Caner odadan niye öyle çıktı acaba, gördüler mi görmediler mi?![]()
Yıldız bu adamla da evlenirse ender e yaklaşıyor toplam koca sayısında, ileride @serhatt ı bile geçebilir
Ender ile olursa Doğan çok saçma olur, Yıldız ile olması hikayeye ayrı bir heyecan katar.Yıldız bu adamla da evlenirse ender e yaklaşıyor toplam koca sayısında, ileride @serhatt ı bile geçebilir![]()
Allahım kaslara bak maşallah hiç konuşmasa böyle üstü çıplak dursa@Emre Ozansoy @Alos @xemrexxx @serhatt
Biraz malum yeri küçüktü ifşalarda ama olsun
O çirkin de ondan.Valla ben beğendiğimi izliyorum
O kadar haklısın kine biliyim Musti'yi beğenmemiştin
------
Yesss yeni bölüm tanıtımı![]()
![]()
@Emre Ozansoy @slhttnmtl @serhatt @cookies
Ben olsam Çağatay'ı bu adamla aldatır bu adamı da Ömer'le boynuzlardım.Yıldız bu adamla da evlenirse ender e yaklaşıyor toplam koca sayısında, ileride @serhatt ı bile geçebilir![]()
Gerçek bir taş çok yakışıklı ve çok iyi vücudu var.