Dur belki o 20.000 bulur. 5 tane var ve bulan olmadı henüzGel kebaba gidelim bari.@Maskeli Fedai
Dur belki o 20.000 bulur. 5 tane var ve bulan olmadı henüzGel kebaba gidelim bari.@Maskeli Fedai
Aman aman nereye geldik...@Sherlock a gerçekten tam seveceği bir hediye geliyor, bugün tam 5 kişiye dağıtacak olmamıza rağmen ilk talihli kendisi oldu ve oldukça sevecektir...
![]()
Veeee ilk 20.000 bulan sen oldunBende geldim bendee 6 diyim kendi kutumu![]()
Bu kadar ballı olur insan. Tam da istediğinAman aman nereye geldik...
Zararı hediyeyle telafi ettik neyse ki, teşekkür ediyorum.![]()
Kebap oynarken sayın Gs'li dostumla FIFA oynayacağız, hediyeyi beğendim.Dur belki o 20.000 bulur. 5 tane var ve bulan olmadı henüz@Maskeli Fedai
@Angelica ya aynı zamanda son derece güçlü bir sisteme sahip bir adet Samsung Jet VS7500 Dik Süpürge takdim ediyoruzVeeee ilk 20.000 bulan sen oldun
------
Bu kadar ballı olur insan. Tam da istediğin![]()
Veeee ilk 20.000 bulan sen oldun
------
Bu kadar ballı olur insan. Tam da istediğin![]()
Kebap oynarken 😱 @Tolstoyevski @Maskeli FedaiKebap oynarken sayın Gs'li dostumla FIFA oynayacağız, hediyeyi beğendim.@Maskeli Fedai
@Angelica ya aynı zamanda son derece güçlü bir sisteme sahip bir adet Samsung Jet VS7500 Dik Süpürge takdim ediyoruz
![]()
Çok balon 🎈 bir hareket sjjsjjsjsjjsEvet, kebapla da oynayacağız...@Maskeli Fedai
Salonda klima var ondan yazları oradan çıkılmıyor, hele ben ekstra bir cehennemde yaşadığım için bunu da odama takıveririm. Çok teşekkürler aklınız için.@slhttnmtl 'ya 2000 TL'nin yanı sıra cehennem sıcaklarında serinletecek, soğuk günlerde ısıtacak bir adet LG Dual Cool S3 Klima hediye ediyoruz
![]()
Tespit...@Sherlock yukarı kata inerken, aşağı kata çıkan birisi, şaşırmadık o yüzden![]()
Yapmaaaaaaaaaaa...Çok balon 🎈 bir hareket sjjsjjsjsjjs
Avatar güzelSalonda klima var ondan yazları oradan çıkılmıyor, hele ben ekstra bir cehennemde yaşadığım için bunu da odama takıveririm. Çok teşekkürler aklınız için.@Dosi
Çok teşekkürler, bildiğin poz vermiş gibi olmuş burada, ondan ayrı bir sevdim.Avatar güzel![]()
Son 35 kutu@Maskeli Fedai ne oldu 😱