Dur belki o 20.000 bulur. 5 tane var ve bulan olmadı henüz @Maskeli FedaiGel kebaba gidelim bari. @Maskeli Fedai
Dur belki o 20.000 bulur. 5 tane var ve bulan olmadı henüz @Maskeli FedaiGel kebaba gidelim bari. @Maskeli Fedai
Aman aman nereye geldik...@Sherlock a gerçekten tam seveceği bir hediye geliyor, bugün tam 5 kişiye dağıtacak olmamıza rağmen ilk talihli kendisi oldu ve oldukça sevecektir...
Veeee ilk 20.000 bulan sen oldunBende geldim bendee 6 diyim kendi kutumu
Bu kadar ballı olur insan. Tam da istediğinAman aman nereye geldik...
Zararı hediyeyle telafi ettik neyse ki, teşekkür ediyorum.
Kebap oynarken sayın Gs'li dostumla FIFA oynayacağız, hediyeyi beğendim. @Maskeli FedaiDur belki o 20.000 bulur. 5 tane var ve bulan olmadı henüz @Maskeli Fedai
@Angelica ya aynı zamanda son derece güçlü bir sisteme sahip bir adet Samsung Jet VS7500 Dik Süpürge takdim ediyoruzVeeee ilk 20.000 bulan sen oldun
------
Bu kadar ballı olur insan. Tam da istediğin
Veeee ilk 20.000 bulan sen oldun
------
Bu kadar ballı olur insan. Tam da istediğin
Kebap oynarken 😱 @Tolstoyevski @Maskeli FedaiKebap oynarken sayın Gs'li dostumla FIFA oynayacağız, hediyeyi beğendim. @Maskeli Fedai
Evet, kebapla da oynayacağız... @Maskeli Fedai
@Angelica ya aynı zamanda son derece güçlü bir sisteme sahip bir adet Samsung Jet VS7500 Dik Süpürge takdim ediyoruz
@Sherlock yukarı kata inerken, aşağı kata çıkan birisi, şaşırmadık o yüzden
Çok balon 🎈 bir hareket sjjsjjsjsjjsEvet, kebapla da oynayacağız... @Maskeli Fedai
Salonda klima var ondan yazları oradan çıkılmıyor, hele ben ekstra bir cehennemde yaşadığım için bunu da odama takıveririm. Çok teşekkürler aklınız için. @Dosi@slhttnmtl 'ya 2000 TL'nin yanı sıra cehennem sıcaklarında serinletecek, soğuk günlerde ısıtacak bir adet LG Dual Cool S3 Klima hediye ediyoruz
Tespit...@Sherlock yukarı kata inerken, aşağı kata çıkan birisi, şaşırmadık o yüzden
Yapmaaaaaaaaaaa...Çok balon 🎈 bir hareket sjjsjjsjsjjs
Avatar güzelSalonda klima var ondan yazları oradan çıkılmıyor, hele ben ekstra bir cehennemde yaşadığım için bunu da odama takıveririm. Çok teşekkürler aklınız için. @Dosi
Çok teşekkürler, bildiğin poz vermiş gibi olmuş burada, ondan ayrı bir sevdim.Avatar güzel
@Mircan Saye 'ye bir adet bembeyaz bir PlayStation 5 takdim ediyoruz12'de uyuyacaktın hani
7.000 TL @Tolstoyevski hediye
Son 35 kutu@Maskeli Fedai ne oldu 😱