Afyonkarahisar'ın bir ilçesidir.Çay ne ya @Dosi @Tolstoyevski
Bizim Türkler de bir çay geni var galiba aşırı abartıyorlarÇay sevmez, kahve sevmez, zeytin sevmez, onu bunu sevmez... Ulan ne seviyorsun cidden
Çay da kahve de candır bu arada...@Dosi
Bence sevdiğini sandığımız şeyleride tam sevmiyor. OfsaytÇay sevmez, kahve sevmez, zeytin sevmez, onu bunu sevmez... Ulan ne seviyorsun cidden
Çay da kahve de candır bu arada...@Dosi
Zevkler ve renkler diyorumÇayın neyini seviyorsunuz diyorum@Maskeli Fedai
Neyi sevmiyorum meselaBence sevdiğini sandığımız şeyleride tam sevmiyor. Ofsayt
------
Zevkler ve renkler diyorum
Adındır.
Bu sıcakta da çay içmezsin ya.. Birde sabah uyanır uyanmaz kahve için tipler var..Çayın neyini seviyorsunuz diyorum@Maskeli Fedai
İlla tokat yiyeceksinAdındır.![]()
Öylesine yazdım.5 tabi ki de sen soruma cevap ver![]()
Bizde hava soğuk. Petekler yanıyorBu sıcakta da çay içmezsin ya.. Birde sabah uyanır uyanmaz kahve için tipler var..
------
İlla tokat yiyeceksin
Ekli dosyayı görüntüle 109358
Sen de taktın şu gife 😡Bu sıcakta da çay içmezsin ya.. Birde sabah uyanır uyanmaz kahve için tipler var..
------
İlla tokat yiyeceksin
Hiç sevmem bir şey diyorsan devamını getireceksin söyle...Öylesine yazdım.
------
Bizde hava soğuk. Petekler yanıyor
Şiddet meraklısı maganda!Bu sıcakta da çay içmezsin ya.. Birde sabah uyanır uyanmaz kahve için tipler var..
------
İlla tokat yiyeceksin
Hep bir depri modun olduğu için herşeyden bir memnuniyetsizliğin hakim. Tam olarak birşeyleri seviyormusun bilmiyorumHiç sevmem bir şey diyorsan devamını getireceksin söyle...
Sevdiğim zaten 2-3 şey var kiHep bir depri modun olduğu için herşeyden bir memnuniyetsizliğin hakim. Tam olarak birşeyleri seviyormusun bilmiyorum
Ne meselaSevdiğim zaten 2-3 şey var kiHayatı çok sevmiyorum...
Sevdicek ve FenerbahçeNe meselaben de o izlenim verdin mi diyeyim
![]()