Ne konuya nede başlığa asla o miktar yazılmadıburadan belli
![]()
Tamam tamam, sen kazandın.
Ne konuya nede başlığa asla o miktar yazılmadıburadan belli
![]()
Aynen ok ok diyelim en iyisiTamam tamam, sen kazandın.![]()
Buna biz dahil olamayacağımız doğal olarak ama olsun oldukça keyifli olacak kim yüksek kazanırsa artıkHafta sonuna ise benim düzenleyeceğim bir veda hediyesi bölümü olacak. Yaklaşık 50 kutu (hediye + para miktarı) konuda daima olmaya gerek yok. Aktif olan, konuya uğrayıp ben şu numarayı istiyorum diyecek ve o numarada olan para+hediye kendisinin olacak. Biz ilk sayfada seçilen kutuları belirtiriz. Konuya gelenler bir numara söylemiş olur. Bazen güzel, bazen de sıradan bir hediye çıkabilir ama boş kutu yokcumartesi ve Pazar gününe dağıtabiliriz. Başlığa yazdığım an başlar kutu seçmeleri.
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Zeyno @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf @DarkLegenD ...
------
Susarak dövme işlemi yaparım
Sonra ben 10 kutu ayarlar sen seçersin, sonrada sen yapar ben seçerimBuna biz dahil olamayacağımız doğal olarak ama olsun oldukça keyifli olacak kim yüksek kazanırsa artık![]()
Uyarı.Bu bir tehdit mi![]()
Tamamdır sen planı yaparsın, benim kafam pek basmaz o kadar matematiğe malumSonra ben 10 kutu ayarlar sen seçersin, sonrada sen yapar ben seçerimbiz niye mahrum kalalım
![]()
Az önce içtimTamamdır sen planı yaparsın, benim kafam pek basmaz o kadar matematiğe malum
Bu arada çay içtin mi![]()
Son açılan 500 bin olarak iyi yaktınAa benim kutumda 500 bin varmış. Yine kendimi belli etmişim. Canım kutum benim😉😁😆
Rica ederim ne demek, görevimiz. Ahh çok mütevazi bir insanım.😄😄😆Az önce içtim
------
Son açılan 500 bin olarak iyi yaktın![]()
Bana hiçbir şey yapamazsın paçoz şeyUyarı.![]()
Yarın hediye var çekiliş gelmeyi unutmaRica ederim ne demek, görevimiz. Ahh çok mütevazi bir insanım.😄😄😆
Hiç unuturmuyum. En güzel hediyeyi benim seçtiğim kutuya koyun tamam mı. (Ben kimseye bir şey söylemem aramızda😄😁)Yarın hediye var çekiliş gelmeyi unutma![]()
Ben de şimdi içiyorum, tomurcuk atınca daha bir güzel oluyor sankiAz önce içtim
------
Son açılan 500 bin olarak iyi yaktın![]()
Sen öyle san aklını alacağım senin.Bana hiçbir şey yapamazsın paçoz şey![]()
Terbiyesiz şey .ssSen öyle san aklını alacağım senin.![]()
Kanım dondu.. @Dosi @TolstoyevskiÇay ne ya @Dosi @Tolstoyevski
AnlamadımÇay ne ya @Dosi @Tolstoyevski
Çay sevmez, kahve sevmez, zeytin sevmez, onu bunu sevmez... Ulan ne seviyorsun ciddenÇay ne ya @Dosi @Tolstoyevski