100 kere ben sona bırakmayın dedimAçtık gördük senin kutuyu rahata erdik herhalde artık
100 kere ben sona bırakmayın dedimAçtık gördük senin kutuyu rahata erdik herhalde artık
Açtık gördük senin kutuyu rahata erdik herhalde artık
Valla ben bir kaç kutu dışında ciddiye alınmadım ne ters ne düz100 kere ben sona bırakmayın dedim
Şu foto çektikleri duvarın sol tarafında bir yerde ama üstüne başka birileri yazmıştır kesinİsim yazma olayını bilmiyordum nereye yazdınız
Acun tarzıAçılana kadar ikiz doğururdular
Kim ister senin hakkını sanki 500 bin geldi
Susarak dövme işlemi yaparımSen haklısın canım gel @xdragxx dövelim
Sen parayı beğenmedin ne yapayım paranı git başkasına ver vereceksenBu Zey TV yüzünden çok param gitti zaten üstüne 1000 TL mi veriyorum. Ne kadar iyiyim bak.
Hafta sonuna ise benim düzenleyeceğim bir veda hediyesi bölümü olacak. Yaklaşık 50 kutu (hediye + para miktarı) konuda daima olmaya gerek yok. Aktif olan, konuya uğrayıp ben şu numarayı istiyorum diyecek ve o numarada olan para+hediye kendisinin olacak. Biz ilk sayfada seçilen kutuları belirtiriz. Konuya gelenler bir numara söylemiş olur. Bazen güzel, bazen de sıradan bir hediye çıkabilir ama boş kutu yok cumartesi ve Pazar gününe dağıtabiliriz. Başlığa yazdığım an başlar kutu seçmeleri.
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @Doğan @12.Adam @slhttnmtl @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Mircan Saye @Özgür @EmreCan @eskici @Zeyno @Cervantes @Turkuazz @The_Erinch @serhatt @Yakamoz-Asi @Araf @DarkLegenD ...
------
Susarak dövme işlemi yaparım
Kimse üzülmeyecekVoww güzelll
Aynen çıtayı yükselttik5.000 TL, 2 TL den iyidir dimi @xdragxx
Kimse üzülmeyecek
Biz para almadık. Fidan sembol puanıydı. 500.000 olsada para değildi o @Tolstoyevski5.000 TL, 2 TL den iyidir dimi @xdragxx
Olsun yarışma olarak başarısız bir yarışmaydı o fidan olayı haricindeBiz para almadık. Fidan sembol puanıydı. 500.000 olsada para değildi o @Tolstoyevski
@Yakamoz-Asi yalnız 2 TL değil 3 fidan kazanmıştık ve 5000e bin basarBiz para almadık. Fidan sembol puanıydı. 500.000 olsada para değildi o @Tolstoyevski
Olsun yarışma olarak başarısız bir yarışmaydı o fidan olayı haricinde
Hala olsun o başka fidan başka
Ne konuya nede başlığa asla o miktar yazılmadı buradan belliBen kaçtım bunun sonu yok