Emre Ozansoy
Moderatör
Evet görmüştüm demek ki bölümün başında %59'luk kesimi okkalı bir hayal kırıklığı bekliyor.@Aserat @Emre Ozansoy @Özgür @kerem @offensive @Yiğitt
Kırmızı Oda'nın resmi Youtube hesabının yaptığı anketin sonuçları.
Ekli dosyayı görüntüle 109294
Yeni sezon ilk bölümde kısa sahnesi olacak olması...@Aserat @Emre Ozansoy @Özgür @kerem @offensive @Yiğitt
Trajedi Odası'nın Masumlar'ı sömürdüğünün kanıtıdır bu anket...@Aserat @Emre Ozansoy @Özgür @kerem @offensive @Yiğitt
Sene boyunca toplam 3 proje yayınlayan TV8 ve erken final.. Güzel kafaymış güle güle kullan.İyi işte 5 reytingle ilk sezonu kapattıysa yeni sezonda çok rahat 4'lere kadar iner ve erken final is cominng...
Trajedi Odası'nın Masumlar'ı sömürdüğünün kanıtıdır bu anket...
Açtım ama bil bakalım ne olduÖzet ta Meliha'dan başladı. 😱 Böyle böyle tüm vakaları gösterecekler galiba güzel hareket. @Cervantes @Hazem
Siz de kaçırdıklarınıza bakabilirsiniz. @EmreCan @Mircan Saye
Elektrikler mi gitti.Açtım ama bil bakalım ne oldu
Ben çoğu konuya hakimim.Ama iyi düşünülmüş tüm konuları hatırlatmaları. Güzel bir sezondu. Bu sezonun daha güzel olması dileğiyle.Özet ta Meliha'dan başladı. 😱 Böyle böyle tüm vakaları gösterecekler galiba güzel hareket. @Cervantes @Hazem
Tüm vakaları göstermeleri imkansız. Muhtemelen en çok ses getirenleri gösterirler.Özet ta Meliha'dan başladı. 😱 Böyle böyle tüm vakaları gösterecekler galiba güzel hareket. @Cervantes @Hazem
Aynen hala Meliha var çünkü. Alya ve Boncuk da olsa yeter.19.16 | Özet başladı
------
Tüm vakaları göstermeleri imkansız. Muhtemelen en çok ses getirenleri gösterirler.
+ KumruAynen hala Meliha var çünkü. Alya ve Boncuk da olsa yeter.
Ona yer kalmaz gibi. Bir de onda tecavüz durumu olduğu için çocukların ayakta olduğu saatlerde göstermezler.+ Kumru
Yok yok tam Meliha'nın kendini asacağı sahneye denk gelmiştim o sırada annem kapat dedi ben tekrar açmıştım o bu sefer de Teve2 yaprak dökümünü açmışElektrikler mi gitti.
Yeni bölüm başlayana kadar al o kumandayı.Yok yok tam Meliha'nın kendini asacağı sahneye denk gelmiştim o sırada annem kapat dedi ben tekrar açmıştım o bu sefer de Teve2 yaprak dökümünü açmış
Açtım fırsat bu fırsat Ayy alyanın moruk şeytan nenesi geberip gidiyo suç alyaya kalıyo saçmalığa bak yanlış mı hatırlıyorum yoksaAlya başladı.
Yeni bölüm başlayana kadar al o kumandayı.