Dizinin makyözü bu sezon değişti ondandır.Manolya hanım bu sene daha iyi olmuş gibi geçen sene böyle değildi
Olabilir valla çok farklı geldi gözümeDizinin makyözü bu sezon değişti ondandır.
Çoktan paylaşıldı.
İlk fragmanı görmüştüm de bunu görmemiştim, yeni zannetmiştim.Çoktan paylaşıldı.
Daha bu saatteki reklam hakkını kullanmadı başlar başlamaz girecek.Yeni bölüm erken başlayacak bu akşam gibi @Aserat
Girmedi. Onun yerine 15 dakika boyunca hiç durmadan alt bant reklamı verdiler en az 50 defa girmiştir inanılmaz bir kanal resmen dizinin içine sı***lar.Daha bu saatteki reklam hakkını kullanmadı başlar başlamaz girecek.
Ay ben de ona sinir olmaktan odağımı veremedim 44 haftadır ilk kez böylesini görüyorum. Hatta bırak bu diziyi ilk kez herhangi bir dizide böylesini gördüm. Keşke direkt kuşak açsalardı en azından keyfimiz mahvolmazdı şaka gibi.ssGirmedi. Onun yerine 15 dakika boyunca hiç durmadan alt bant reklamı verdiler en az 50 defa girmiştir inanılmaz bir kanal resmen dizinin içine sı***lar.
Survivor'da geçen sezon full böyleydi.Ay ben de ona sinir olmaktan odağımı veremedim 44 haftadır ilk kez böylesini görüyorum. Hatta bırak bu diziyi ilk kez herhangi bir dizide böylesini gördüm. Keşke direkt kuşak açsalardı en azından keyfimiz mahvolmazdı şaka gibi.ss
Yani hadi orası lay lay lom geçtiği için neyse de bu sefer reklamlardan insanların ağzını yüzünü görülmüyordu o derece.Survivor'da geçen sezon full böyleydi.
Rezzan'ı diziden çıkartırlarsa büyük yanlış yaparlar.45. BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Hazem @Cervantes @Mircan Saye @EmreCan
------
Böyle güzel bir fragmanın bölüm günü verilmesi abesliğine mi gireyim yoksa ne özette ne de 2. fragmanda dizinin en büyük merak unsurlarından biri olan Rezzan'ın olmayışına mı.. Aklıma Rezzan konusunda uçuk ve gerçekleşmesinden korktuğum bir teori geliyor umarım öyle bir durum yoktur.
Yani insanın aklına türlü şeyler geliyor ama benim abartmamdır muhtemelen. Youtube admini daha dün Rezzan'la ilgili paylaşım yaptı sorun olsa yapmazdı. Galiba bu bölüm seansı olmayacak (üstü başı çamurlu halde geliyor, o halde seansa giremeyeceği için bölümdeki yeri de fragmandaki kadar olabilir) ondan eklememişlerdir diye düşünüyorum/umuyorum.Rezzan'ı diziden çıkartırlarsa büyük yanlış yaparlar.
Nihal Yalçın'ın adı var ama annesi ve babasının adı jenerikte yoktu muhtemelen hikayede mecburi değişiklik yaptılar ve bu bölümlüğüne Rezzan sahnelerini rafa kaldırdılar. Tam da annesi kliniğe geliyordu umarım ciddi bir sorun yoktur.Rezzan'ı diziden çıkartırlarsa büyük yanlış yaparlar.
Yazık... Reytingler zaten iyi değildi bu şekilde daha da duşecektir.Nihal Yalçın'ın adı var ama annesi ve babasının adı jenerikte yoktu muhtemelen hikayede mecburi değişiklik yaptılar ve bu bölümlüğüne Rezzan sahnelerini rafa kaldırdılar. Tam da annesi kliniğe geliyordu umarım ciddi bir sorun yoktur.