Porto'dan sonraki dönem, 2013-14 sezonu ve yaşı o sıralar 45. O yaşlar teknik direktörlük için gençlik çağı, ki zaten teknik direktörlükte ikinci yılıydı. Kariyerine 2011 yılında Porto'da başlıyor, 2013 yılında Al Ahli'ye geçiyor. Avrupa futbolundan Suudi Arabistan'a geçiş yapmak haliyle sudan çıkmış balığa döndürmüştür. Reaksiyonları da çok normal oradaki, yeterince tecrübeli olmadığı olgun zamanları tabii bir de. Şimdi 52 yaşında ve tecrübeli. Bence iyi de konuşmuş ve Suudi Arabistan'daki liginin nasıl bir lig olduğunu da ortaya koymuş oldu. Şu zamana kadar en iyi durağı, şu zamana kadar Porto ve Fenerbahçe olmuştur; birisi kendi evi, birisi de kendi evinde hissettirdiği yer. Fenerbahçe'de başarı yakalayacak mı, onu göreceğiz.
@xdragxx bunu beğendi.Gökhan tam veteran oldu ama Caner 1 yıl daha giderdi Fenerbahçe de aslında.
Porto'dan sonraki dönem, 2013-14 sezonu ve yaşı o sıralar 45. O yaşlar teknik direktörlük için gençlik çağı, ki zaten teknik direktörlükte ikinci yılıydı. Kariyerine 2011 yılında Porto'da başlıyor, 2013 yılında Al Ahli'ye geçiyor. Avrupa futbolundan Suudi Arabistan'a geçiş yapmak haliyle sudan çıkmış balığa döndürmüştür. Reaksiyonları da çok normal oradaki, yeterince tecrübeli olmadığı olgun zamanları tabii bir de. Şimdi 52 yaşında ve tecrübeli. Bence iyi de konuşmuş ve Suudi Arabistan'daki liginin nasıl bir lig olduğunu da ortaya koymuş oldu. Şu zamana kadar en iyi durağı, şu zamana kadar Porto ve Fenerbahçe olmuştur; birisi kendi evi, birisi de kendi evinde hissettirdiği yer. Fenerbahçe'de başarı yakalayacak mı, onu göreceğiz.
Antalya Bodrumsporla limite çarpmış birleşememiş @Araf@xdragxx bunu beğendi.
Rosier in işi bu @ArafDiego Perotti: "Fenerbahçe ile çok kötü bir deneyim yaşadım. Tendon kopması sakatlığını yaşadığım andan itibaren kulüple aramda bir dizi kötü olaylar yaşandı. Terk edilmiş gibi hissettim."
Ole
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
İyi de Roiser mi sakatladı
4-3 biten maçta perotti yerde kaldı penaltı bekledi gitti top ağlara girdi @Gerekli24Videosu var mı ben bulamadım
Netten bulamadım hangi yıldı bu4-3 biten maçta perotti yerde kaldı penaltı bekledi gitti top ağlara girdi @Gerekli24
Evelki sezon ben Beşiktaş maçındaki pozisyon zannettimİyi de geçen sezon Roiser bizdeydi ondan önceki sene mi
Lizbon maçı dedin de bizim 4-3lük maç mı derbi olanEvelki sezon ben Beşiktaş maçındaki pozisyon zannettim
Evet ikisindede aynı yerden sakatlamış tendomdanLizbon maçı dedin de bizim 4-3lük maç mı derbi olan
Evet aynı sakatlığı geçirmiş bizim maçtan sonra oynamamış demek ki biri yeni geçince hassas olmuş. Roiser mi yaptı hatırlamıyorum ama yaptıysa da niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum oyuncu hassasEvet ikisindede aynı yerden sakatlamış tendomdan