eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon Büyük Final

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun en büyük markasıyım ayol. Ss
:A
BouncyDesertedFieldspaniel-size_restricted.gif

Gelecek sezon All Star var. Ve hem Rihanna hem Sıla'nın dokunulmazlıkları kalkacak. Yeni sezonlarda eskisi kadar iş yapamazlar ikisi. :A
Sıla bence yine iş yapar, tabi o dönemin forum üyeleriyle şimdikiler de bir değil. O dönem zirve olan şimdi çok geride olabilir, kitleler değişti. :D

Doğru doğru :A Kendini ele verdi :A
@sokak sanati fake hesap açacak ve kendini ele mi verecek? 😱 Pek inanamadım ona. :A

Bak gayet güzel hatırlıyorsun, herkes de hatırlıyordur. Forumun en unutulmaz üyesi bence, sen ben unutulsak da sokak çalgıcısı unutulmaz bence. :A Son olayını ben bilmiyorum ya ben yokken olmuş, gelince açıklamasını yapar bence. :A
Valla benim unutulmam pek mümkün değil:A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Sıla bence yine iş yapar, tabi o dönemin forum üyeleriyle şimdikiler de bir değil. O dönem zirve olan şimdi çok geride olabilir, kitleler değişti. :D

@sokak sanati fake hesap açacak ve kendini ele mi verecek? 😱 Pek inanamadım ona. :A
Geçen sezon en favori şarkıda elendiği için kutlama bile yapıldı. Sevileni çok olduğu için antileri de az değil hani. :A
------

Ha, o da var tabi. :A Ama belli olmaz onun işi bence. :A
Bir açıklamayı hakediyoruz en azından. Gelmezse şaşırırım. :A

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
Geçen sezon en favori şarkıda elendiği için kutlama bile yapıldı. Sevileni çok olduğu için antileri de az değil hani. :A
------

Bir açıklamayı hakediyoruz en azından. Gelmezse şaşırırım. :A
Kıskananlar olmuştur Sıla'nın başarısını çekemeyen çok napsın :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...