eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon Büyük Final

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kararsızım, iki şarkı da iyi baya. İkisine de veremiyor muyuz 6? :A
Bende iki şarkıya hakim olmama rağmen henüz ikisini dinleyemedim bile. Dinlemeden de karar vermek istemiyorum. İlk sonuçları hallettikten sonra ikisini dinleyip oyumu kullanacağım. Geçen sezonlarda olduğu gibi çok kararsız kalırsak sadece biz sunuculara özel puanlarımızı bölüştürebiliriz. :A

Bende iki şarkıya hakim olmama rağmen henüz ikisini dinleyemedim bile. Dinlemeden de karar vermek istemiyorum. İlk sonuçları hallettikten sonra ikisini dinleyip oyumu kullanacağım. Geçen sezonlarda olduğu gibi çok kararsız kalırsak sadece biz sunuculara özel puanlarımızı bölüştürebiliriz. :A

Puanlamayı sonuçları görmeden direkt yapman daha iyi olmaz mıydı aslında sonuçları gördükten sonra ister istemez sonuçta oylar gelmeden oylanıyor sanıyordum sunan kişi için :A

Dün akşam oyunu kullanmıştın aslında, herhangi bir sıkıntı mı çıktı? Neden geri çekmek istedin? (b)
çoğu hafta yarışmadan elendikten sonra oy kullanamadım.şimdi ister istemez yarışmadan da kopukluk bulundu.o açıdan finalde de oy kullanmamaya karar aldım..finalde yarışmayı takipte kalacağım ama oy kullanmayacağım.

çoğu hafta yarışmadan elendikten sonra oy kullanamadım.şimdi ister istemez yarışmadan da kopukluk bulundu.o açıdan finalde de oy kullanmamaya karar aldım..finalde yarışmayı takipte kalacağım ama oy kullanmayacağım.
Peki, sen bilirsin. :D

En mantıklısı. :A
Puanlamayı sonuçları görmeden direkt yapman daha iyi olmaz mıydı aslında sonuçları gördükten sonra ister istemez sonuçta oylar gelmeden oylanıyor sanıyordum sunan kişi için :A
Puanlarda herhangi bir karışıklık olmaması için son birkaç haftadır artık ikimiz de puanları toplayıp son durumları karşılaştırıyoruz. Finalde recap olmadığı için dinlemeye üşendim sadece. Rahat kafayla dinleyip oy vermek gerekiyor. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy