Geri dönüp katılır mı onu bilmiyoruz ki.O kadar sezon yarıştığı yarışmacıyı niye seçmesin?![]()
Geri dönüp katılır mı onu bilmiyoruz ki.O kadar sezon yarıştığı yarışmacıyı niye seçmesin?![]()
Ha, o da var tabi.Geri dönüp katılır mı onu bilmiyoruz ki.![]()
Forumun en büyük markasıyım ayol. SsAynısını az önce slhttnmtl sordum, sana da sorayım. Senin ayrıcalığın ne peki?![]()
Doğruluğu kesin mi bilmiyorum ben, henüz konuşamadım kendisiyle. Irmak hanımsa da başımızın üzerinde yeri var.En son Irmak hanım adında bir kişiliğe bürünerek foruma gelmişti![]()
Doğru doğruDoğruluğu kesin mi bilmiyorum ben, henüz konuşamadım kendisiyle. Irmak hanımsa da başımızın üzerinde yeri var.![]()
Gelecek sezon All Star var. Ve hem Rihanna hem Sıla'nın dokunulmazlıkları kalkacak. Yeni sezonlarda eskisi kadar iş yapamazlar ikisi.MS tarihine @denizz19 ve @sokak sanati damga vurmuş maşallah.
İki finaliste de başarılar, oyumu gün içerisinde kullanırım.![]()
Sıla bence yine iş yapar, tabi o dönemin forum üyeleriyle şimdikiler de bir değil. O dönem zirve olan şimdi çok geride olabilir, kitleler değişti.Gelecek sezon All Star var. Ve hem Rihanna hem Sıla'nın dokunulmazlıkları kalkacak. Yeni sezonlarda eskisi kadar iş yapamazlar ikisi.![]()
@sokak sanati fake hesap açacak ve kendini ele mi verecek? 😱 Pek inanamadım ona.Doğru doğruKendini ele verdi
![]()
Valla benim unutulmam pek mümkün değilBak gayet güzel hatırlıyorsun, herkes de hatırlıyordur. Forumun en unutulmaz üyesi bence, sen ben unutulsak da sokak çalgıcısı unutulmaz bence.Son olayını ben bilmiyorum ya ben yokken olmuş, gelince açıklamasını yapar bence.
![]()
Geçen sezon en favori şarkıda elendiği için kutlama bile yapıldı. Sevileni çok olduğu için antileri de az değil hani.Sıla bence yine iş yapar, tabi o dönemin forum üyeleriyle şimdikiler de bir değil. O dönem zirve olan şimdi çok geride olabilir, kitleler değişti.
@sokak sanati fake hesap açacak ve kendini ele mi verecek? 😱 Pek inanamadım ona.![]()
Bir açıklamayı hakediyoruz en azından. Gelmezse şaşırırım.Ha, o da var tabi.Ama belli olmaz onun işi bence.
![]()
Bence de, 49 gün sonra banı bitiyormuş. Gelir bence.Bir açıklamayı hakediyoruz en azından. Gelmezse şaşırırım.![]()
Kıskananlar olmuştur Sıla'nın başarısını çekemeyen çok napsınGeçen sezon en favori şarkıda elendiği için kutlama bile yapıldı. Sevileni çok olduğu için antileri de az değil hani.
------
Bir açıklamayı hakediyoruz en azından. Gelmezse şaşırırım.![]()
Firdevs hanımcığımı iyi gördüm.
Tıkanmış kulağına 5 bile çok aslında.Kız bnm puanım 15 puan olmalı ne 5i. Ss @Emre Ozansoy @kerem
En dişi yaratık @cehennet aman @sokak sanati nın yanına gitme vaktin gelmişTıkanmış kulağına 5 bile çok aslında.![]()
Böyle diye diye kendin gideceksin bir gün.En dişi yaratık @cehennet aman @sokak sanati nın yanına gitme vaktin gelmiş@Çiğdem @Angelica @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @dreamy @Maskeli Fedai @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 109119
Böyle diye diye kendin gideceksin bir gün.![]()
Hesaplama işi var daha, 100 puan değerini hakediyorsun aslında ama olan bize oluyor. Yoruluyoruz.