Evet şimdi kısaca yorumumu yapayım bende (umarım kısa olur ki sanmıyorum
tüm olanların kısa özeti diyelim.). Tüm yorumları okudum.
Herşey bu spoi kutusuna aldığım mesaj ile başlamıştı ve rengini belli ediyorsun dediğim lafımı defalarca doğruladı
@kerem
İşte bu mesajıma sert bir cevap almıştım. Derhal özür dile demişti. Ben de özür dilemeyince jürilikten çıkardı. Onun ardından hakaretler yedim ama rapor etmedim yinede. İlk bahanesi: yarışmada olmak istemediğini düşündüğüm için çıkardım oldu ama sonra bir sonraki mesajında: objektif olmadığımı söylediğin için bu tavrı aldım demişti. Yani burda bile çelişkili konuştu.
Her neyse
@Tolstoyevski ve
@denizz19 bu harekete kayıtsız kalmadı ve geri çekildi.
@Cervantes 'de kerem'i haksız bulduğu için o ve bir kaç jüri bizde olmayız ozaman dedi bu olaylar çözülmezse. Sonrasında yarışmacılar mağdur olmasın diye konuda 'özür' diledi ve geri döndük. Sonrada büyüklük yaptım yazmıştı. Her neyse ben Tols ve Deniz geri dönünce Cervantes'te geri döndü ve oylarını kullandı. Oyu beğenmeyen 'tarafsız'
@kerem sen oy kullanma deyip konuda da laf attı. Yani 'kadrolu jüriler herzaman oy kullanır' diyen kişi kadroluyu çıkarmaya çalışıyor.
Gel gelelim dünkü olaylara o konu hakkında
@Tolstoyevski @xdragxx @Özgür ve
@The_Erinch baya bi kerem'in sözlerini anlamsızlaştıran örnek ve yorumlarla gelmiş zaten. Ben sadece bir mevzuya geleceğim.
Geçen sezon olan bir yarışmada BŞB yani kural değişikliği yapıp haftalarca sürmesine rağmen yeni yarışmacılar katılsın demişti. Nerdeyse tüm yarışmacılar itiraz etti. Kabul etmedi ama @kerem nedense o an yarışmacıların düşünmedi ve katılacak 4 kişi olmasına rağmen sadece Çiğdem'i etlket edip 'Çiğdem bunlar seni istemiyor' diyerek ara bozmaya çalıştı. Sanki o zamanın yarışmacıları ki biri @Özgür 'dü bir kişi için hayır demiş gibi.
'ben çok iyiyim, kalbim temiz' vurgusu yapan kerem ve bize 'art niyetlisin' diyen kerem zaten o yarışmada yeni yarışmacı istemeyen yarışmacılarının düşüncelerini önemsemedi ve kötü göstermişti. Bu dönem ne hikmetse ilk başta 2 kişi rahatsız oldu kabul etmiyoruz dedi. Peki BŞB zamanı burdaki yarışmacıların 2 -3 katı itiraz edip 'yarışma baya ilerledi yeni yarışmacılar olmasın' demelerine rağmen neden yarışmacılarını dinlemedi dediğini yaptırdı? Çünkü kankalarına göre şekil veren
Taraflı bir sunucu.
Her geçen gün yeni bir flyasko sergileniyor. Sevdiği isimlerin kazanamama korkusu neler yaptırıyor insana.
@Gerekli24 @Angelica @Turkuazz @AteşBöceği @BARON男爵 @DarkLegenD @HeisenBerg @Yiğitt @Yakamoz-Asi @xdragxx @Zeyno @Aserat @12.Adam @EmreCan @bazinga @MEnes @mesmeso