eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Alıntımda Kırmızı yeri oku yeter :A
Sen dün kerem'in yazdıkları mantıklı dedin ama kerem geçen sene aksi hateket etmişti. Kırmızı yere bak :A
Ve sen geçmiş kaosu seversin. Al bu da geçen sene kerem yarışmacılara bile haber vermeden emri vaki yapıp 8. Haftada yarışmacı katmıştı hem de 5 tane.
Beni çok iyi tanımışsın ama şu anda o kadar çok uykum var ki kaos falan anca cumartesiye :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Evet şimdi kısaca yorumumu yapayım bende (umarım kısa olur ki sanmıyorum :A tüm olanların kısa özeti diyelim.). Tüm yorumları okudum.
Herşey bu spoi kutusuna aldığım mesaj ile başlamıştı ve rengini belli ediyorsun dediğim lafımı defalarca doğruladı @kerem
İşte bu mesajıma sert bir cevap almıştım. Derhal özür dile demişti. Ben de özür dilemeyince jürilikten çıkardı. Onun ardından hakaretler yedim ama rapor etmedim yinede. İlk bahanesi: yarışmada olmak istemediğini düşündüğüm için çıkardım oldu ama sonra bir sonraki mesajında: objektif olmadığımı söylediğin için bu tavrı aldım demişti. Yani burda bile çelişkili konuştu.
Her neyse @Tolstoyevski ve @denizz19 bu harekete kayıtsız kalmadı ve geri çekildi. @Cervantes 'de kerem'i haksız bulduğu için o ve bir kaç jüri bizde olmayız ozaman dedi bu olaylar çözülmezse. Sonrasında yarışmacılar mağdur olmasın diye konuda 'özür' diledi ve geri döndük. Sonrada büyüklük yaptım yazmıştı. Her neyse ben Tols ve Deniz geri dönünce Cervantes'te geri döndü ve oylarını kullandı. Oyu beğenmeyen 'tarafsız' @kerem sen oy kullanma deyip konuda da laf attı. Yani 'kadrolu jüriler herzaman oy kullanır' diyen kişi kadroluyu çıkarmaya çalışıyor.

Gel gelelim dünkü olaylara o konu hakkında @Tolstoyevski @xdragxx @Özgür ve @The_Erinch baya bi kerem'in sözlerini anlamsızlaştıran örnek ve yorumlarla gelmiş zaten. Ben sadece bir mevzuya geleceğim.

Geçen sezon olan bir yarışmada BŞB yani kural değişikliği yapıp haftalarca sürmesine rağmen yeni yarışmacılar katılsın demişti. Nerdeyse tüm yarışmacılar itiraz etti. Kabul etmedi ama @kerem nedense o an yarışmacıların düşünmedi ve katılacak 4 kişi olmasına rağmen sadece Çiğdem'i etlket edip 'Çiğdem bunlar seni istemiyor' diyerek ara bozmaya çalıştı. Sanki o zamanın yarışmacıları ki biri @Özgür 'dü bir kişi için hayır demiş gibi.
'ben çok iyiyim, kalbim temiz' vurgusu yapan kerem ve bize 'art niyetlisin' diyen kerem zaten o yarışmada yeni yarışmacı istemeyen yarışmacılarının düşüncelerini önemsemedi ve kötü göstermişti. Bu dönem ne hikmetse ilk başta 2 kişi rahatsız oldu kabul etmiyoruz dedi
. Peki BŞB zamanı burdaki yarışmacıların 2 -3 katı itiraz edip 'yarışma baya ilerledi yeni yarışmacılar olmasın' demelerine rağmen neden yarışmacılarını dinlemedi dediğini yaptırdı? Çünkü kankalarına göre şekil veren Taraflı bir sunucu.
Her geçen gün yeni bir flyasko sergileniyor. Sevdiği isimlerin kazanamama korkusu neler yaptırıyor insana.
@Gerekli24 @Angelica @Turkuazz @AteşBöceği @BARON男爵 @DarkLegenD @HeisenBerg @Yiğitt @Yakamoz-Asi @xdragxx @Zeyno @Aserat @12.Adam @EmreCan @bazinga @MEnes @mesmeso
İyi ki dedin şu BŞB konusunu ya. :A BŞB'de yarışma ortasında yeni yarışmacılar gelecek denildiğinde de ben ve birkaç kişi ses çıkarmıştı duruma. Ama bir işe yaramamıştı. Halbuki biz de yarışmacıydık ama bizim rahatsız olmamızın bir önemi yoktu. :A Çünkü o zaman yarışmaya eklenen yeni isimler, foruma o zamanlar dönen isimlerdi ve sunucunun kankalarıydı. :A Sonra Çiğdem elenmesine rağmen yarışmaya Forumdash'la beraber devam etmişti. Bir şarkıcıyı iki kişi yönetti yani. :A Bakınca bunlar da pek etik olmayan şeylerdi ve ben yine sesimi çıkarmıştım. :A

..
İyi ki dedin şu BŞB konusunu ya. :A BŞB'de yarışma ortasında yeni yarışmacılar gelecek denildiğinde de ben ve birkaç kişi ses çıkarmıştı duruma. Ama bir işe yaramamıştı. Halbuki biz de yarışmacıydık ama bizim rahatsız olmamızın bir önemi yoktu. :A Çünkü o zaman yarışmaya eklenen yeni isimler, foruma o zamanlar dönen isimlerdi ve sunucunun kankalarıydı. :A Sonra Çiğdem elenmesine rağmen yarışmaya Forumdash'la beraber devam etmişti. Bir şarkıcıyı iki kişi yönetti yani. :A Bakınca bunlar da pek etik olmayan şeylerdi ve ben yine sesimi çıkarmıştım. :A
Zaten konuyu açıp yarışmacıları tanıtmıştı. Sizin fikriniz önemsizdi. Bu okadar büyük olay değil ama '1-2' yarışmacı hayır dese yetiyor :A

Yohhhhhhhh artık bir yarışmacıyı 2 kişi yönetmek mi vallaha bir yaşıma daha girdim :A

..

Zaten konuyu açıp yarışmacıları tanıtmıştı. Sizin fikriniz önemsizdi. Bu okadar büyük olay değil ama '1-2' yarışmacı hayır dese yetiyor :A
Sen BŞB konusunun linkini paylaşınca konuya girdim mesajları okudum da yine sinirlendim. :F Hele ki yarışmacılardan birini etiketleyip “seni istemiyorlar” demesi, benimle yine üstten konuşması ve konuyu sürekli ben çok emek veriyoruma getirmesi (kimse emeğini göz ardı etmiyor zaten), ben yarışmacılarla sorunum yok madem en başından belliydi bu kural en başında açıklamalısın dediğimde ise konuya “eee yarışmacılarla sorunun yoksa derdin ne"ye getirilmesi… :A Rezalet. :A

İtiraz eden, bu kural haksızlık diyen yarışmacı sayısı da az buz değil ama yine de önemsenmedik. :A
Yohhhhhhhh artık bir yarışmacıyı 2 kişi yönetmek mi vallaha bir yaşıma daha girdim :A
Evet dede-torun yönetiyoruz diyorlardı. :A
------

En iyisi bir Pinhani açalım, nirvanaya erelim 🤭🤭🤭 @Özgür
Hele Bi Gel ile rahatlayalım biraz. :Z

Sen sanki bazılarının kendi başınamı yönettiğini sanıyorsun..bir recabı 4 kişinin hazırladığına şahit oldum burada.
Bu konuda artık daha ilginç bir olay duymam herhalde diyorum ancak her geçen gün şaşırmaya devam ediyorum. :A

Sen BŞB konusunun linkini paylaşınca konuya girdim mesajları okudum da yine sinirlendim. :F Hele ki yarışmacılardan birini etiketleyip “seni istemiyorlar” demesi, benimle yine üstten konuşması ve konuyu sürekli ben çok emek veriyoruma getirmesi (kimse emeğini göz ardı etmiyor zaten), ben yarışmacılarla sorunum yok madem en başından belliydi bu kural en başında açıklamalısın dediğimde ise konuya “eee yarışmacılarla sorunun yoksa derdin ne"ye getirilmesi… :A Rezalet. :A

İtiraz eden, bu kural haksızlık diyen yarışmacı sayısı da az buz değil ama yine de önemsenmedik. :A

Evet dede-torun yönetiyoruz diyorlardı. :A
------

Hele Bi Gel ile rahatlayalım biraz. :Z
seni istemiyorlar” .... 5 isim katılmış. Siz 5 isme hayır diyorsunuz, o gidip bir isme deyip ortalık karıştırıyor. Sorsan art niyetli olan biziz :A

• Harika
Reactions: Özgür
@Cervantes neden +5 kısmında?
Haftalardır zaten oy veren kadrolu jüri. Hadi diğerlerini anlarım. Oy listesi neden atılmadı acaba (b)
Artık cidden iyi niyetli düşünmüyorum. Arka tarafta cidden neler dönüyor bilemiyorum ama iyi şeyler olmadığı kesin.
------

Ben sabah @Emre Ozansoy 'a belki bir yanlışlık olmuştur diye oyumu göndermeden önce aynen şöyle yazdım ancak kendisi bana bir dönüş yapmadı.
" Merhaba Emre, günaydın. Bana recap listesini yollamayı unutmuşsun galiba. Ben konudan bulup şarkıları dinledim. Oy listemi hazırlayıp atarım birazdan sana."

• Beğendim
Reactions: Dosi
Artık cidden iyi niyetli düşünmüyorum. Arka tarafta cidden neler dönüyor bilemiyorum ama iyi şeyler olmadığı kesin.
------

Ben sabah @Emre Ozansoy 'a belki bir yanlışlık olmuştur diye oyumu göndermeden önce aynen şöyle yazdım ancak kendisi bana bir dönüş yapmadı.
" Merhaba Emre, günaydın. Bana recap listesini yollamayı unutmuşsun galiba. Ben konudan bulup şarkıları dinledim. Oy listemi hazırlayıp atarım birazdan sana."
@Emre Ozansoy herzaman aktif biri ve biz yorum yazdıkça konuyada bakıyor ama anlaşılan kerem'den çekindiği için ondan bir mesaj almadan yanıtlamak istemiyor.

• Beğendim
Reactions: Cervantes