eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Seçim akşamı ve balkon konuşması beklemekten daha heyecanlı. :A yorumlar lakin seçim akşamından farksız. :D

İsteyen varsa buyursun 🍿🍿🍿
hekimoğlu-hekimoglu (12).gif

Çay da alalım :A

Ben bana iyi gelene çok iyi bir insanım ama bana kötü gelene de çok inat davranırım.
Benim sorduğum sorular burada insanların 2 gündür merak ettiği soruların cevabını vereceksiniz arkadaşım. Kerem ya sen açıklayacaksın sana kimler şikayet etti ya da ben şüphelendiğim kişilere bu konuda dakika başı sorarım hadi bakalım.

• Beğendim
Reactions: Özgür
@Dosi bana forum'da çok büyük kaoslar olur dediğinde bu kadarını beklemiyordum

Spongebob Squarepants Popcorn GIF
Olur demedim. Oldu demiştim :A
Ama dün akşam üstü forumdan çıktım ve @Tolstoyevski 'ye içimde bir sıkıntı var forumla alakalı. Tartışma hissediyorum ve film izleyip erken uyuyacağım. Daha fazlasını kaldıramam tüm hafta uğraştık demiştim :A çıktı :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Ne alaka anlamadım? :A O sonuçlar açıklandığında ben oy kullanmıştım zaten. Kalan haftalarda da kullanacağımı sonuçlardan sonra yazdım işte.
Sonuçlar açıklandıktan sonra böyle bir mesaj geldi bana ve bende sen sonuçlar açıklandıktan sonra böyle bir karar aldığını düşündüğüm için listeyi göndermedim.
2 günde Emre'yi de kendisine benzetmiş :(
Ne alaka? 😱 Şaşırttı bu mesajın...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
@Emre Ozansoy kimse sana kızmıyor ama sen de sorumluluk alma canım kardeşim. Kerem dedi de geç biliyoruz biz seni sıkma canını.
@Emre Ozansoy un üstünde baskı var gibi gözükebilir ama aslında onun bir suçu yok, mecburen yönlendirmeler gereği uygulamak zorunda kalıyor o yüzden konunun onla alakalı olmadığını bilsin.

Şimdiye dek sunum işini de çok iyi yerine getirdi bu arada ilk tecrübesi olmasına rağmen, hakkını da yemeyelim...