Seçim akşamı ve balkon konuşması beklemekten daha heyecanlı. yorumlar lakin seçim akşamından farksız.
İsteyen varsa buyursun 🍿🍿🍿
Çay da alalım
Seçim akşamı ve balkon konuşması beklemekten daha heyecanlı. yorumlar lakin seçim akşamından farksız.
İsteyen varsa buyursun 🍿🍿🍿
Biraz kenara çekil, ben de geliyorum.
Olur demedim. Oldu demiştim
@kerem yarışmacılarla iletişime geçeceğim dedi ama sadece sadece hayır diyenlerle iletişimde sanırım, bilemiyorum@Tolstoyevski @Özgür @The_Erinch sizinle iletişime geçti mi sayın sunucu bekliyoruz artık can sıkıcı olmaya başladı çünkü.
Sjjssjjsj sence@Tolstoyevski @Özgür @The_Erinch sizinle iletişime geçti mi sayın sunucu bekliyoruz artık can sıkıcı olmaya başladı çünkü.
Böyle de bir sunucuydu işte..@kerem yarışmacılarla iletişime geçeceğim dedi ama sadece sadece hayır diyenlerle iletişimde sanırım, bilemiyorum
Bir umut..Sjjssjjsj sence
İlk mesajımı es geçtin. O laftan sonra oy kullanıp açıklandıysa yeniden çıkarma mantıksız
Bana gelen mesaj sonuçlar açıklandıktan sonraydı.Ben geçen haftaki konuda bizzat seni etiketleyerek kalan haftalarda oy kullanmaya devam edeceğimi ve oylarımı sana atacağımı belirtmiştim. Sen de beğeni atmıştın o mesajıma.
Yok başka kişilerle özel konuşmada belli ki.@Tolstoyevski @Özgür @The_Erinch sizinle iletişime geçti mi sayın sunucu bekliyoruz artık can sıkıcı olmaya başladı çünkü.
Ohoo bunlar daha hiçbir şey eskiden daha çok kaos olurdu ama siz de dolu bir döneme denk geldiniz şu sıralar.
Ne alaka anlamadım? O sonuçlar açıklandığında ben oy kullanmıştım zaten. Kalan haftalarda da kullanacağımı sonuçlardan sonra yazdım işte.Bana gelen mesaj sonuçlar açıklandıktan sonraydı.
2 günde Emre'yi de kendisine benzetmişNe alaka anlamadım? O sonuçlar açıklandığında ben oy kullanmıştım zaten. Kalan haftalarda da kullanacağımı sonuçlardan sonra yazdım işte.
Bence kafası karıştı onun bir oy kullanılacak kullanılmayacak diye2 günde Emre'yi de kendisine benzetmiş
Benim oylarımın sayılmaması konusunda talimat aldığını söylememek için hiç alakasız cevaplar yazıyor, ilginç gerçekten.2 günde Emre'yi de kendisine benzetmiş
Sonuçlar açıklandıktan sonra böyle bir mesaj geldi bana ve bende sen sonuçlar açıklandıktan sonra böyle bir karar aldığını düşündüğüm için listeyi göndermedim.Ne alaka anlamadım? O sonuçlar açıklandığında ben oy kullanmıştım zaten. Kalan haftalarda da kullanacağımı sonuçlardan sonra yazdım işte.
Ne alaka? 😱 Şaşırttı bu mesajın...2 günde Emre'yi de kendisine benzetmiş
@Emre Ozansoy un üstünde baskı var gibi gözükebilir ama aslında onun bir suçu yok, mecburen yönlendirmeler gereği uygulamak zorunda kalıyor o yüzden konunun onla alakalı olmadığını bilsin.@Emre Ozansoy kimse sana kızmıyor ama sen de sorumluluk alma canım kardeşim. Kerem dedi de geç biliyoruz biz seni sıkma canını.