eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Artık cidden iyi niyetli düşünmüyorum. Arka tarafta cidden neler dönüyor bilemiyorum ama iyi şeyler olmadığı kesin.

Ben sabah @Emre Ozansoy 'a belki bir yanlışlık olmuştur diye oyumu göndermeden önce aynen şöyle yazdım ancak kendisi bana bir dönüş yapmadı.
" Merhaba Emre, günaydın. Bana recap listesini yollamayı unutmuşsun galiba. Ben konudan bulup şarkıları dinledim. Oy listemi hazırlayıp atarım birazdan sana."
Bana "kendi isteğin ile jüri üyeliğinden ayrıldığın" söylendi. O yüzden şarkı listesi belli olduktan sana göndermemiştim. :bilmem: @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
@Emre Ozansoy herzaman aktif biri ve biz yorum yazdıkça konuyada bakıyor ama anlaşılan kerem'den çekindiği için ondan bir mesaj almadan yanıtlamak istemiyor.
Kerem daha dün " Kapımız herkese açık derken bundan böyle oy kullanmayacağım diyen jüri üyelerimize çağrıda bulunmuştum " demişti. Kendi sözleri ile çelişmeye devam ediyor. @kerem

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bana "kendi isteğin ile jüri üyeliğinden ayrıldığın" söylendi. O yüzden şarkı listesi belli olduktan sana göndermemiştim. :bilmem: @Dosi
Yalnız geriden gelmektesiniz. Bu lafı dedikten sonra geçen hafta oyunu paylaşınız ve devam edeceğini belirtti. Ayrıca bu konuda @Tolstoyevski sana bahsettiğinde sende konuya ekledin. Unuttun galiba (b) @Cervantes
Müsait olunca ilk mesajdaki etiket listesinde @Dosi ve @Cervantes i de eklersin geçen haftadan dolayı bir eksiklik olmuş normaldir :A

Yalnız geriden gelmektesiniz. Bu lafı dedikten sonra geçen hafta oyunu paylaşınız ve devam edeceğini belirtti. Ayrıca bu konuda @Tolstoyevski sana bahsettiğinde sende konuya ekledin. Unuttun galiba (b) @Cervantes
İlk mesajdaki etiket listesine diye belirtti ama Tolstyevski burada. Bende oraya eklemiştim.

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
İlk mesajdaki etiket listesine diye belirtti ama Tolstyevski burada. Bende oraya eklemiştim.
İlk mesajımı es geçtin. O laftan sonra oy kullanıp açıklandıysa yeniden çıkarma mantıksız

• Beğendim
Reactions: Cervantes
Ben geçen haftaki konuda bizzat seni etiketleyerek kalan haftalarda oy kullanmaya devam edeceğimi ve oylarımı sana atacağımı belirtmiştim. Sen de beğeni atmıştın o mesajıma.

• Beğendim
Reactions: xdragxx and Dosi
Konu yine Masumlar Apartmanı evinden hallice...

Konuyu tekrar açıklamak istiyorum ama en başta @Emre Ozansoy'dan gelen mesaja ilk tepkim tabii ki alabilirsin oldu. Özellikle @Yakamoz-Asi'nin oy kullanmasına çok memnun olurum demiştim. Ama daha sonra yarışmacılarımızdan itiraz geldi ve bizde bunu değelendirelim dedik. Yeni jüri üyelerimizin oyları yarışmacılarımızı etkileyeceğinden bu durumda tabii ki onların kararlarını dikkate alacağız. Çünkü bu onların yarışmadaki kaderlerini etkiliyor ve eğer yarışmacılar bunu istemiyorsa bunu göz ardı edemem kesinlikle. Şunu bir herkes anlasın.

Açıkçası çok yoğun günler geçiriyorum ve eve yeni geldim ama yine buna da bir çözüm yolu bulacağım. Benim bu yarışmadaki tek hedefim sadece 'müzik' ve 'goygoy'lar eşliğinde 15 hafta geçirmekti. 11 hafta boyunca da bunu başardığımızı düşünüyorum. Fakat son iki haftada hem reel hayatımda çok karmaşa var iken buraya vakit ayırabilmem bile bir mucize. Dediğim gibi yine yarışmacılarla konuşup biraz sonra açıklama yapacağım.

Konuyu tekrar açıklamak istiyorum ama en başta @Emre Ozansoy'dan gelen mesaja ilk tepkim tabii ki alabilirsin oldu. Özellikle @Yakamoz-Asi'nin oy kullanmasına çok memnun olurum demiştim. Ama daha sonra yarışmacılarımızdan itiraz geldi ve bizde bunu değelendirelim dedik. Yeni jüri üyelerimizin oyları yarışmacılarımızı etkileyeceğinden bu durumda tabii ki onların kararlarını dikkate alacağız. Çünkü bu onların yarışmadaki kaderlerini etkiliyor ve eğer yarışmacılar bunu istemiyorsa bunu göz ardı edemem kesinlikle. Şunu bir herkes anlasın.

Açıkçası çok yoğun günler geçiriyorum ve eve yeni geldim ama yine buna da bir çözüm yolu bulacağım. Benim bu yarışmadaki tek hedefim sadece 'müzik' ve 'goygoy'lar eşliğinde 15 hafta geçirmekti. 11 hafta boyunca da bunu başardığımızı düşünüyorum. Fakat son iki haftada hem reel hayatımda çok karmaşa var iken buraya vakit ayırabilmem bile bir mucize. Dediğim gibi yine yarışmacılarla konuşup biraz sonra açıklama yapacağım.

Lütfen tepki gösteren yarışmacılar kim söylermisin Kerem

@Emre Ozansoy geçen hafta yazdığım mesaj :
Cidden cevap bile vermek istemiyorum çünkü amacının iyi niyetli olmadığını anladım. Oy kullanmamı istemeyenlerin ve işine gelmeyenlerin inadına oylarımı kullanmaya devam edeceğim. O yüzden kalan haftalarda da oylarımı kullanacağım ve @Emre Ozansoy 'a göndereceğim. :)

• Beğendim
Reactions: Angelica

Konunun bu halde olmasının tek sebebi sensin :A
Çok da uzamasın rica ediyorum biz de ona göre plan yapacağız çünkü. Yarışmacılar ne düşündüklerini konuda açık açık yazdılar @Tolstoyevski @Özgür ve @The_Erinch ile konuşacak neyin var ki?
Çiğdem desen eski sunucu böyle bir itiraz ettiğine inanmıyorum ettiyse açık açık açık yazsın konuda bekliyorum. @slhttnmtl desen ben kimseye şikayet etmedim kimseyi diyor eeeeeeeeeeeeeeeeeeee o zaman :A

Konunun bu halde olmasının tek sebebi sensin :A
Çok da uzamasın rica ediyorum biz de ona göre plan yapacağız çünkü. Yarışmacılar ne düşündüklerini konuda açık açık yazdılar @Tolstoyevski @Özgür ve @The_Erinch ile konuşacak neyin var ki?
Çiğdem desen eski sunucu böyle bir itiraz ettiğine inanmıyorum ettiyse açık açık açık yazsın konuda bekliyorum. @slhttnmtl desen ben kimseye şikayet etmedim kimseyi diyor eeeeeeeeeeeeeeeeeeee o zaman :A
Ahmed demek ki ve tabiki kendisi :A
Lütfen tepki gösteren yarışmacılar kim söylermisin Kerem
Olmayan isimleri demesin boşver. Dün 3 yarışmacı dedi. Bugün 4 tanesinin şikayet etmediğini öğrendik :A kaldı 2. Yani çelişki çelişki :A

Ahmed demek ki ve tabiki kendisi :A

Olmayan isimleri demesin boşver. Dün 3 yarışmacı dedi. Bugün 4 tanesinin şikayet etmediğini öğrendik :A kaldı 2. Yani çelişki çelişki :A

O yüzden bu çelişki kalksın diye söylermisin dedim ama cevap alamıcam boşuna sordum aslında :A

Hangi yarışmacılardan itiraz geldiğini açıklar mısın? 3 isim dedin ama 3 isimden biri foruma en son Cumartesi girmişti, diğeri de şikayet etmedim dedi.

@Çiğdem sabahtan beri seni etiketliyoruz konuya ısrarla bir girmedin daha karpuz keseceğiz hadi :A

Yeni jürilere dair şikayette bulundun mu sende çünkü bizzat sen @xdragxx ı jüri olarak almıştım birkaç sene önce, ki zaten ondan da eski geçmişe sahip jürilikte...

Bu kısma dikkat etmemişim :A Bir tane bile mantıklı açıklaman yok afedersin ama dün konuda eski konuları attıkça rezil oldun tüm herkes konuda güldü herkes yoooohhh artık demeye başladı hala ders mi veriyorsun :A
Kerem 9 sezonluk yarışmayı niye kafana göre değiştirdin niyeeeeeeee daha düne kadar herkes jüri olarak katılırken gıkın çıkmadı da dün çıktı?
Sana özelden kim şikayet etti?

Bunların hepsinin cevabını tüm forum istiyor. Yok öyle dünya geçen hafta milletin huzurunu kaçır sonra özür dilerim diyip devam et. Bu hafta milletin huzurunu kaçır %99.9 yine xdragxx, Yakamoz, Heisenberg oyları geçerli olacak de. Bu artık kabul edilemez bir hal aldı.

• Beğendim
Reactions: Dosi and Cervantes