Tamam bundan sonra etiket ederim.
Sen tabiki rahatsızlığını dile getirebilirsin. kerem 3 isim dedi slhttnmtl ben şikayet etmedim dedi. Çiğdem ise cevap yazmıyor yani kerem son sözü diyene kadar yazmaz ve onun karşı çıktığını da sanmıyorum. Geriye sen kaldın ve gündüz zaten açıkça söyledin. Bu yüzden ozaman sadece Ahmed diye yazdım.
Ben yıllardır jüri üyeliği yaptım burada ve şuan en azından senle şuan konuşuyorum ama hiç konuşmadığım isimlere bile yüksek puanlar veriyorum. Burada her yarışmacı en düşükleride tattı üst kısımlarıda.
Keşke sen bize yönetici oylaması yaparken daima aktif olanların aktifliğine bile 3 puandan aşağısını vermeseydin bizde sana bunu yazdaydık: .
Ayrıca sen o oyları verirken ben atamızın kötü olduğunu da bilmiyordum. Senle Ogün harici tartışma dahi olmadı.
Bu arada bu hafta puanım iyi gelmeyecek maalesef daha güçlü şarkılar var diye (benim zevkime göre) . dün geceden önce şekillenmiş ve bir kenarda duruyor saat ve günü belli olarak. Dünden dolayı sanma. Yani kısacası kişiye veya olaylara göre şekillenmedi şuana kadar puanlarım.
MS artık öyle bir hal aldı ki şarkılar belli olduğında önden bir sıralama yapıp kendime yolladığım oluyor.
------
2 gün sonra 'olay büyümesin diye büyüklük yaptım' der. Bana özüründen sonra yaptığı gibi
ve zaten mecbur kaldı. Artık yok öyle kendi başına kurallar koymak. İkidir hepimiz el birliği ile onun tek başına aldığı kararları yok ediyoruz. İstediğini alamıyor.