Hayret, gece sorunu çözmüşsünüz.Bu arada maalesef yarın çok erken kalkmam lazım, şimdilik kararımı belirttim zaten ki ben gelene kadar bir sonuca varılacağını da düşünmüyorum.![]()
Hayret, gece sorunu çözmüşsünüz.Bu arada maalesef yarın çok erken kalkmam lazım, şimdilik kararımı belirttim zaten ki ben gelene kadar bir sonuca varılacağını da düşünmüyorum.![]()
Çözüldüğünden benim niye haberim yok?Hayret, gece sorunu çözmüşsünüz.![]()
@xemrexxx nindi en azından mantıklı hamle yapıp @Çiğdem e verdi ben pardon yıldızlar yarışıyorla karıştırdımBu arada bilmeyen arkadaşlar için diyorum bu format Kerem'in formatı değil. Üyelik tarihine bakarsanız zaten 2017 sonlarında üye olduğunu göreceksiniz ve bu format 2015'te başlayan bir format. Yani o forumda yokken ben burada oy veriyordum
Bu format tamamen GüneşinOğlu'nun formatı. O gittikten sonra zamanın yönetimi Çiğdem'in devam ettirmesine karar veriyor tolgab de başvuruyor ama Çiğdem seçiliyor. Sonrasında Çiğdem de Kerem'e veriyor.
Yani kısacası bu format Fav10'a mal olmuş bir format. Kimse kendi keyfine göre at koşturamaz. Kerem kendisi bir format bulup kafasına göre bir şeyler deneyebilir ama 10 sezonluk bir yarışmada yaptırmazlar işte.
Ha ben de merak ediyordum sunucu nasıl değişiyor diye biri aydınlattı sonundaBu arada bilmeyen arkadaşlar için diyorum bu format Kerem'in formatı değil. Üyelik tarihine bakarsanız zaten 2017 sonlarında üye olduğunu göreceksiniz ve bu format 2015'te başlayan bir format. Yani o forumda yokken ben burada oy veriyordum
Bu format tamamen GüneşinOğlu'nun formatı. O gittikten sonra zamanın yönetimi Çiğdem'in devam ettirmesine karar veriyor tolgab de başvuruyor ama Çiğdem seçiliyor. Sonrasında Çiğdem de Kerem'e veriyor.
Yani kısacası bu format Fav10'a mal olmuş bir format. Kimse kendi keyfine göre at koşturamaz. Kerem kendisi bir format bulup kafasına göre bir şeyler deneyebilir ama 10 sezonluk bir yarışmada yaptırmazlar işte.
Çözüldüğü falan yok dahaHayret, gece sorunu çözmüşsünüz.![]()
İyiki @MayısKralı na vermemişHa ben de merak ediyordum sunucu nasıl değişiyor diye biri aydınlattı sonunda
------
Çözüldüğü falan yok daha![]()
Çözüldüğünden benim niye haberim yok?@kerem'i bekliyorum, son kararı verip olayı kapatması için.
Ona göre oy kullanacağım veya kullanmayacağım.
kerem sanırım oldu, umarım Sertab'ı seviyorsundur falan yazmış. 😱 Kafam allak bullakHa ben de merak ediyordum sunucu nasıl değişiyor diye biri aydınlattı sonunda
------
Çözüldüğü falan yok daha![]()
2018'de Çiğdem sunarken ben yine çeyrek finalde jüri olmuştumkerem sanırım oldu, umarım Sertab'ı seviyorsundur falan yazmış. 😱 Kafam allak bullak![]()
Benim kanalda olsa yarışma ben müdahale ederdimkerem sanırım oldu, umarım Sertab'ı seviyorsundur falan yazmış. 😱 Kafam allak bullak![]()
O eski konu eski konulara kadar gitti olaykerem sanırım oldu, umarım Sertab'ı seviyorsundur falan yazmış. 😱 Kafam allak bullak![]()
8 ayda ancak biterdi yarışma @Gerekli24
Kasadaki euroları sayıyordur o, yoksa şimdiye kadar gelirdi.kerem sanırım oldu, umarım Sertab'ı seviyorsundur falan yazmış. 😱 Kafam allak bullak![]()
Ben ne olayları biliyorum, ne de tepki gösterdim. Sırf kerem'in gece yazdığı mesajlardan yola çıkarak onun fikri benim fikrimdir diyorum. Hem gece yazdığım gibi o bakış açısıyla bakamayacağımdan dolayı hem de ani tempoya girdiğim için zaten yorgun oluyorum.2018'de Çiğdem sunarken ben yine çeyrek finalde jüri olmuştum
![]()
eTV - MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final 2 Eleme Haftası (2018)
Bu hafta da 2 eleme yapılacak hangi 3 isim yarı final görecek büyük heyecana hazır olun. :Z Son Şarkı Gönderme Tarihi : 8 Ekim Pazartesi 17:00 Elenen Yarışmacılar 1.Haftada 5.sezon finalisti @MayısKralı Ariana Grande veda ettik :( 2.Haftada MS de ilk defa yarışan şarkıcı Oğuzhan Koç...fav10.net
Bu konudan bakabilirsin. İşte buna itiraz ediyoruz slhtmtl. Benim ve Yakamoz'un sonradan jüri olmamıza bozulup Kerem'e şikayet etmene açıkçası şaşırdım. Foruma 2019'da üye olmuşsun. Bu format 2015'ten beri var. Her zaman birileri sonradan gelip jüri oluyor. Sana soruyorum niye geçen hafta Yiğit sonradan gelmişken daha öncesinde Dark ve Menes gelmişken tepki göstermedin de ben gelince tepki gösterdin?
Yok anam bir şey okuyacak vaktimin olduğunu sanmıyorum, gece işlerim bitince bir kısmını anca.O eski konu eski konulara kadar gitti olayÜşenmezsen oku
![]()
Eeee benim kafam karıştı @kerem'e kim şikayet etti o zaman özelden bana şikayet eden yarışmacılar var diyor.Ben ne olayları biliyorum, ne de tepki gösterdim. Sırf kerem'in gece yazdığı mesajlardan yola çıkarak onun fikri benim fikrimdir diyorum. Hem gece yazdığım gibi o bakış açısıyla bakamayacağımdan dolayı hem de ani tempoya girdiğim için zaten yorgun oluyorum.
Evet ben yayından kaldırdım o yarışmayı ardından sunucu değişti 5 bölüm yayınladım yarışmasını o kadar ara verdiki sonra yayından kaldırdım Tvene gitti 3 bölümde ordaNiye çok mu yavaş![]()
Birazını okusan anlarsın bence ya da biri özet geçsin sana ben geçemem şimdi var mı öyle bir babayiğitBen ne olayları biliyorum, ne de tepki gösterdim. Sırf kerem'in gece yazdığı mesajlardan yola çıkarak onun fikri benim fikrimdir diyorum. Hem gece yazdığım gibi o bakış açısıyla bakamayacağımdan dolayı hem de ani tempoya girdiğim için zaten yorgun oluyorum.
------
Yok anam bir şey okuyacak vaktimin olduğunu sanmıyorum, gece işlerim bitince bir kısmını anca.![]()
Evet şimdi kısaca yorumumu yapayım bende (umarım kısa olur ki sanmıyorumtüm olanların kısa özeti diyelim.). Tüm yorumları okudum.
Herşey bu spoi kutusuna aldığım mesaj ile başlamıştı ve rengini belli ediyorsun dediğim lafımı defalarca doğruladı @kerem
İşte bu mesajıma sert bir cevap almıştım. Derhal özür dile demişti. Ben de özür dilemeyince jürilikten çıkardı. Onun ardından hakaretler yedim ama rapor etmedim yinede. İlk bahanesi: yarışmada olmak istemediğini düşündüğüm için çıkardım oldu ama sonra bir sonraki mesajında: objektif olmadığımı söylediğin için bu tavrı aldım demişti. Yani burda bile çelişkili konuştu.
Her neyse @Tolstoyevski ve @denizz19 bu harekete kayıtsız kalmadı ve geri çekildi. @Cervantes 'de kerem'i haksız bulduğu için o ve bir kaç jüri bizde olmayız ozaman dedi bu olaylar çözülmezse. Sonrasında yarışmacılar mağdur olmasın diye konuda 'özür' diledi ve geri döndük. Sonrada büyüklük yaptım yazmıştı. Her neyse ben Tols ve Deniz geri dönünce Cervantes'te geri döndü ve oylarını kullandı. Oyu beğenmeyen 'tarafsız' @kerem sen oy kullanma deyip konuda da laf attı. Yani 'kadrolu jüriler herzaman oy kullanır' diyen kişi kadroluyu çıkarmaya çalışıyor.
Gel gelelim dünkü olaylara o konu hakkında @Tolstoyevski @xdragxx @Özgür ve @The_Erinch baya bi kerem'in sözlerini anlamsızlaştıran örnek ve yorumlarla gelmiş zaten. Ben sadece bir mevzuya geleceğim.
Geçen sezon olan bir yarışmada BŞB yani kural değişikliği yapıp haftalarca sürmesine rağmen yeni yarışmacılar katılsın demişti. Nerdeyse tüm yarışmacılar itiraz etti. Kabul etmedi ama @kerem nedense o an yarışmacıların düşünmedi ve katılacak 4 kişi olmasına rağmen sadece Çiğdem'i etlket edip 'Çiğdem bunlar seni istemiyor' diyerek ara bozmaya çalıştı. Sanki o zamanın yarışmacıları ki biri @Özgür 'dü bir kişi için hayır demiş gibi.
'ben çok iyiyim, kalbim temiz' vurgusu yapan kerem ve bize 'art niyetlisin' diyen kerem zaten o yarışmada yeni yarışmacı istemeyen yarışmacılarının düşüncelerini önemsemedi ve kötü göstermişti. Bu dönem ne hikmetse ilk başta 2 kişi rahatsız oldu kabul etmiyoruz dedi. Peki BŞB zamanı burdaki yarışmacıların 2 -3 katı itiraz edip 'yarışma baya ilerledi yeni yarışmacılar olmasın' demelerine rağmen neden yarışmacılarını dinlemedi dediğini yaptırdı? Çünkü kankalarına göre şekil veren Taraflı bir sunucu.
Her geçen gün yeni bir flyasko sergileniyor. Sevdiği isimlerin kazanamama korkusu neler yaptırıyor insana.
@Gerekli24 @Angelica @Turkuazz @AteşBöceği @BARON男爵 @DarkLegenD @HeisenBerg @Yiğitt @Yakamoz-Asi @xdragxx @Zeyno @Aserat @12.Adam @EmreCan @bazinga @MEnes @mesmeso
Alıntımda Kırmızı yeri oku yeterBen ne olayları biliyorum, ne de tepki gösterdim. Sırf kerem'in gece yazdığı mesajlardan yola çıkarak onun fikri benim fikrimdir diyorum. Hem gece yazdığım gibi o bakış açısıyla bakamayacağımdan dolayı hem de ani tempoya girdiğim için zaten yorgun oluyorum.
------
Yok anam bir şey okuyacak vaktimin olduğunu sanmıyorum, gece işlerim bitince bir kısmını anca.![]()