eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle. :A
@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)

Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle. :A
En önemli kişiyi unuttun @serhatt da azis le yarışacak :A @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @denizz19 @dreamy @Özgür @slhttnmtl @eskici @EmreCan @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Alos @mrt-06 @phoebebuffay @Gerekli24 @cookies
images - 2021-09-05T014226.875.jpeg

Bazı şarkılarını dinliyorum :A
@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)
Gülşen öyle çok sevmem zaten ama yarışan @eskici olduğu için her hafta 1 puanları basarım artık. :Z Bu sezon bana az çektirmedi. :A
En önemli gelişme ise Sıla ve Rihanna'nın dokunulmazlıklarının kalkacağı. All Star'da ikisini de gömeceğiz yani. Sırf bunun için bile değer. :A

Katıl ilk hafta tam puan vereceğim sana :A
Bırak all starı normâl sezona bile zor katılırım. :A Zamanında Calvin ve Ferdi Tayfur ile gelip ilk haftadan elenmiştim. Bu yarışmada şarkının güzelliğinin sonuçlara etkisi %50 bile değildir, başka şeyler lazım ilerleyebilmek için, o şeyler de bende yok maalesef.

• Üzücü
  • İlginç
Reactions: Gerekli24 and kerem
Bırak all starı normâl sezona bile zor katılırım. :A Zamanında Calvin ve Ferdi Tayfur ile gelip ilk haftadan elenmiştim. Bu yarışmada şarkının güzelliğinin sonuçlara etkisi %50 bile değildir, başka şeyler lazım ilerleyebilmek için, o şeyler de bende yok maalesef.
Başka alernatifin yok mu? :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Yabancılara özel bir sezon da bekliyoruz. :A @phoebebuffay
Cidden olmalı böyle bir etkinlik... @kerem
Kimin kazanacağı çok belli. Shakira, Rihanna, Beyonce veya Katy Perry'den biri. Ama neden olmasın? Size ne zaman uygunsa değerlendirebiliriz. :A
Calvin Harris ile gelirsem bu yapılması planlanan yarışmada süpriz şekilde ipi göğüsleyebilirim... (yine ilk hafta elendi)