Gülşen öyle çok sevmem zaten ama yarışan @eskici olduğu için her hafta 1 puanları basarım artık. Bu sezon bana az çektirmedi.Gülşen'i çok görmüyorsun... @eskici
Gülşen öyle çok sevmem zaten ama yarışan @eskici olduğu için her hafta 1 puanları basarım artık. Bu sezon bana az çektirmedi.Gülşen'i çok görmüyorsun... @eskici
@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir ), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz.
Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle.
En önemli kişiyi unuttun @serhatt da azis le yarışacak @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @denizz19 @dreamy @Özgür @slhttnmtl @eskici @EmreCan @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Alos @mrt-06 @phoebebuffay @Gerekli24 @cookiesŞimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir ), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz.
Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle.
Yabancılara özel bir sezon da bekliyoruz. @phoebebuffayEvet gelecek sezon kesinleşti. Kadro bike kuruldu.
------
Bazı şarkılarını dinliyorumEn önemli kişiyi unuttun @serhatt da azis le yarışacak @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @denizz19 @dreamy @Özgür @slhttnmtl @eskici @EmreCan @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Alos @mrt-06 @phoebebuffay @Gerekli24 Ekli dosyayı görüntüle 108671
Katıl ilk hafta tam puan vereceğim sana@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)
Cidden olmalı böyle bir etkinlik... @keremYabancılara özel bir sezon da bekliyoruz. @phoebebuffay
Bu berbat müzik zevkinle bence sen bu yarışmadan uzak durmalısın.@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)
En önemli kişiyi unuttun @serhatt da azis le yarışacak @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @denizz19 @dreamy @Özgür @slhttnmtl @eskici @EmreCan @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Alos @mrt-06 @phoebebuffay @Gerekli24 @cookies Ekli dosyayı görüntüle 108671
Bazı şarkılarını dinliyorum
@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)
En önemli gelişme ise Sıla ve Rihanna'nın dokunulmazlıklarının kalkacağı. All Star'da ikisini de gömeceğiz yani. Sırf bunun için bile değer.Gülşen öyle çok sevmem zaten ama yarışan @eskici olduğu için her hafta 1 puanları basarım artık. Bu sezon bana az çektirmedi.
@sokak sanati ndan sonra @denizz19 da mı banlanacakEn önemli gelişme ise Sıla ve Rihanna'nın dokunulmazlıklarının kalkacağı. All Star'da ikisini de gömeceğiz yani. Sırf bunun için bile değer.
Taylor Swift ile korkmadan yarışmak istiyorum...Cidden olmalı böyle bir etkinlik... @kerem
Bırak all starı normâl sezona bile zor katılırım. Zamanında Calvin ve Ferdi Tayfur ile gelip ilk haftadan elenmiştim. Bu yarışmada şarkının güzelliğinin sonuçlara etkisi %50 bile değildir, başka şeyler lazım ilerleyebilmek için, o şeyler de bende yok maalesef.Katıl ilk hafta tam puan vereceğim sana
Başka alernatifin yok mu?Bırak all starı normâl sezona bile zor katılırım. Zamanında Calvin ve Ferdi Tayfur ile gelip ilk haftadan elenmiştim. Bu yarışmada şarkının güzelliğinin sonuçlara etkisi %50 bile değildir, başka şeyler lazım ilerleyebilmek için, o şeyler de bende yok maalesef.
İkisini de sever benEn önemli gelişme ise Sıla ve Rihanna'nın dokunulmazlıklarının kalkacağı. All Star'da ikisini de gömeceğiz yani. Sırf bunun için bile değer.
Taylor Swift ile korkmadan yarışmak istiyorum...
Kimin kazanacağı çok belli. Shakira, Rihanna, Beyonce veya Katy Perry'den biri. Ama neden olmasın? Size ne zaman uygunsa değerlendirebiliriz.Cidden olmalı böyle bir etkinlik... @kerem
Normâl sezonda lay lay lom için Emre Kaya ile katılabilirim belki.Başka alernatifin yok mu?
Kaoslar eksik olmaz artık.En önemli gelişme ise Sıla ve Rihanna'nın dokunulmazlıklarının kalkacağı. All Star'da ikisini de gömeceğiz yani. Sırf bunun için bile değer.
Popüler isimlere karşı alerjin mi var?Normâl sezonda lay lay lom için Emre Kaya ile katılabilirim belki.
Yabancılara özel bir sezon da bekliyoruz. @phoebebuffay
Cidden olmalı böyle bir etkinlik... @kerem
Calvin Harris ile gelirsem bu yapılması planlanan yarışmada süpriz şekilde ipi göğüsleyebilirim... (yine ilk hafta elendi)Kimin kazanacağı çok belli. Shakira, Rihanna, Beyonce veya Katy Perry'den biri. Ama neden olmasın? Size ne zaman uygunsa değerlendirebiliriz.