Bir sayfa daha var televizyoncu adam diye o da bazen paylaşıyor sadece akşam programlarınıGenelde derken herkes benden alıyor zaten
Bir sayfa daha var televizyoncu adam diye o da bazen paylaşıyor sadece akşam programlarınıGenelde derken herkes benden alıyor zaten
Bu tam @serhatt'ın yanıp tutuşacağı bir adam olmuş.En önemli kişiyi unuttun @serhatt da azis le yarışacak @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @denizz19 @dreamy @Özgür @slhttnmtl @eskici @EmreCan @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Alos @mrt-06 @phoebebuffay @Gerekli24 @cookies Ekli dosyayı görüntüle 108671
E ben ne yapacağım şimdi.
Yoo kaç saattir yayın yapıyordum tabiki de normal değişebilir yer yer Sana orda laf atacak halim yok sonuçtaSesin bi değişti
Seda ablan var? Hadise var? Var oğlu var.
Aman dikkat et seni zor durumda bırakmasınYoo kaç saattir yayın yapıyordum tabiki de normal değişebilir yer yer Sana orda laf atacak halim yok sonuçta
Aslında Merve Özbey'in bi şarkısını açıcaktım konuşmayı tercih ettimYoo kaç saattir yayın yapıyordum tabiki de normal değişebilir yer yer Sana orda laf atacak halim yok sonuçta
Dua Lipa da büyük başarı yakalar gibi.
Seda ablamı yerler, Hadise'mi de kıtır kıtır oooff off...Seda ablan var? Hadise var? Var oğlu var.
Emre Aydın, maNga, MvÖ de seversin.Seda ablamı yerler, Hadise'mi de kıtır kıtır oooff off...
MS'de sana kısmet olmadı, orada olacaktır inşallah. @MayısKralıDua Lipa da büyük başarı yakalar gibi.
maNga olabilir ancak.Emre Aydın, maNga, MvÖ de seversin.
Gerçi MvÖ'yü @S.G.A.T. istiyormuş sanırım.
------
MS'de sana kısmet olmadı, orada olacaktır inşallah. @MayısKralı
İçim yanar ile yarıştıysan benden sana tam puan...Maalesef popülizm düşmanıyım. Ferdi Tayfur'dan daha popüler adam zor bulunur ayrıca.
@Ahmed'e şimdiden kapıldığını söyleyeyim.maNga olabilir ancak.
96 kere "yanar" dediği için rekor kırarak sonuncu olurum o şarkıyla. Forumun zevksizliğinden bağımsız olarak çok iyi şarkı, bu ayrı konu.
Üzdün...96 kere "yanar" dediği için rekor kırarak sonuncu olurum o şarkıyla. Forumun zevksizliğinden bağımsız olarak çok iyi şarkı, bu ayrı konu.
O zaman beni ne tür bir jüriye yazacaksan yaz.
Ben biraz daha arka planda kalan veya değeri bilinmeyen isimlere yöneliyorum. Buray'dan ziyade Gökhan Türkmen yarışmaya katılmaya daha çok teşvik ediyor beni. Ama ben forumun genelini değil de kendi zevkimi düşünerek ilerlerim ve beklenmedik bir anda elenirim. Örnek vermek gerekirse "Taş" ile geldiğim anda yarış dışı kalırım.Üzdün...
Arabesk sevilmiyor, onu söyleyeyim. Buray'ı çok savunmuştun geçen sezon, bahsi geçmemesi şaşırttı.
Şarkıyı bilmiyorum ama popüler şarkılarını seçmelisin tabii ki. Benim yarıştığım sezonda Gökhan Türkmen baya iyi gitmişti. All Star'da katılamayı istersen sana da yer açabilirim. Bir şansını dene bence.Ben biraz daha arka planda kalan veya değeri bilinmeyen isimlere yöneliyorum. Buray'dan ziyade Gökhan Türkmen yarışmaya katılmaya daha çok teşvik ediyor beni. Ama ben forumun genelini değil de kendi zevkimi düşünerek ilerlerim ve beklenmedik bir anda elenirim. Örnek vermek gerekirse "Taş" ile geldiğim anda yarış dışı kalırım.
Sensiz olmaz, maNga dedik şimdilik ama seçenek çok. Ben bulurum sana bir şeyler.O zaman beni ne tür bir jüriye yazacaksan yaz.
Alımları ne zaman kapatırsın bilmem ama şimdilik düşünmüyorum. Normâl sezonda gelip beleş şampiyonluk kulağa daha hoş geliyor. Şampiyonlar ligi kadrosuyla uğraşamam.Şarkıyı bilmiyorum ama popüler şarkılarını seçmelisin tabii ki. Benim yarıştığım sezonda Gökhan Türkmen baya iyi gitmişti. All Star'da katılamayı istersen sana da yer açabilirim. Bir şansını dene bence.
O zaman boşver bunları. Seni Bu Şarkı Benim'e alalım. Bilmiyorum açıkçası. Foruma ne zaman döneceğime bağlı.Alımları ne zaman kapatırsın bilmem ama şimdilik düşünmüyorum. Normâl sezonda gelip beleş şampiyonluk kulağa daha hoş geliyor. Şampiyonlar ligi kadrosuyla uğraşamam.
Yine mi sen sunacaksın yarışmaları? Bunca tantanaya rağmen...O zaman boşver bunları. Seni Bu Şarkı Benim'e alalım. Bilmiyorum açıkçası. Foruma ne zaman döneceğime bağlı.