eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

İçim yanar ile yarıştıysan benden sana tam puan... :A
------

@Ahmed'e şimdiden kapıldığını söyleyeyim. :A
96 kere "yanar" dediği için rekor kırarak sonuncu olurum o şarkıyla. :A Forumun zevksizliğinden bağımsız olarak çok iyi şarkı, bu ayrı konu. :A

• Üzücü
Reactions: kerem
Üzdün... :A

Arabesk sevilmiyor, onu söyleyeyim. Buray'ı çok savunmuştun geçen sezon, bahsi geçmemesi şaşırttı. :A
Ben biraz daha arka planda kalan veya değeri bilinmeyen isimlere yöneliyorum. :A Buray'dan ziyade Gökhan Türkmen yarışmaya katılmaya daha çok teşvik ediyor beni. :A Ama ben forumun genelini değil de kendi zevkimi düşünerek ilerlerim ve beklenmedik bir anda elenirim. :A Örnek vermek gerekirse "Taş" ile geldiğim anda yarış dışı kalırım. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ben biraz daha arka planda kalan veya değeri bilinmeyen isimlere yöneliyorum. :A Buray'dan ziyade Gökhan Türkmen yarışmaya katılmaya daha çok teşvik ediyor beni. :A Ama ben forumun genelini değil de kendi zevkimi düşünerek ilerlerim ve beklenmedik bir anda elenirim. :A Örnek vermek gerekirse "Taş" ile geldiğim anda yarış dışı kalırım. :A
Şarkıyı bilmiyorum ama popüler şarkılarını seçmelisin tabii ki. Benim yarıştığım sezonda Gökhan Türkmen baya iyi gitmişti. All Star'da katılamayı istersen sana da yer açabilirim. Bir şansını dene bence. :A
------

O zaman beni ne tür bir jüriye yazacaksan yaz. :A
Sensiz olmaz, maNga dedik şimdilik ama seçenek çok. Ben bulurum sana bir şeyler. :A

Şarkıyı bilmiyorum ama popüler şarkılarını seçmelisin tabii ki. Benim yarıştığım sezonda Gökhan Türkmen baya iyi gitmişti. All Star'da katılamayı istersen sana da yer açabilirim. Bir şansını dene bence. :A
Alımları ne zaman kapatırsın bilmem ama şimdilik düşünmüyorum. :A Normâl sezonda gelip beleş şampiyonluk kulağa daha hoş geliyor. :A Şampiyonlar ligi kadrosuyla uğraşamam. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and kerem
Alımları ne zaman kapatırsın bilmem ama şimdilik düşünmüyorum. :A Normâl sezonda gelip beleş şampiyonluk kulağa daha hoş geliyor. :A Şampiyonlar ligi kadrosuyla uğraşamam. :A
O zaman boşver bunları. Seni Bu Şarkı Benim'e alalım. Bilmiyorum açıkçası. Foruma ne zaman döneceğime bağlı. :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD