eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle. :A
@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)

Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle. :A
En önemli kişiyi unuttun @serhatt da azis le yarışacak :A @Çiğdem @Dosi @Angelica @Zeyno @xBUGRAx @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @MasacRE @denizz19 @dreamy @Özgür @slhttnmtl @eskici @EmreCan @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @Alos @mrt-06 @phoebebuffay @Gerekli24 @cookies
images - 2021-09-05T014226.875.jpeg

Bu arada ben katılabilir miyim bilmiyorum, yazın yapılsa iyi olur. :A @kerem

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bazı şarkılarını dinliyorum :A
@DarkLegenD - Calvin Harris. (ilk haftadan poposuna tekmeyi vurdular)
Gülşen öyle çok sevmem zaten ama yarışan @eskici olduğu için her hafta 1 puanları basarım artık. :Z Bu sezon bana az çektirmedi. :A
En önemli gelişme ise Sıla ve Rihanna'nın dokunulmazlıklarının kalkacağı. All Star'da ikisini de gömeceğiz yani. Sırf bunun için bile değer. :A

Katıl ilk hafta tam puan vereceğim sana :A
Bırak all starı normâl sezona bile zor katılırım. :A Zamanında Calvin ve Ferdi Tayfur ile gelip ilk haftadan elenmiştim. Bu yarışmada şarkının güzelliğinin sonuçlara etkisi %50 bile değildir, başka şeyler lazım ilerleyebilmek için, o şeyler de bende yok maalesef.

• Üzücü
  • İlginç
Reactions: Gerekli24 and kerem
Bırak all starı normâl sezona bile zor katılırım. :A Zamanında Calvin ve Ferdi Tayfur ile gelip ilk haftadan elenmiştim. Bu yarışmada şarkının güzelliğinin sonuçlara etkisi %50 bile değildir, başka şeyler lazım ilerleyebilmek için, o şeyler de bende yok maalesef.
Başka alernatifin yok mu? :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Yabancılara özel bir sezon da bekliyoruz. :A @phoebebuffay
Cidden olmalı böyle bir etkinlik... @kerem
Kimin kazanacağı çok belli. Shakira, Rihanna, Beyonce veya Katy Perry'den biri. Ama neden olmasın? Size ne zaman uygunsa değerlendirebiliriz. :A
Calvin Harris ile gelirsem bu yapılması planlanan yarışmada süpriz şekilde ipi göğüsleyebilirim... (yine ilk hafta elendi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato