eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon Çeyrek Final [2'li Eleme]

Hellolar aşkolar. :Z

Bu hafta maNga'nın unutulmaz şarkılarından olan Bir Kadın Çizeceksin ile karşınızdayım. ❤️
Bu şarkı eminim bir zamanlar hepimizin en çok dinlediği ve lise dönemimizin nadide şarkılarından birisi. Ayrıca full çizgi film olan klipi dönemine göre çok havalı bence.

Hepinize iyi dinlemeler ve seyirler, güzel oylarınızı bekliyorum. :bhr: (@Çiğdem @Tolstoyevski @slhttnmtl @Özgür @The_Erinch sizlere de başarılar. :Z )

Bir kadın çizeceksin
Onun gibi bırakıp gitmeyecek..

Yeni gördüm. Güzel :Z
Seni çok üzmüştüm. Bu iyi oldu :A aklıma da ilk gelendi :A
------

Ekli dosyayı görüntüle 108617
Herkese Merhaba Canlarım ❣️❣️
Çeyrek Finallere emin adımlarla ulaşabildik, kaldık bir avuç... Değerli rakiplerim @Tolstoyevski @Özgür @Ahmed @Çiğdem @Ahmed ve @slhttnmtl gönülden başarılar diliyorum.

Bu hafta karşınıza Candan Erçetinin yüreğe dokunan, derinden sarsan... Klibi ile kalbinizi yakacak, efsane, '' YALAN " adlı şarkımızla geliyoruz.

" "Zaman kendine benzetmez herkesi

Hesapsız açar baharlar pembeyi
Açmadığın dalda sözün geçer mi?
Dünyada ölümden başkası yalan
Açmadığın dalda sözün geçer mi?
Yalan, başkası yalan
Yalan, başkası yalan
Dünyada ölümden başkası yalan"""

R: 1:34 - 3:05

Etikette olmadığım liste ile paylaşmışsın. Rast gele gördüm :A
Herkes iyi gelmiş gibi. Başarılar 😊

Son düzenleme:
Yeni gördüm. Güzel :Z
Seni çok üzmüştüm. Bu iyi oldu :A aklıma da ilk gelendi :A
------

Etikette olmadığım liste ile paylaşmıştım. Rast gele gördüm :A
Herkes iyi gelmiş gibi. Başarılar 😊
Teşekkürler canım, yarışan içinde oy veren içinde gerçekten zor bir hafta, hakeden son 4 kalsın 🙏🙏🙏

• Beğendim
Reactions: Dosi
Öncelikle yeni haftamız hayırlı uğurlu olsun. :D

Herkes paylaştı mı bilmiyorum ama 2-3 tanesini gördüğüm kadarıyla bu haftaki şarkılar birbirinden muazzam. Sıralamak zorunda olmadığım için kendimi şanslı hissediyorum açıkçası. :Z @Emre Ozansoy @Çiğdem @eskici @The_Erinch @Ahmed @phoebebuffay @Maskeli Fedai @S.G.A.T.
Tarkan ve Hadise dışında paylaşıldı.. Gerçekten herkes için zor bir dönemeç.. Herkes çok kuvvetli, artık herşey 40 kişinin yüreğinde gizli. Hayırlısı olsun 🙏

• Harika
  • Beğendim
Reactions: kerem and Gerekli24
Tarkan ve Hadise dışında paylaşıldı.. Gerçekten herkes için zor bir dönemeç.. Herkes çok kuvvetli, artık herşey 40 kişinin yüreğinde gizli. Hayırlısı olsun 🙏
Bu saatten sonra çok güçlü şarkılar dahi elenirse şaşıramayacağız. Herkesin elinde çok güçlü şarkılar kaldı çünkü. Hepiniz hakediyorsunuz aslında ama maksat resmiyet yerini bulsun. Bol şans abiciğim. :D

Bu saatten sonra çok güçlü şarkılar dahi elenirse şaşıramayacağız. Herkesin elinde çok güçlü şarkılar kaldı çünkü. Hepiniz hakediyorsunuz aslında ama maksat resmiyet yerini bulsun. Bol şans abiciğim. :D
Evet artık şarkılar iyi olduğu için zevkler daha çok konuşacak gibi geliyor

• Harika
Reactions: The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: kerem
Geçen haftaki rezaletten sonra bu haftaki şarkılar efsane :A
Hadise de bomba gibi geliyor bu hafta ama @slhttnmtl ortalıklarda yok. :A
Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

Bende yarışacağım belki. Hemde çok sürpriz bir isimle. :A

Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

@eskici'ye her hafta 1 puan vermek için sabırsızlanıyorum. :Z

Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

Sen yarışırsan sunucu kim olacak :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Şimdi böyleyse All Star'da neler olacak hiç düşünemiyorum. :A @Çiğdem - Mustafa Sandal, @eskici - Gülşen, @MayısKralı - Dua Lipa, @phoebebuffay - Sertab Erener (@slhttnmtl da alabilir :A), @xemrexxx - Yıldız Tilbe, @dreamy - Şebnem Ferah, @Maskeli Fedai - Tarkan, @mrt-06 - Sezen Aksu, @Alos - Yalın, @Forumdash - Hande Yener ve daha niceleri... Bomba gibi geliyoruz. :Z

AllStar olacağı kesin mi. 😱

• Güldürdün
Reactions: kerem