Her diziyle ilgili paylaşım yapıyorsun da, bu diziyle ilgili son zamanlarda epey paylaşıma denk geldim.Ben her diziyle alakalı paylaşım yapıyorum sanki sadece bu
Her diziyle ilgili paylaşım yapıyorsun da, bu diziyle ilgili son zamanlarda epey paylaşıma denk geldim.Ben her diziyle alakalı paylaşım yapıyorum sanki sadece bu
Süper olurİrem helvacıoğlunu yasak elmaya kumrunun üvey anası olarak alalım @Emre Ozansoy @Alos
İrem zaten fettan karakterleri güzel canlandırıyordu başrollerde yazık ediyor kendineSüper olur
Başrol oynadığı diziler tutsa bariİrem zaten fettan karakterleri güzel canlandırıyordu başrollerde yazık ediyor kendine
Alır bence oyunculuğu da iyi kaçırmazlarIrem Helvacioglu yeni bir dizide rol alir mi yeni sezonda acaba?
Devam edenler diye bir de ayrı yazmaları dalga geçici olmuş o zaman ben de bir acaba demiştimKanal tanıtımından çıkartılmamaları, yayınlanan tanıtım sonrası afişte "devam edenler" kısmında yer verilmesinden dolayı bir süre daha devam edeceğini düşünüyordum ama 13'te biteceği kesinmiş.
Seçkin Özdemir artık bir süre dinlenmeli yada projelerde başrol erkek olarak yer almamalı diye düşünüyorum. Sezon dizilerini bırak, yer aldığı yaz dizileri bile tutmuyor. Şanssızlığını kıramadı gitti.
Çok yanlış kanal da ve oyuncularla yayına girdi diziKanal tanıtımından çıkartılmamaları, yayınlanan tanıtım sonrası afişte "devam edenler" kısmında yer verilmesinden dolayı bir süre daha devam edeceğini düşünüyordum ama 13'te biteceği kesinmiş.
Seçkin Özdemir artık bir süre dinlenmeli yada projelerde başrol erkek olarak yer almamalı diye düşünüyorum. Sezon dizilerini bırak, yer aldığı yaz dizileri bile tutmuyor. Şanssızlığını kıramadı gitti.
Eyvah eyvah fanlar zaten haftalardır "Türk halkı kaliteli işten anlamıyor, bu iş Türkiye'ye fazlaydı" kafasında takılıyordu şimdi iyice azacaklar.ss Seçkin Özdemir'in başrol olduğu bir dizinin başarılı olma ihtimali dünya üzerinde yok artık anlayın şunu.
Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu'nu başrol yaptılar bu sefer ters tepmeyip tutmadı işte Hadi İrem Helvacıoğlu'nu bir dizisi tuttu da bu Seçkin Özdemir, Yusuf Çim vb. ısrarı neden.
İzlediğim kadarıyla iyi bir diziydi ama aşırı fazla abartılıyor. Şimdi yer gök yıkılır.
Antisi değildim hatta beğeniyordum ama sevindim
Elle tutulur nesi vardı?Antisi değildim hatta beğeniyordum ama sevindim
Bence de. Zaten hepsi için ayrı bir posterler yapılması saçma, hepsi tek bir şeyde toplanabilirdi.Devam edenler diye bir de ayrı yazmaları dalga geçici olmuş o zaman ben de bir acaba demiştim
Sürükleyici ve güzel bir senaryo.Elle tutulur nesi vardı?
Sana öyle gelmiştir.Sürükleyici ve güzel bir senaryo.
Ya o neyse de devam edenler yazmazsın yaBence de. Zaten hepsi için ayrı bir posterler yapılması saçma, hepsi tek bir şeyde toplanabilirdi.
E bana öyle gelmiş zaten ki beğenmişim Ama kasvetli gibiydi aralardaSana öyle gelmiştir.
Senin gibi winner bir karakterin, ne işi olur looser bir diziyle bak kendin diyorsun sıkıntılı bir dizi olduğunuE bana öyle gelmiş zaten ki beğenmişim Ama kasvetli gibiydi aralarda
Arada biz de hata ediyoruz işteSenin gibi winner bir karakterin, ne işi olur looser bir diziyle bak kendin diyorsun sıkıntılı bir dizi olduğunu