'Baş Belası' Final Yapıyor! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,582
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
bas-belasi-25mayis3-jpg.102860

'Baş Belası' final yapıyor!

Yapımcılığını ARC Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu, başrollerini İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı dizi ekran macerasını sonlandırıyor.

Gün değişikliği sonrası izlenme oranlarında düşüş yaşayan ve son olarak 11. bölümü yayınlanan dizi yeni bir değişiklik olmazsa 13. bölümünde final yapacak.

Baş Belası, yeni bölümüyle cuma 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Eyvah eyvah fanlar zaten haftalardır "Türk halkı kaliteli işten anlamıyor, bu iş Türkiye'ye fazlaydı" kafasında takılıyordu şimdi iyice azacaklar.ss Seçkin Özdemir'in başrol olduğu bir dizinin başarılı olma ihtimali dünya üzerinde yok artık anlayın şunu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu'nu başrol yaptılar bu sefer ters tepmeyip tutmadı işte :A Hadi İrem Helvacıoğlu'nu bir dizisi tuttu da bu Seçkin Özdemir, Yusuf Çim vb. ısrarı neden. :A

İzlediğim kadarıyla iyi bir diziydi ama aşırı fazla abartılıyor. Şimdi yer gök yıkılır. :A

İrem Helvacıoğlu'nun bir sezonda ikinci kez dizisi erken final yapıyor. SAK sonrası yaptığım yorumun yanılmadığını görmek beni mutlu ediyor. Bundan sonra bir kez baş rol hakkı kaldı. Sıradaki dizisi tutmazsa kariyerine yan rol olarak devam eder.

Güzel diziydi en azından diğer yaz dizilerine göre farklı bir işti üzüldüm açıkçası :( ve yayınlandığı kanal da çok yanlıştı ATV izleyicisi böyle dizileri izlemez :A

İrem Helvacıoğlu'nun bir sezonda ikinci kez dizisi erken final yapıyor. SAK sonrası yaptığım yorumun yanılmadığını görmek beni mutlu ediyor. Bundan sonra bir kez baş rol hakkı kaldı. Sıradaki dizisi tutmazsa kariyerine yan rol olarak devam eder.
Seçkin Özdemir 10 dizi patlatmasına rağmen hala başrol alıyor emin misin. :A