'Baş Belası' Final Yapıyor! | ATV

Murat Sonerin Türk dizilerinden anlamadığının kanıtıdır bu dizi :A Adamın övdüğü nadir dizilerdendi...

ATV'nin belirli bir izleyici kitlesi var ve ben bu dizinin o kitleye uygun olduğunu zannetmiyorum. Oyuncular da yeteri kadar iyi seçilmediği için bu sonuç kaçınılmaz oldu bence de.
Başta Ergül Miray Şahin olmak üzere bütün oyunculara çooook yazık oldu emekleri boşa gitti :( İrem ve Seçkin zaten çok iyiydi :((

Yaz için farklı bir projeydi, başroller de iyiydi tutmamasına şaşırdım. Yazın romantik komedi dışında farklı yapımların olması güzeldi ama keşke tutabilseydi. Ne diyelim, tüm ekibin emeklerine sağlık...

Yaz için farklı bir projeydi, başroller de iyiydi tutmamasına şaşırdım. Yazın romantik komedi dışında farklı yapımların olması güzeldi ama keşke tutabilseydi. Ne diyelim, tüm ekibin emeklerine sağlık...
Seçkin'in başrol olduğu dizinin tutmamasına şaşırdın mı cidden? :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Seçkin'in başrol olduğu dizinin tutmamasına şaşırdın mı cidden? :A
Yazın tutar diye beklemiştim. :A Seçkin'in oyunculuğunu ve ekran ışığını seviyorum ama şanssız dizi konusunda maalesef. Başrol yerine yan rollerde rol almalı artık, Kuruluş Osman doğru tercihti mesela...

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Yazın tutar diye beklemiştim. :A Seçkin'in oyunculuğunu ve ekran ışığını seviyorum ama şanssız dizi konusunda maalesef. Başrol yerine yan rollerde rol almalı artık, Kuruluş Osman doğru tercihti mesela...
Bunu tüm türk dizisi izleyicileri anladı bir Seçkin anlayamadı zaten. :A İrem de onların izinden yürüyor, o da böyle dizilerde başrol olacağına iddialı dizilerde yan rol olsa Seçkin gibi olurdu. :bilmem:

• Üzücü
Reactions: Yiğitt