Bence o adam klişe mümkün olduğunca az olan diziler geziyor işin mizahında daha çok ben de o yüzden izliyorum onu gülmek içinMurat Sonerin Türk dizilerinden anlamadığının kanıtıdır bu diziAdamın övdüğü nadir dizilerdendi...
Eziyet olsun diye herhaldeBoşu boşuna tanıtıma çağırıp neden yordular milleti?![]()
ATV'nin belirli bir izleyici kitlesi var ve ben bu dizinin o kitleye uygun olduğunu zannetmiyorum. Oyuncular da yeteri kadar iyi seçilmediği için bu sonuç kaçınılmaz oldu bence de.Çok yanlış kanal da ve oyuncularla yayına girdi dizi![]()
Başta Ergül Miray Şahin olmak üzere bütün oyunculara çooook yazık oldu emekleri boşa gittiATV'nin belirli bir izleyici kitlesi var ve ben bu dizinin o kitleye uygun olduğunu zannetmiyorum. Oyuncular da yeteri kadar iyi seçilmediği için bu sonuç kaçınılmaz oldu bence de.
Sana yakışmıyorArada biz de hata ediyoruz işte![]()
Maalesef etkinleştirmeyi unutmuşum.Sana yakışmıyorAntivirüs programı kullansan bu hata olmazdı.
Şebeke hala yakalanamadı biri kaçtı o mektup yazan katil sırtımı görülür düşmanın @Emre Ozansoy @EmreCanBen her diziyle alakalı paylaşım yapıyorum sanki sadece bu![]()
Seçkin'in başrol olduğu dizinin tutmamasına şaşırdın mı cidden?Yaz için farklı bir projeydi, başroller de iyiydi tutmamasına şaşırdım. Yazın romantik komedi dışında farklı yapımların olması güzeldi ama keşke tutabilseydi. Ne diyelim, tüm ekibin emeklerine sağlık...
Yazın tutar diye beklemiştim.Seçkin'in başrol olduğu dizinin tutmamasına şaşırdın mı cidden?![]()
Bunu tüm türk dizisi izleyicileri anladı bir Seçkin anlayamadı zaten.Yazın tutar diye beklemiştim.Seçkin'in oyunculuğunu ve ekran ışığını seviyorum ama şanssız dizi konusunda maalesef. Başrol yerine yan rollerde rol almalı artık, Kuruluş Osman doğru tercihti mesela...