'Baş Belası' Final Yapıyor! | ATV

Kanal tanıtımından çıkartılmamaları, yayınlanan tanıtım sonrası afişte "devam edenler" kısmında yer verilmesinden dolayı bir süre daha devam edeceğini düşünüyordum ama 13'te biteceği kesinmiş.

Seçkin Özdemir artık bir süre dinlenmeli yada projelerde başrol erkek olarak yer almamalı diye düşünüyorum. Sezon dizilerini bırak, yer aldığı yaz dizileri bile tutmuyor. Şanssızlığını kıramadı gitti.

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
Kanal tanıtımından çıkartılmamaları, yayınlanan tanıtım sonrası afişte "devam edenler" kısmında yer verilmesinden dolayı bir süre daha devam edeceğini düşünüyordum ama 13'te biteceği kesinmiş.

Seçkin Özdemir artık bir süre dinlenmeli yada projelerde başrol erkek olarak yer almamalı diye düşünüyorum. Sezon dizilerini bırak, yer aldığı yaz dizileri bile tutmuyor. Şanssızlığını kıramadı gitti.
Devam edenler diye bir de ayrı yazmaları dalga geçici olmuş o zaman ben de bir acaba demiştim

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Çok yanlış kanal da ve oyuncularla yayına girdi dizi :(

Eyvah eyvah fanlar zaten haftalardır "Türk halkı kaliteli işten anlamıyor, bu iş Türkiye'ye fazlaydı" kafasında takılıyordu şimdi iyice azacaklar.ss Seçkin Özdemir'in başrol olduğu bir dizinin başarılı olma ihtimali dünya üzerinde yok artık anlayın şunu. :A

Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu'nu başrol yaptılar bu sefer ters tepmeyip tutmadı işte :A Hadi İrem Helvacıoğlu'nu bir dizisi tuttu da bu Seçkin Özdemir, Yusuf Çim vb. ısrarı neden. :A

İzlediğim kadarıyla iyi bir diziydi ama aşırı fazla abartılıyor. Şimdi yer gök yıkılır. :A

:F :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl