Kime oynayacağını iyi biliyorsun, Merve Özbey Fan Club olarak destekleriz tabi ki.@kerem 15 yaşındaki çocuk gibi davranıyor ki gerçekten de 15 yaşında galiba
------
Gelmen iyi oldu hemen kendimi tanıtayım Merve Özbey
Kime oynayacağını iyi biliyorsun, Merve Özbey Fan Club olarak destekleriz tabi ki.@kerem 15 yaşındaki çocuk gibi davranıyor ki gerçekten de 15 yaşında galiba
------
Gelmen iyi oldu hemen kendimi tanıtayım Merve Özbey
Biliyorum Merveci olduğunu da ondan Kaç haftadır etiket yapıyordum gelmedin bir türlüKime oynayacağını iyi biliyorsun, Merve Özbey Fan Club olarak destekleriz tabi ki.
Candan Erçetin olarak üzülürüz 🤭🤪🤭 @denizz19 Yedirmemm Candanı 😁😁😁Kime oynayacağını iyi biliyorsun, Merve Özbey Fan Club olarak destekleriz tabi ki.
Ben daha oy kullanmadım niyeyse kullanma isteği gelmiyor neyime güveniyorsamCandan Erçetin olarak üzülürüz 🤭🤪🤭 @denizz19 Yedirmemm Candanı 😁😁😁
Nasıl oylama yapacağız anlamadım ki zaten.. Tarkana oy verecek miyiz? @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @AhmedBen daha oy kullanmadım niyeyse kullanma isteği gelmiyor neyime güveniyorsam
Ben çoktan gönderdim oyumu.Nasıl oylama yapacağız anlamadım ki zaten.. Tarkana oy verecek miyiz? @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed
Oylama nasıl olacak bir fikrim yok, ama siz listelerinize Tarkan'ı da dahil edin bence. Tarkan ile en düşük puanı alan kişi elenmiş olur.Nasıl oylama yapacağız anlamadım ki zaten.. Tarkana oy verecek miyiz? @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed
Merveye tam puan yazıyorsun mesela 7 diyorsun geri kalanını da sıraya diziyorsun olay buNasıl oylama yapacağız anlamadım ki zaten.. Tarkana oy verecek miyiz? @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed
Candan’ı da severizCandan Erçetin olarak üzülürüz 🤭🤪🤭 @denizz19 Yedirmemm Candanı 😁😁😁
Nasıl oylama yapacağız anlamadım ki zaten.. Tarkana oy verecek miyiz? @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Ahmed
Ben çoktan gönderdim oyumu.
Bence Tols devam etmeli, Tarkan çok iyi gidiyor ve finali görme şansı yüksek.
Amma çekilirse de oylama olduğu gibi devam edicek ve Tarkan ile en sonuncu kişi elenecek. Sondan 2-ci olan kişi korunacak bir nevi.
Oylama nasıl olacak bir fikrim yok, ama siz listelerinize Tarkan'ı da dahil edin bence. Tarkan ile en düşük puanı alan kişi elenmiş olur.
Kerem bugün giremeyebilir, tam net bir şey de diyemem.
Tarkan'a en yüksek puanları verip oylamaya devam ediyoruz..Candan’ı da severiz
@denizz19 Duydun mu dayıoğlu 🤭🤭🤭Candan’ı da severiz
Merveyi daha çok sever o @YiğittO zaman Tarkan varmış gibi oy gönderiyorum... Anladığım En düşük oyu alan, malesef Tarkan ile birlikte elenmiş olacak 🤷 @Ahmed @Angelica @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Zeyno @AteşBöceği @BARON男爵 @denizz19 @Gerekli24 @xemrexxx
------
@denizz19 Duydun mu dayıoğlu 🤭🤭🤭
Ben de öyle yapıcamO zaman Tarkan varmış gibi oy gönderiyorum... Anladığım En düşük oyu alan, malesef Tarkan ile birlikte elenmiş olacak 🤷 @Ahmed @Angelica @kerem @Emre Ozansoy @Çiğdem @Özgür @phoebebuffay @slhttnmtl @Zeyno @AteşBöceği @BARON男爵 @denizz19 @Gerekli24 @xemrexxx
------
@denizz19 Duydun mu dayıoğlu 🤭🤭🤭
İntikam duygum ağır bastı @Tolstoyevski nin yerine şampiyon ben olacağım@denizz19 hani yarışmadan çekilmiştin
Tarkan için ateşten gömleği giyip bizzat ben yarışırım..İntikam duygum ağır bastı @Tolstoyevski nin yerine şampiyon ben olacağım
Bence de sen yarış doya doya 1 vereyim sanaTarkan için ateşten gömleği giyip bizzat ben yarışırım..
Tıpış tıpış tam vereceksinBence de sen yarış doya doya 1 vereyim sana