Bilerek pasif gösteriyorsun yanı kendiniÖzel güçlerimiz var ama kullanamıyoruz
Bilerek pasif gösteriyorsun yanı kendiniÖzel güçlerimiz var ama kullanamıyoruz
Ne sandınBilerek pasif gösteriyorsun yanı kendini
Aynen tek kazandığım yarışmaydı.Tamam sende tekrar al gel inş bir gün yaparız
Sana tam hucum etmeye kalkaısırlarsa yok edeceksinNe sandın
Torununa anaokulu mu arıyorsun @Çiğdem
Deniz sen de kendini Deniz sanmaGerekli kendini gereksiz gibi hissetme lütfen
Bak işte kendin bana laf attın bir kez daha kanıtlanmış olduDeniz sen de kendini Deniz sanma
Aynen öyleSana tam hucum etmeye kalkaısırlarsa yok edeceksin
Ee sen herkese bana atıyordun benim laf atmam mı göze battı ne kanıtlanmış olduBak işte kendin bana laf attın bir kez daha kanıtlanmış oldu
Deniz sen de kendini Deniz sanma
İyi demiş aloşşşşBak işte kendin bana laf attın bir kez daha kanıtlanmış oldu
Sağol şekerim ❤İyi demiş aloşşşş
@XanTier de bizle eğlenmeyi seviyor abicim Gargamelle azman sanıyor sanırım ikimizi kapımıza dayanıyor sürekli muşmula suratıyla
------
Tayfayı toplarız belki 90lar gecesi gibi olur
------
Hahah Aaa doğru diyor @slhttnmtl virüste var
Hayır kendini sütten çıkma ak kaşık gösterme çabandan bahsediyorumEe sen herkese bana atıyordun benim laf atmam mı göze battı ne kanıtlanmış oldu
Yoo hiç öyle bi gösterme çabam yokHayır kendini sütten çıkma ak kaşık gösterme çabandan bahsediyorum
🤭🤭🤭🤭 3 farklı versiyonlu puan yollayacağım 😂😂 Tarkanlı Merveli Tarkansız Mervesiz Hepsi Hiçbiri.. O piti piti 🤪🤪🤪Yolla yolla @kerem e özelden upuzun yazı yazdım ya görmedi ya da gördü cevap vermiyor .ss
@kerem 15 yaşındaki çocuk gibi davranıyor ki gerçekten de 15 yaşında galiba🤭🤭🤭🤭 3 farklı versiyonlu puan yollayacağım 😂😂 Tarkanlı Merveli Tarkansız Mervesiz Hepsi Hiçbiri.. O piti piti 🤪🤪🤪
Gelmen iyi oldu hemen kendimi tanıtayım Merve ÖzbeyElenenlere bak, kalanlara bak... Ben de elenen kısım yarışmacılar sandım, yarışmacılar kısmını da elenenler sandım. Şaşırtıcı bir sezon olmuş galiba, kimin kimle yarıştığını bilmiyorum, ben de artık oy kullanırım.