Kesinlikle bunda bir oyun var. Kesin @Cervantes senden kanalın anahtarını alıp benim kutuma kırmızı koymuştur. Şike var. @xdragxx .200.000 açmış etiket ettin mi @xdragxx
😄😁😁😅😆😁😄😉
Kesinlikle bunda bir oyun var. Kesin @Cervantes senden kanalın anahtarını alıp benim kutuma kırmızı koymuştur. Şike var. @xdragxx .200.000 açmış etiket ettin mi @xdragxx
Dün yoğundum. Birşeyler dönmüş olabilir @xdragxx dikkatli davranmadıysa bilememKesinlikle bunda bir oyun var. Kesin @Cervantes senden kanalın anahtarını alıp benim kutuma kırmızı koymuştur. Şike var. @xdragxx .
😄😁😁😅😆😁😄😉
Aç bak ne alaka dikkatsiz davranmak?Dün yoğundum. Birşeyler dönmüş olabilir @xdragxx dikkatli davranmadıysa bilemem
O değilde kim yarışmacı olacakAç bak ne alaka dikkatsiz davranmak?
Özgür ve Doğan dönsün bir bakalım Olmadı @Cervantes yarışır yedek yarışmacımızO değilde kim yarışmacı olacak
Bence bu muhakkak olacak hem işimize gelir. Herkes kârlı olurÖzgür ve Doğan dönsün bir bakalım Olmadı @Cervantes yarışır yedek yarışmacımız
İlk kez başına gelmiiyor ama. Senin kaderin buBak ben biliyordum. Sen dün yoksan kesin kanala girmişti bu.
@xdragxx o sırada hamdi ile görüştüğünden görmemiştir kesin.😊😁😄😆
Nerden biliyorsun öncekileri de onun yapmadığını. Lütfen kanaldaki tüm kameralara bakılmasını istiyorum.😄😁😁😆İlk kez başına gelmiiyor ama. Senin kaderin bu
Bir şey demeye de gelmiyor hemen canım yoldaşım oluyoruz yineCanım yoldaşım.. 😳😳
Ben senin o ağaçkakan dediğin insanla finale kadar çıktım. Her hafta çatlatıyordum seni ne güzelGerekli, bu kütük zamanında MS'de ağaçkakan diye birisiyle yarışıyordu Düşük puanı veriyordum tabi buna
O ağaçkakan kimBir şey demeye de gelmiyor hemen canım yoldaşım oluyoruz yine
------
Ben senin o ağaçkakan dediğin insanla finale kadar çıktım. Her hafta çatlatıyordum seni ne güzel
Feridun Düzağaç Eskiden destere diye bir üye vardı. Belki rastlamışsındır konularda. O böyle herkese lakap takıyordu, benim adama da ağaçkakan demişti @Maskeli Fedai @ÇiğdemO ağaçkakan kim
Hiç benim döneme denk gelmedi ama eski mesajlarda gördüm hoş mizahı iyi bir üyeFeridun Düzağaç Eskiden destere diye bir üye vardı. Belki rastlamışsındır konularda. O böyle herkese lakap takıyordu, benim adama da ağaçkakan demişti @Maskeli Fedai @Çiğdem
O her yaz gider, birkaç ay sonra da gelirdi mutlaka ama bir gün ansızın bir gitti sonra bir daha da ondan haber alınamadıHiç benim döneme denk gelmedi ama eski mesajlarda gördüm hoş mizahı iyi bir üye
Kırmızı açarsan da etiketlesin mi?
Yine mavi hissediyorum deyip kırmızı açtı. Hamdi 'nin 1 numaralı adamı sensin artık. @Mircan Saye @Dosi @xdragxx @TolstoyevskiHaahahahhah
Hihihihiih
Hohohoohohoh
Açmayacağım için etiketleyemez.😉😉😉
Kesinlikle bunda bir oyun var. Kesin @Cervantes senden kanalın anahtarını alıp benim kutuma kırmızı koymuştur. Şike var. @xdragxx .
😄😁😁😅😆😁😄😉
Dün yoğundum. Birşeyler dönmüş olabilir @xdragxx dikkatli davranmadıysa bilemem
Ya gerçekten inanamıyorum sana...Bana bunları da dedin yaa. Söyleyecek söz bulamıyorum 😪😔😔🤢🤕🤒🤧🥵Yine mavi hissediyorum deyip kırmızı açtı. Hamdi 'nin 1 numaralı adamı sensin artık. @Mircan Saye @Dosi @xdragxx @Tolstoyevski
------
Kusma emojisi kullanmasan iyiydi.Ya gerçekten inanamıyorum sana...Bana bunları da dedin yaa. Söyleyecek söz bulamıyorum.😔😪😔😔🤢🤕🤒🤧🥵🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Haklısın biraz fazla kaçmış. (Sana kızsam bile😒😒🙄🙄)Kusma emojisi kullanmasan iyiydi.
Canın sağolsun, sıkıntı yok.Haklısın biraz fazla kaçmış. (Sana kızsam bile😒😒🙄🙄)
iyi sen den naber dişim ağrıyor off@Doğan ne haber