Damien Duff
Favori Üye
Alsak nasıl olur irlanda forvetlerini konuşuyoruz Fenerbahçe yorum sohbetinde @DosiNe oldu ki?
Alsak nasıl olur irlanda forvetlerini konuşuyoruz Fenerbahçe yorum sohbetinde @DosiNe oldu ki?
Ben gerçekten bugün mavi hissediyorum. @xdragxx mavi açarsam lütfen @Cervantes i de etiketler misin? Görsün benim hislerim ne kadan kuvvetli.😄😁😆😆😆Dedi ve 500.000 TL açtı.
Bakmadım ama bence gerek yok? Vitor uygun görürse alır.Alsak nasıl olur irlanda forvetlerini konuşuyoruz Fenerbahçe yorum sohbetinde @Dosi
Yedek kulübesinde düşük bir miktarla ayrılmak üzere bekliyorum.
Nerden bilsin İrlanda’yı pahalı oyunculardan UEFAya isim yazdıramıyoruzBakmadım ama bence gerek yok? Vitor uygun görürse alır.
Tamamdır unutmazsamBen gerçekten bugün mavi hissediyorum. @xdragxx mavi açarsam lütfen @Cervantes i de etiketler misin? Görsün benim hislerim ne kadan kuvvetli.😄😁😆😆😆
Benim Fenerbahçe konusunda dediklerime neden şaşırdınTamamdır unutmazsam
Teşekkürler 😊😉Tamamdır unutmazsam
Kırmızı açarsan da etiketlesin mi?Ben gerçekten bugün mavi hissediyorum. @xdragxx mavi açarsam lütfen @Cervantes i de etiketler misin? Görsün benim hislerim ne kadan kuvvetli.😄😁😆😆😆
@xdragxx ne diyorsun?Nerden bilsin İrlanda’yı pahalı oyunculardan UEFAya isim yazdıramıyoruz
HaahahahhahKırmızı açarsan da etiketlesin mi?
Reis diyorsa vardır bir bildiği diyorum@xdragxx ne diyorsun?
Mentionladığım bölüme bir bak istersen@xdragxx ne diyorsun?
Mentionladığım yerde oyuncular varReis diyorsa vardır bir bildiği diyorum
Birazdan bakarım çok bildirim oldu zaman alıyor.Mentionladığım bölüme bir bak istersen
------
Mentionladığım yerde oyuncular var
Evet kusura bakma, araya girmiş oldum. Onu sonra konuşuruz o zaman.Konumuz futbolcu şu anda yemek değil
Yolladım İrlanda usulü kupa yolladım ağırdırEvet kusura bakma, araya girmiş oldum. Onu sonra konuşuruz o zaman.