Yok abla olmaz sana atmıştım bir kere zaten isteyen üye olursa özelden atabilirim anlık ama dahası olmazNiye ya bak @xdragxx aykut ne güzel gösterdi sende göster sonra silersin
Yok abla olmaz sana atmıştım bir kere zaten isteyen üye olursa özelden atabilirim anlık ama dahası olmazNiye ya bak @xdragxx aykut ne güzel gösterdi sende göster sonra silersin
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.@xdragxx Aykut övgü istediği için paylaştı
İnsanlar nezaketen iyi olmasada iyisin der tabi serhat'a göre çok iyiymiş o ayrı
------
Gerçi ben yorum yapmadım birşey demedim
O manaya mı geldi pardon çirkin demem kimseyeHaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Tamam yakışıklı değiliz de sen de bana nezaketen öyle derler diyerek çirkin dedin...
O manaya geldi değil öyle düşündüğünü belli etmiş oldunO manaya mı geldi pardon çirkin demem kimseye
@xdragxx Aykut övgü istediği için paylaştı
İnsanlar nezaketen iyi olmasada iyisin der tabi serhat'a göre çok iyiymiş o ayrı
------
Gerçi ben yorum yapmadım birşey demedim
Çirkin demem kimseye hem seni erkekler bile beğeniyor. Bu güzel birşeyO manaya geldi değil öyle düşündüğünü belli etmiş oldun
Ne mutlu onaSen benim yorumumu görmemişsin aykuta yakışıklıymışsın dedim ya
Yahu ok ok ben senin ne demek istediğini anladım ki... Ayıp ettin ama Dosi ok övme de gömmen olmadı bence... Bir de yakın arkadaşızÇirkin demem kimseye hem seni erkekler bile beğeniyor. Bu güzel birşey
------
Ne mutlu ona
Yahu ok ok ben senin ne demek istediğini anladım ki... Ayıp ettin ama Dosi ok övme de gömmen olmadı bence... Bir de yakın arkadaşız
Kendisini göstersin de ben de ona diyem. Güzelsin (ayıp olmasın) diye....@Dosi kız ne üzüyorsun çocuğu gayette yakışıklıydı maşallah Allah uzun ömürler versin
SjsjjajYahu ok ok ben senin ne demek istediğini anladım ki... Ayıp ettin ama Dosi ok övme de gömmen olmadı bence... Bir de yakın arkadaşız
@Dosi kız ne üzüyorsun çocuğu gayette yakışıklıydı maşallah Allah uzun ömürler versin
Kendisini göstersin de ben de ona diyem. Güzelsin (ayıp olmasın) diye....
Ben çirkinimBencede bencede
Ben çirkinim
Sen beni gördün sayılmaz. Sesimi duydun amaA neren çirkin be gayet güzel kızsın sen
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Sen beni gördün sayılmaz. Sesimi duydun ama
20.45 gibi yavaştan başlarız dimiAblamın beğenmediği bir şey görmedim şu ana kadar herkesi beğeniyor @Angelica
Kura yok ortada20.45 gibi yavaştan başlarız dimi
Evet olur 7 8 dakikaya burda olurum tekrar.20.45 gibi yavaştan başlarız dimi