- Reaksiyon puanı
- 29,975
- Puanı
- 1,059
Böyle kişilerle aynı diziye bayılmak üzüyor
Bu adamın izlediği dizilerden uzak dur. O ne yapıyorsa hep tersini yapParamparçayım..
Böyle kişilerle aynı diziye bayılmak üzüyor
Bu adamın izlediği dizilerden uzak dur. O ne yapıyorsa hep tersini yapParamparçayım..
O zaman al bunuParamparçayım..
Vadi izledik seviyoruz işte ne yapalımBu adamın izlediği dizilerden uzak dur. O ne yapıyorsa hep tersini yap
Teoman da sevmiyor bu zevksiz kütük, MS'de her hafta 1 veriyordu adamaO zaman al bunu
------
Vadi izledik seviyoruz işte ne yapalım
Bu adamın izlediği dizilerden uzak dur. O ne yapıyorsa hep tersini yap
Canım yoldaşım.. 😳😳O zaman al bunu
------
Vadi izledik seviyoruz işte ne yapalım
O bile bir taktikti. Açıkladım taktiği ama dinlemedi ki.Geçen hafta çok para gitti. Telafi oldu
Yalnız @emreemreu Deniz'i aç diyordun 500.000 vardı fakat son kısma bıraktığı için hanene kötü yansımaz @xdragxx
O halde bekletelim @MEnes burada mı
Haklı bir cevap Aykut hocamdan... Ben böyle ansızın beliririm her zaman buralarda olmam...Komik bir soruydu ne zaman burda diyecektin
Hainli Fedai'den daha hain bir insan bulmak bu dünyada çok zor bir görevdir...
Seni tanıyanlar senden müthiş bahsediyor @Maskeli FedaiHaklı bir cevap Aykut hocamdan... Ben böyle ansızın beliririm her zaman buralarda olmam...
------
Hainli Fedai'den daha hain bir insan bulmak bu dünyada çok zor bir görevdir...
Teoman da sevmiyor bu zevksiz kütük, MS'de her hafta 1 veriyordu adama
Tamam işte yeni diziye başlayacaksan önce kontrol et Maskeli izliyor mu diye, izliyorsa uzak dur
Gerekli, bu kütük zamanında MS'de ağaçkakan diye birisiyle yarışıyordu Düşük puanı veriyordum tabi bunaSeni tanıyanlar senden müthiş bahsediyor @Maskeli Fedai
Çok keyifli bir yarışma oldu. Zaten önemli olanda keyif almak, ne kazandığından çok.
O ho, bugün ile 3 olduaha burada da teorim suya düştü 2 tane 500k hiç yana yana olamaz diye strateji yapıyorum kaç hafta
Tam döndüm turbulans olmuştu@Dosi almanya seferinden dönmüş galiba
Aslında evet, 500 bin varsa kutunds değildir deyip eskici'de 500 bin olduğu belli olmuş olacaktı ama dinlemedi dediğin gibi.O bile bir taktikti. Açıkladım taktiği ama dinlemedi ki.
Irlanda milli takım teknik direktorunu çok sevdim adam iyi is çıkarmışO ho, bugün ile 3 oldu
Tam döndüm turbulans olmuştu
Tek tek baktım mesajlara. Malum sebeplerden dolayı kaçtı bildirmeler ama baktım
------
Aslında evet, 500 bin varsa kutunds değildir deyip eskici'de 500 bin olduğu belli olmuş olacaktı ama dinlemedi dediğin gibi.
hahahaha adamsın yine güldürdünZaten önemli olanda keyif almak, ne kazandığından çok.
bu kadar geriye nasıl gidebiliyorsun ben en fazla 5-6 giderim öncesi bilinmeyen topraklar kalıyorO ho, bugün ile 3 oldu
Kazandılar mı?Irlanda milli takım teknik direktorunu çok sevdim adam iyi is çıkarmış
Benim bildirimleri es geçmeme huyum var %98 bakardım. Şimdi ayar değişmiş kaçıyor mobilden. %90'a indi gibi normalde şu bildirim kısmında tümünü açıp sırayla gidiyorum ama bugün geri sayfadan hızlıca ilerledimhahahaha adamsın yine güldürdün
bu kadar geriye nasıl gidebiliyorsun ben en fazla 5-6 giderim öncesi bilinmeyen topraklar kalıyor
Valla artık umrumda değil son ikiye 500 bin bırakacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi O vakit @emreemreu ne dedi anlamadım bileO ho, bugün ile 3 oldu
------
Aslında evet, 500 bin varsa kutunds değildir deyip eskici'de 500 bin olduğu belli olmuş olacaktı ama dinlemedi dediğin gibi.
200 TL ile 4 kere falan kontör yüklersin +5000'de ayrıca hesabına yatacakValla artık umrumda değil son ikiye 500 bin bırakacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi O vakit @emreemreu ne dedi anlamadım bile
Ben gerçekten bugün mavi hissediyorum. @xdragxx mavi açarsam lütfen @Cervantes i de etiketler misin? Görsün benim hislerim ne kadan kuvvetli.😄😁😆😆😆
Kırmızı açarsan da etiketlesin mi?
200.000 açmış etiket ettin mi @xdragxxHaahahahhah
Hihihihiih
Hohohoohohoh
Açmayacağım için etiketleyemez.😉😉😉
Ettim200.000 açmış etiket ettin mi @xdragxx
Yorumu olmamış sonra. Ondan merak ettim
@Doğan ne haber