Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 10.Hafta 🍒🍒

O halde bekletelim @MEnes burada mı :A

Komik bir soruydu ne zaman burda diyecektin :A
Haklı bir cevap Aykut hocamdan... :A Ben böyle ansızın beliririm her zaman buralarda olmam... :A
------

Seni arkadaşlarına sormak lazım @Sherlock @MasacRE @MEnes
------

Valla bilmiyorum neden reddettim ama gerçek hayatta olsa bu riski almazdım galiba :A İlk defa yarışıyoruz acemilik :A
Hainli Fedai'den daha hain bir insan bulmak bu dünyada çok zor bir görevdir... :A

Haklı bir cevap Aykut hocamdan... :A Ben böyle ansızın beliririm her zaman buralarda olmam... :A
------

Hainli Fedai'den daha hain bir insan bulmak bu dünyada çok zor bir görevdir... :A
Seni tanıyanlar senden müthiş bahsediyor @Maskeli Fedai :A
------

Gece son olarak diyeceklerim yarışma boyunca beni yalnız bırakmayan destek verip öneride bulunan herkese teşekkür ederim. Gerçekten her şey bir yana çok güzel yarışma oldu. Organizasyon için size ilk başta dedim ama yine diyorum güzel organizasyon için teşekkürler @Dosi ve @xdragxx

Son düzenleme:
Gece son olarak diyeceklerim yarışma boyunca beni yalnız bırakmayan destek verip öneride bulunan herkese teşekkür ederim. Gerçekten her şey bir yana çok güzel yarışma oldu. Organizasyon için size ilk başta dedim ama yine diyorum güzel organizasyon için teşekkürler @Dosi ve @xdragxx
Çok keyifli bir yarışma oldu. Zaten önemli olanda keyif almak, ne kazandığından çok. :A

aha burada da teorim suya düştü 2 tane 500k hiç yana yana olamaz diye strateji yapıyorum kaç hafta :A :A
O ho, bugün ile 3 oldu :A
@Dosi almanya seferinden dönmüş galiba :A :A
Tam döndüm turbulans olmuştu :A
Tek tek baktım mesajlara. Malum sebeplerden dolayı kaçtı bildirmeler ama baktım :A
------

O bile bir taktikti. Açıkladım taktiği ama dinlemedi ki. :(
Aslında evet, 500 bin varsa kutunds değildir deyip eskici'de 500 bin olduğu belli olmuş olacaktı ama dinlemedi dediğin gibi.

Tek tek baktım mesajlara. Malum sebeplerden dolayı kaçtı bildirmeler ama baktım :A
------

Aslında evet, 500 bin varsa kutunds değildir deyip eskici'de 500 bin olduğu belli olmuş olacaktı ama dinlemedi dediğin gibi.
Irlanda milli takım teknik direktorunu çok sevdim adam iyi is çıkarmış

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
Irlanda milli takım teknik direktorunu çok sevdim adam iyi is çıkarmış
Kazandılar mı?
------

hahahaha adamsın yine güldürdün

bu kadar geriye nasıl gidebiliyorsun :A :A ben en fazla 5-6 giderim öncesi bilinmeyen topraklar kalıyor
Benim bildirimleri es geçmeme huyum var :A %98 bakardım. Şimdi ayar değişmiş kaçıyor mobilden. %90'a indi gibi :A normalde şu bildirim kısmında tümünü açıp sırayla gidiyorum ama bugün geri sayfadan hızlıca ilerledim :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛

------

Valla artık umrumda değil son ikiye 500 bin bırakacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :A O vakit @emreemreu ne dedi anlamadım bile :A

Valla artık umrumda değil son ikiye 500 bin bırakacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi :A O vakit @emreemreu ne dedi anlamadım bile :A
200 TL ile 4 kere falan kontör yüklersin :A +5000'de ayrıca hesabına yatacak :A
Yalnız cidden çok iyi hit getirmişsin :A haftaya yansır enlere. Bi 5.000'de ozaman veririz :A