M TV Bazı Gerçekler Yanıltır | 7. Bölüm " Gerçekler Ortaya Çıkıyor"

Güzel bir final olacak. Ama sen sanırım hapse gireceksin fragmandan görüldüğu üzere😄😁😅
------

Aa erken final yapıyor. :A
Evet reytinglerdem dolayı kanal tarafından erken final kararı verildi. 😄😁😆
------

@slhttnmtl artık sende finalde hastaneye yatırılırsın. Hep senin yüzünden olmuş zaten. Platonik seni 😄😁😆😆😅

Güzel bir final olacak. Ama sen sanırım hapse gireceksin fragmandan görüldüğu üzere😄😁😅
------

------

@slhttnmtl artık sende finalde hastaneye yatırılırsın. Hep senin yüzünden olmuş zaten. Platonik seni 😄😁😆😆😅
Annem de destek çıkmayaydı. :A

• Güldürdün
Reactions: STAR
Çin, Arap, Türk, İtalyan, Fransız, Alman, Amerikan, Japon... gibi milletlerin çeşitli çeşitli işkenceleri diyebiliriz. :A
Üzüldüm bak şimdi. O zaman senin hastaneye yatman iyi gelir. Kurtulursun. Bilseydim birkaç bölüm önce seni başka eve aldırırdım 😄😁😁😁

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Artık müsaitim de bir bakalım bu hafta içi bir bölüm yayınlamaya çalışırız. :A Ondan sonrası Allah kerim artık yarışmacı gelmez gibi de. :A
Sen bir elindekileri bitir ben sana yarışmacı bulurum. (Kerem var , emre ve emrecan var , angelica var )

• Beğendim
------

------

20 bölüm gidebilirdin o zaman kötü gitse 20.Bölümde alışıyor seyirci Örneğin benim diziler hep öyle oldu Sihirli annemle ilgili eleştiri gelmese bir 10 bölüm daha devam ettirirdim @Mircan Saye rtürk yayından kaldırdı @Mircan Saye

• Beğendim
Reactions: STAR
------

------

Aaa bitiyor mu 😱😱😱
------

Nankör olan anam be. :A Bana etmediğini bırakmıyor da işte buralarda masumu oynuyor. :A
Ben şimdi anlıyorum anne muhabbetini :F :F :F

• İlginç