O bücürden her halt beklenir.@xemrexxx i ben buralarda göremiyordum nerden aklına esmiş belkide o eklettirmiştir senaryoya
Birde maçtan kaynaklı dün yayınladım fantastik dizimi milli maçtan kaynaklıKatil tipi var
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.😉@xemrexxx i ben buralarda göremiyordum nerden aklına esmiş belkide o eklettirmiştir senaryoya
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.@xemrexxx i ben buralarda göremiyordum nerden aklına esmiş belkide o eklettirmiştir senaryoya
@serhatt dizinin kadorsuna katılmak istermisin ? Çok güzel roller var. Çiğdemin büyük oğlu rolüne çok uygunsun.O bücürden her halt beklenir.
Bende milli maçtan kaçmaya çalışıyorum senaryomu @Mircan SayeYok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.😉
Yok canım bu aralar pek mümkün değil, teşekkür ederim güzel teklifin için.Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.😉
------
Yok senaryo tam olduğu yerden devam ediyor tek senarist benim. Ama yeni bölümde @xemrexxx diziye katılabilir.
@serhatt dizinin kadorsuna katılmak istermisin ? Çok güzel roller var. Çiğdemin büyük oğlu rolüne çok uygunsun.
Rica ederim ne demek 😊Yok canım bu aralar pek mümkün değil, teşekkür ederim güzel teklifin için.
Heyecan bombası maşallah. Ah benim fedakar annem @Çiğdem benim için neler neler yaparmış öyle@slhttnmtl yeni bölümü nasıl buldun
@xemrexxx i ben buralarda göremiyordum nerden aklına esmiş belkide o eklettirmiştir senaryoya
Korkmayın titreyin 'O bücürden her halt beklenir.
Bölümü okuyabildin mi? @Çiğdem 🤗Yarın bakacam cnm 2 tane gelmiş sanırım
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın be.Oğlumun katilinden intikam alınıcak çünkü adalet bunları hemen bırakıyor @Mircan Saye @serhatt
Tam yakışırsınız.@xemrexxx de ortağım olarak gelsin @Mircan Saye
Bekliyoruz cnmFİNAL
BAZI GERÇEKLER YANILTIR
YARIN 16.00
8.BÖLÜM FRAGMANI
Feride : Çiğdem teyze yalan söylüyor. Yok öyle bir şey Selahattin , ben seni sadece arkadaş olarak seviyorum.
Selahattin : Peki neden yalan söylesin?
Feride : Sen sırf bir daha intihar etme diye bizim hayatımız karardı Selahattin. Lütfen git burdan. Git tedavi ol. Kurtul bu saplantılı platonik durumundan.
Selahattin : Nasıl bunlarla benim ne alakam var.
Feride : Her şeyi annen yaptırmış. Sırf benle Kerim ayrılalım diye. Malesef artık oyun buraya kadar. Konuştuklarımızın hepsini kaydettim. Şimdi de polisler gelir. Annenle vedalaş istersen.
Çiğdem : Ne ... bu nasıl olur? Sen evden çıkarken yanına telefon almamıştın ki?
Selahattin : Anne... Sen nasıl yaparsın ya.Nasıl?
Feride : Evet almamıştım. Ama buraya gelmeden önce bakkala uğrayıp Mehmet amcadan telefonunu ödünç almıştım. Ses kaydını açıp yanına gelmiştim. Yani neymiş. Elimde kanıtım varmış.