@pompy bombalarla, virüslerle maliyeti karşılıyorBİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var![]()
![]()
![]()
@pompy bombalarla, virüslerle maliyeti karşılıyorBİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var![]()
![]()
![]()
Yıllmıyorda hiç vlla senarist olacaklara ders olarak gösterilmeli@pompy bombalarla, virüslerle maliyeti karşılıyor![]()
Cidden valla kaç yüz sene, büyük emek isterYıllmıyorda hiç vlla senarist olacaklara ders olarak gösterilmeli![]()
![]()
![]()
Ya artık ünilerde açılıyor pek müsait de olamayacağım için final yapıyorum. Ama güzel bir final olacak.Bİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var![]()
![]()
![]()
@pompy de istikrar kimse de olamaz sen ne diyorsun bunları sürekli yazmak cidden başarı benim aklımda da bir şey var ama üşeniyorum hem de ilgi çekmez diye gelmiyor içimdenBİtiyormuş sanırım @pompy den azimlik dersi alsın @Mircan Saye forumun kurulusundan beridir halkın polisi var![]()
![]()
![]()
3 defa rturk yayından kaldırdı@pompy de istikrar kimse de olamaz sen ne diyorsun bunları sürekli yazmak cidden başarı benim aklımda da bir şey var ama üşeniyorum hem de ilgi çekmez diye gelmiyor içimden![]()
Senaryo eskiden daha kötüydüNe oldu![]()
Teşekkür ederim abi. 😊🤗@Çiğdem kızzzzzz naptın sennnn böyleeee 🤭🤭🤭🤭 ben sana böyle mi öğrettimmm direk dorayacaktın 🤭😁🤭😁🤭😁 @xemrexxx @Gerekli24 @slhttnmtl @Emre Ozansoy
@Mircan Saye Emeğine sağlık kardeşim..