Bilmem . Ben alıştım sanaNeden geri çektin be Şu konuda artık kendim gibi davranmam lazım, 12 haftadır alışamadınız bana.
Bilmem . Ben alıştım sanaNeden geri çektin be Şu konuda artık kendim gibi davranmam lazım, 12 haftadır alışamadınız bana.
Naptım da doğal karşılıyorsunuz 😱Yeni yarışıyor, doğal karşılamak lazım.
Aynen, hiç yardım almadan ilerledin.Dalga geçiyorsun canım, ben gibi. Bak yolumu ne güzel katediyorum.
Bana kötü şeyler söylenilmesine de alışmış gibi duruyorsun.Bilmem . Ben alıştım sana
Yardım alsam şampiyonluk garantinin de garantisi.Aynen, hiç yardım almadan ilerledin.
İnkar... Hep inkar...Bana kötü şeyler söylenilmesine de alışmış gibi duruyorsun.
------
Yardım alsam şampiyonluk garantinin de garantisi.
AlınıııımmmBana kötü şeyler söylenilmesine de alışmış gibi duruyorsun.
------
Yardım alsam şampiyonluk garantinin de garantisi.
Masanın altına girmişlerDiğer şarkıcılar neden paylaşmıyor @kerem
Şarkı harika ❤İnkar... Hep inkar...
@dreamy İsotum geldi aklımaŞarkı harika ❤
Saçmaladın aa neyi inkar ettim ben gün gibi ortadayım ve doğruları söylüyorum.İnkar... Hep inkar...
Bende o mesajı ve reaksiyonu görünce sanki aşkından öldüğüm karımı beni aldatırken basmış gibi üzüldüm ve alındım...Alınıııımmm
Evet İsot çok erken harcamıştı şarkıyı. @dreamyŞarkı harika ❤
Benim sana hiç katkım olmadı yani...Saçmaladın aa neyi inkar ettim ben gün gibi ortadayım ve doğruları söylüyorum.
Bende o mesajı ve reaksiyonu görünce sanki aşkından öldüğüm karımı beni aldatırken basmış gibi üzüldüm ve alındım...
Tabi ki olmadı.
@dreamy İsmoşum çok erken gittin@dreamy İsotum geldi aklıma
Çok güldüm ya yanlışlıkla oldu alınma lütfenSaçmaladın aa neyi inkar ettim ben gün gibi ortadayım ve doğruları söylüyorum.
Bende o mesajı ve reaksiyonu görünce sanki aşkından öldüğüm karımı beni aldatırken basmış gibi üzüldüm ve alındım...
Şimdi de ağlamam zaman aldı...Tabi ki olmadı.
Yaa of ne alıncam Gören de sırtımdan bıçaklayıp arkamdan kötü kötü şeyler söylemiş ve bunu ciddi yapmış sanacak
Ben gerçekleri söyledim diye mi??Şimdi de ağlamam zaman aldı...
Yalanlar ne ara gerçek oldu ki?Yaa of ne alıncam Gören de sırtımdan bıçaklayıp arkamdan kötü kötü şeyler söylemiş ve bunu ciddi yapmış sanacak
Ben gerçekleri söyledim diye mi??
❤❤ @kerem bu @slhttnmtl varyaaaaYaa of ne alıncam Gören de sırtımdan bıçaklayıp arkamdan kötü kötü şeyler söylemiş ve bunu ciddi yapmış sanacak
Ben gerçekleri söyledim diye mi??
Senin yalanların gibi.Yalanlar ne ara gerçek oldu ki?
Çok fena değil mi?❤❤ @kerem bu @slhttnmtl varyaaaa
Haklısın, sana sıfır yardımım dokundu.Senin yalanların gibi.