eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

1630427797313.png

Herkese İkili Elemelerin İlk Turundan Merhaba...

Sizlerin değerli müzik zevki sayesinde Son Sekizde yarışmaya erişebildik.
Hepinizin Tekrardan Yüreğine Sağlık.

Bu hafta huzurlarınıza Candan Erçetin dendiği zaman ilk akla gelenlerden ,sözleri ile dokunan harika bir şarkı ile geliyoruz.

Bu hafta sizleri Candan Erçetin büyülü sesi ile "Gamsız Hayat" adlı şarkımız ile başbaşa bırakıyorum.

R: 1:58 - 3:13

""Gamsız hayat, herkese başka sunar garip oyunlarını
Gamsız hayat, herkese başka kurar kahpe tuzaklarını
Gamsız hayat, herkese başka sorar geçmiş hesaplarını
Gamsız hayat, herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını""

Ekli dosyayı görüntüle 108447

Herkese İkili Elemelerin İlk Turundan Merhaba...

Sizlerin değerli müzik zevki sayesinde Son Sekizde yarışmaya erişebildik.
Hepinizin Tekrardan Yüreğine Sağlık.

Bu hafta huzurlarınıza Candan Erçetin dendiği zaman ilk akla gelenlerden ,sözleri ile dokunan harika bir şarkı ile geliyoruz.

Bu hafta sizleri Candan Erçetin büyülü sesi ile "Gamsız Hayat" adlı şarkımız ile başbaşa bırakıyorum.

R: 1:58 - 3:13

""Gamsız hayat, herkese başka sunar garip oyunlarını
Gamsız hayat, herkese başka kurar kahpe tuzaklarını
Gamsız hayat, herkese başka sorar geçmiş hesaplarını
Gamsız hayat, herkesi başka yorar görmez gözünün yaşını""

Kırmızı Oda 1. bölüm geldi aklıma. :bhr:

Bu hafta mor ve ötesi'nin 2001 yılında yayınladığı Gül Kendine albümünden "Daha Mutlu Olamam" ile karşınızdayım. Grubun çıkış sürecinde ve geniş kitlelere yayılmasında önemli bir rol oynayan bu şarkı, geçen sene Aşk 101'de çalmasıyla 19 sene sonra yeniden patlayarak ve listeleri alt üst ederek ilginç bir başarıya imza atmıştı. Spotify'da dünya genelini kapsayan global viral listesine en üst sıralardan giriş yapması bir yana, aylarca en çok dinlenenlerden düşmemiş ve Spotify'ın açıkladığı verilere göre Bir Derdim Var ile birlikte 2000'lerin en çok dinlenen ilk 5 şarkısı arasında yer alma başarısını göstermişti.
EauAF0rXgAEBKGJ.jpg

EXC0n5wWoAIk-wO.jpg

Güne kahveyle başladım
Ağzım kuru, zihnim açık
Beyaz camda görüntüler
Hepsi o kadar dürüst ki

Hayatımdan çok memnunum
Aşk bitti, aşk aptallıktı
Bir de sigarayı bıraksam
Kimse tutamaz beni artık

Küçük şeyler sevindirir ruhumu
Hayal bile edemezdim ben bunu...

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
İnşallah bizim de Daha Mutlu Olamam diye bağıracağımız günler gelir :(

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
  • Güldürdün
Reactions: slhttnmtl