Harmanlamasa keşkeArabesk şarkıyı pop ile harmanlıyor işte. Farklı bir tarz yarattı hic kimse denemedi bunu daha önce30 olma üzereyim
![]()
Harmanlamasa keşkeArabesk şarkıyı pop ile harmanlıyor işte. Farklı bir tarz yarattı hic kimse denemedi bunu daha önce30 olma üzereyim
![]()
Duman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalamaDuman zayıf bir şarkıydı ama, elinde kalanlar daha güçlüler sanki.![]()
Üf bu kadar 1 puan verip de çok konuşan kişi görmedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış gibi olduHarmanlamasa keşke. İlk ve son kişi olur deneyen
![]()
. Ee çok bi yaş farkı yok
![]()
Duman iyi bir şarkı ama elindeki şarkılara göre zayıf bir şarkıydı.Duman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalamaAma olsun ben final şarkımı yine de sunmayacağım
![]()
Hakkımı yeme Denııııızzz 4,3,2 de verdimDuman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalamaAma olsun ben final şarkımı yine de sunmayacağım
------
Üf bu kadar 1 puan verip de çok konuşan kişi görmedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış gibi oldu![]()
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde@denizz19 'un can çekişmesinin son bulacağı haftaya geldik demek![]()
Denıııız sorun sen de değil şarkıcı da sorun var,sesinde sorun var,şarkılarda sorun var herşey sorun![]()
Sen de 40 yaşında değilsin yamüzik tarzı mı ne yaptığı belli değil arabesk mi pop mu belli değil
![]()
Arabesk şarkıyı pop ile harmanlıyor işte. Farklı bir tarz yarattı hic kimse denemedi bunu daha önce30 olma üzereyim
![]()
Alos şunu demek istiyor.Et misin ? Tavuk musun? Balık mısın?Harmanlamasa keşke. İlk ve son kişi olur deneyen
![]()
. Ee çok bi yaş farkı yok
![]()
İnatla Aramızda Kalsın demeye devam edeceğim 😁🤭😁🤭Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde![]()
Gibi gibi evetAlos şunu demek istiyor.Et misin ? Tavuk musun? Balık mısın?![]()
Dinlemek sıkıntı değil, oylamak isterdim.Üzülecek bir şey yok, istediğin zaman spotify'dan veya youtube'dan açıp dinleyebilirsin.![]()
Ben hala bu şarkıyı bekliyorum.Çok araftayım şarkım yüzünden bu hafta.
Yarın paylaşıcam heralde.![]()
Benim şarkım belli ama geceye recap seçince artık.Niye kimse şarkısını paylaşmıyor?Herkes bugün aktifti oysa. Aç kurtlar gibi pusuda bekleyeceğinize dökülün artık, 20 saatten az vaktiniz kaldı.
@Tolstoyevski @The_Erinch @Çiğdem @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Özgür
Gündüzleri recap seçememe gibi bir eksikliğin yok diye biliyorum.Benim şarkım belli ama geceye recap seçince artık.![]()
Gece olunca zorunda olduğum için mecbur yapıyorum.Gündüzleri recap seçememe gibi bir eksikliğin yok diye biliyorum.![]()