eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta [2'li Eleme]

Duman zayıf bir şarkıydı ama, elinde kalanlar daha güçlüler sanki. :A
Duman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalama:F Ama olsun ben final şarkımı yine de sunmayacağım:A
------

Harmanlamasa keşke :F. İlk ve son kişi olur deneyen:F :F. Ee çok bi yaş farkı yok :A
Üf bu kadar 1 puan verip de çok konuşan kişi görmedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış gibi oldu:F

Duman, Merve'nin çıkış şarkılarından ve bununla büyük ses getirmişti nasıl zayıf be saçmalama:F Ama olsun ben final şarkımı yine de sunmayacağım:A
Duman iyi bir şarkı ama elindeki şarkılara göre zayıf bir şarkıydı. :A

Final şarkını 3 metre öteden tahmin edebiliyorum. Yine çok iyi gitmeyecek bence. Kalan şarkıların birbirine çok denk şarkılar. Gerisi sana kalmış tabii. :A

------

Üf bu kadar 1 puan verip de çok konuşan kişi görmedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış gibi oldu:F
Hakkımı yeme Denııııızzz 4,3,2 de verdim :A Merve'nin haberi var mı zengin olduğundan :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Başlık bile heyecan verici... İkili Eleme 🙄

Herkes için hayırlısı olsun bakalım..
Artık herkes elindeki tüm kozları oynayacak

Bakalım Son 6 ya kimler adını yazdıracak 😎🤗😇

• Beğendim
Reactions: Angelica
Denıııız sorun sen de değil şarkıcı da sorun var,sesinde sorun var,şarkılarda sorun var herşey sorun :F

Sen de 40 yaşında değilsin ya :A müzik tarzı mı ne yaptığı belli değil arabesk mi pop mu belli değil :F

Arabesk şarkıyı pop ile harmanlıyor işte. Farklı bir tarz yarattı hic kimse denemedi bunu daha önce:A 30 olma üzereyim:A

Harmanlamasa keşke :F. İlk ve son kişi olur deneyen:F :F. Ee çok bi yaş farkı yok :A
Alos şunu demek istiyor.Et misin ? Tavuk musun? Balık mısın? :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
Bu hafta mor ve ötesi'nin 2001 yılında yayınladığı Gül Kendine albümünden "Daha Mutlu Olamam" ile karşınızdayım. Grubun çıkış sürecinde ve geniş kitlelere yayılmasında önemli bir rol oynayan bu şarkı, geçen sene Aşk 101'de çalmasıyla 19 sene sonra yeniden patlayarak ve listeleri alt üst ederek ilginç bir başarıya imza atmıştı. Spotify'da dünya genelini kapsayan global viral listesine en üst sıralardan giriş yapması bir yana, aylarca en çok dinlenenlerden düşmemiş ve Spotify'ın açıkladığı verilere göre Bir Derdim Var ile birlikte 2000'lerin en çok dinlenen ilk 5 şarkısı arasında yer alma başarısını göstermişti.
EauAF0rXgAEBKGJ.jpg

EXC0n5wWoAIk-wO.jpg

Güne kahveyle başladım
Ağzım kuru, zihnim açık
Beyaz camda görüntüler
Hepsi o kadar dürüst ki

Hayatımdan çok memnunum
Aşk bitti, aşk aptallıktı
Bir de sigarayı bıraksam
Kimse tutamaz beni artık

Küçük şeyler sevindirir ruhumu
Hayal bile edemezdim ben bunu...

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.

Çok araftayım şarkım yüzünden bu hafta. :A
Yarın paylaşıcam heralde. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem